טויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015)
-
@הכל-בעזרת-השם ברגע שכתבת את שמו, הבנתי…
אם כי בידני (קיים כאן רק ב-2017) יש את המנוע של הקורולה (1.6).
מה עם הוועלוול שלו?@לך-תדע כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
יש את המנוע של הקורולה (1.6).
מה עם הוועלוול שלו?אותו דבר רק שבקורולה פחות מצוי אולי בגלל שהמנוע 1600 אבל אין לי באמת ידיע למה
-
@לך-תדע כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
יש את המנוע של הקורולה (1.6).
מה עם הוועלוול שלו?אותו דבר רק שבקורולה פחות מצוי אולי בגלל שהמנוע 1600 אבל אין לי באמת ידיע למה
-
אני קניתי אאוטלנדר 2016 פרימיום ואני ב"ה מרוצה מאוד.
הוא יושב טוב על הכביש והצריכת דלק שלו זה 1 ל12 בשקלול
אבל חושב לשים בזה גז מה אתם אומרים?@arie כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
אני קניתי אאוטלנדר 2016 פרימיום ואני ב"ה מרוצה מאוד.
הוא יושב טוב על הכביש והצריכת דלק שלו זה 1 ל12 בשקלול
אבל חושב לשים בזה גז מה אתם אומרים?אתה לא תחזיר את הכסף של ההוצאה על בלאי והמערכת גז רק אם אתה עושה יותר מ35 40 אלף ק"מ לשנה
-
פ פתוח לשמוע התייחס לנושא זה
-
בנוגע לאמינות, בורסו למשל, כמו בכל טויוטה ניתן למצוא כאלו שהגיעו ל300 אלף ק’'מ, באאוטלנדר זה קיים?
-
בנוגע לאמינות, בורסו למשל, כמו בכל טויוטה ניתן למצוא כאלו שהגיעו ל300 אלף ק’'מ, באאוטלנדר זה קיים?
@קורולה-אברכים כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
קיים יותר מוורסו
כי וורסו שהגיע ל300 K עבר בדרך פעמיים גיר -
קיים יותר מוורסו
כי וורסו שהגיע ל300 K עבר בדרך פעמיים גיר@הכל-בעזרת-השם כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
כי וורסו שהגיע ל300 K עבר בדרך פעמיים גיר
בוורסו התיקון של הגיר הוא לא ח’'פ?
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
כי וורסו שהגיע ל300 K עבר בדרך פעמיים גיר
בגדול אפשר לומר לדעתי שהגיר עצמו הוא חד פעמי…
אחרי כל 100K-130K מתחילים לחשוש לחייו… -
מעניין כמה לא מודעים לתקלה ידועה באאוטלנדר… גם אני קניתי, כמו פותח השרשור. שנה מתקדמת יחסית. ואז נפלה עלי תקלה במערכת המצלמה והראדאר שאחראי על התראת סטייה מנתיב ועוד. זה נקרא תקלת FCM. מדובר על תיקון יקר של אלפי שקלים (בערך 6000-8000, עם סיכוי להנחה על ידי החברה היות ומדובר על תקלה נפוצה. נמצא בתביעה). מי שסובל מזה, שיברר. בכל מקרה, למי שחושב לקנות, שייקח זאת בחשבון. התקלה כנראה נפוצה מאוד, אבל המודעות אפסית. איני יודע בדיוק מאיזה שנה מתחיל הבעיה, להערכתי משנת 2017. ייתכן קצת פחות או קצת יותר.
-
מעניין כמה לא מודעים לתקלה ידועה באאוטלנדר… גם אני קניתי, כמו פותח השרשור. שנה מתקדמת יחסית. ואז נפלה עלי תקלה במערכת המצלמה והראדאר שאחראי על התראת סטייה מנתיב ועוד. זה נקרא תקלת FCM. מדובר על תיקון יקר של אלפי שקלים (בערך 6000-8000, עם סיכוי להנחה על ידי החברה היות ומדובר על תקלה נפוצה. נמצא בתביעה). מי שסובל מזה, שיברר. בכל מקרה, למי שחושב לקנות, שייקח זאת בחשבון. התקלה כנראה נפוצה מאוד, אבל המודעות אפסית. איני יודע בדיוק מאיזה שנה מתחיל הבעיה, להערכתי משנת 2017. ייתכן קצת פחות או קצת יותר.
-
@בעל-רכב ניתן להשיג מפירוק ב1500
@שמואל-קליין כתב בטויוטה ורסו מול מיצובישי אאוטלנדר (2013-2015):
@בעל-רכב ניתן להשיג מפירוק ב1500
סליחה שאני שואל, באמת נראה לך הגיוני לקנות חלק כזה רגיש ב-1500 ש"ח? זה חתול בשק. אפשר גם בעליאקספרס ב-1000 עם מיסים.