קניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!
-
איך אני מנטרל את הריח הישן
היציעו מומחים להשים סודה לשתיה יומים ללא הצלחה יש ריח של גואל בקטריות שליליות
משהוא שיעזור לי בעיניין בבקשה ?
להשים בשמים ומרכך ניסיתי אולי דלגתי על משהוא אשמח לבעלי נסיון
{לא מקצוענים פשוט נסיון חיים זה יעזור לי מאוד, בפרט לאשתי שלוקחת מימני 4 אמות............} -
@פתוח-לשמוע
אולי אני יפעיל אר פי ג'י או אטום בתוך האוטו ????
נו באמת.. אני מקבל את דבריך אבל איפה אני בדיוק שופך את זה
דבר שני הרכב יהיה מושבת שבוע לפחות !!!
אולי להשים גיגית רוחבית עם אקונמיקה השאלה עוד משהוא ממליץ או עשה משהוא דומה ???בצחוק אבל בכל צחוק יש טיפת רצינות -
-
@יוסף זה מוצר שנקרא רימון הוא מנקה את הריח באוטו אתה פותח את הנצרה ומפעיל מזגן וזה מנטרל את כל הריחות באוטו מעניין אם זה עוזר אולי יש את המוצר באלי אקספרס ביותר זול זה רק הרעיון אם אתה לוקח את המוצר אני ישמח אם תעדכן איך יצא לך אני גם מעוניין בזה
https://www.ace.co.il/8177306
יש עוד אפשרות שתקנה מבשם בדים ותשפריץ באוטו
אני עשיתי עוד משהו וזה מנסיון אישי זה לעבור עם קיטור על כל המושבים והדיפונים והריצפה וזה אמור לנטרל גם את הריחות באוטו אבל זה עבודה קשה שלוקחת כמה שעות טובות [אני כרגע מחפש שוב מכשיר קיטור לנקות את האוטו החדש שלי והמכשיר שלקחתי מהשווער שבק חיים לכל חי] -
@צילפינגים כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
אני עשיתי עוד משהו וזה מנסיון אישי זה לעבור עם קיטור על כל המושבים והדיפונים והריצפה וזה אמור לנטרל גם את הריחות באוטו
אני חושב שזה מומלץ במקרה הזה כי הוא אמר שיש ריח של בקטריות ועובש וזה ישמיד אותם כי זה גם סכנה בריאותית
ה מוצר שנקרא רימון הוא מנקה את הריח באוטו אתה פותח את הנצרה ומפעיל מזגן
שימו לב שצריך להפעיל את מערכת המיזוג ברכב בעוצמה מרבית, מדחס (AC) דולק ומצב יניקה מפנים הרכב.
אם אתה קונה רימון בריח של "רכב חדש" אז סתם שתדע שזה ריח של בית מרקחת נקי (מניסיון)@יוסף בדקת שהריח לא מהמזגן בכלל? תעיף מבט בפילטר אולי הוא בכלל מלא עובש
-
[אני כרגע מחפש שוב מכשיר קיטור לנקות את האוטו החדש שלי
יש לי אחד בחדרה יעזור לך?
-
@יוסף כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
אפשר קצת פרטים איך משמשים וממה הוא עשוי הרימון הזה
מחיר בסביבות 50 שח
בקצרה זה כמו ש"מפוצצים" דאודורנט (דופקים את הפיה בריצפה, אויי הישיבה...)
בתכלס סוגרים את כל החלונות ברכב מפעילים מזגן על מצב יניקה מבפנים מפעילים את הרימון מניחים בתוך האוטו סוגרים את הדלת ומחכים 15 דקות ובסוף נותנים לרכב להתאוורראבל כל זה לא יעזור אם יש עובש בביפנוכו של המזגן
ואם זה לא זה מהמזגן אז ממש ממש מומלץ לעבור עם קיטור ביסודיות לפני הרימון
-
@גגגג כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
אבל כל זה לא יעזור אם יש עובש בביפנוכו של המזגן
איפה יכול להיות עובש במזגן חוץ מהפילטר מזגן שכנראה הוא מסריח ואם הוא יחליף אותו ובנוסף את הרימון ריח הזה לא נראה לי שצריך יותר מזה הרי הרימון הזה הוא נועד לריחות לא טובים מהמזגן כמו סיגריות וכדומה.. אבל אם זה העובש מהריפודים ולא רק ריח אז באמת צריך משהו יסודי מאוד עם קיטור
-
@יוסף כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
@שלמה
אני מעריך מהריפודים זה מה שאני מרגיש אבל איך אני אמור לדעת מהיכן הרכב כולו
סירחון אחד שלם !!אני הייתי אומר לך ללכת מהקל אל הכבד..
א. פילטר מזגן
ב. רימון ריח
ג. למקרה שלא עזר כל זה אז כנראה זה משהו יותר יסודי ואז זה עניין של לפרק כיסאות לעבור עם קיטור על כל הריפודים, לעבור על הריצפה של כל האוטו כולל באגז' וכן גם הדיפונים של הדלתות לעבור יסודי עם קיטור וחומר מנקה וכן שואב אבק לשאוב את הסירחון ולבסוף ליבש את האוטו יום יומים ואח"כ מבשם בדים ולכאורה הכל אמור להסדר בעז"ה כמובן..
אני עשיתי בפריוס הקודמת שלי את התהליך הארוך ביותר שכתבתי זה היה עבודה לא קלה אבל הסיפוק אח"כ שווה
אם אתה רוצה יש חברות שעושות לך את כל זה באזור ה400 ש"ח שווה את המחיר אם אין לך כוח וזמן לעשות את כל הדרך -
איפה יכול להיות עובש במזגן חוץ מהפילטר מזגן שכנראה הוא מסריח
@גגגג כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
תעיף מבט בפילטר אולי הוא בכלל מלא עובש
-
@יוני כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
וראיתי מתחת "עיגולי דבילה" של יין
יותר מתאים להצעה של ר' ירמיה בסוכה יב. לסכך עם יין קרוש שבא משניר שהוא כעיגולי דבילה וגידולי קרקע ואפשר לסכך איתו
או לשיטת הי"א בדף מט. שהיו מנסכים לתוך הלול במזבח בלי להגיע לשיתין ופעם ב70 שנה היו מוציאים גושים כעיגולי דבילה..... -
@פתוח-לשמוע
אשריך על החידוש !!