תזה על כבישי הדרום.
-
@המפותח כתב בתזה על כבישי הדרום.:
התמונה למעלה מזכירה את הכבישים של צפת
בהחלט. מה עוד ששם אבדה התקווה שהכביש יתוקן, לאחר שלאחרונה נצבעו כל הסימונים על הכביש מחדש..
-
@Klonimoos כתב בתזה על כבישי הדרום.:
אכן אחד הדברים ההזויים! משקיעים לי במנורות ודשא לכניסה לעיר, וכשאתה נכנס לעיר, הרכב מתחיל לרקד מבור לבור משל חישב להתפרק...
לפי מה שסך לי אחד מאנשי העירייה זה שכל שיפוץ של ק"מ כביש עולה 1 מלש"ח ומכיון שכךהוא התקציב כל שכונה זכאית לריבוד רח' אחד בשנה... (ודווקא בזה הם עומדים יפה)ספויילר -
@YKingsmart כתב בתזה על כבישי הדרום.:
בהחלט. מה עוד ששם אבדה התקווה שהכביש יתוקן, לאחר שלאחרונה נצבעו כל הסימונים על הכביש מחדש..
תראה, הם שיפצו (חידשו) את כל המקטע משדרות עד יד מרדכי כחודשים לפני שמחת תורה וכפי שטוען @ez058 זה סיפור יקר..
-
@מאיר כתב בתזה על כבישי הדרום.:
@YKingsmart כתב בתזה על כבישי הדרום.:
תראה, הם שיפצו (חידשו) את כל המקטע משדרות עד יד מרדכי כחודשים לפני שמחת תורה וכפי שטוען @ez058 זה סיפור יקר..
דיברתי על העיר צפת אותה הזכיר ידידנו @המפותח
-
@POKER כתב בתזה על כבישי הדרום.:
אם יצא למישהו לנהוג שם בתקופת השיא של המלחמה ,הייתה שומע מיד רעש כאילו שיש לך פנצ'ר ,והיו שיירות של רכבים עומדים בצד לבדוק אם קרה להם משהו
גם אני עצרתי..אגב בצומת של שדרות סדרו שם חלק מהכביש אבל את הרוב יסדרו רק שיגמר המלחמה
-
אגב בצומת של שדרות סדרו שם חלק מהכביש
מה שסידרו שם זה קטע שהיה בשיפוץ לפחות 5 שנים!!! (כינו אותו הקטע המשופץ לעולם...) מאה מטר אחרי כן כבר הכביש חוזר להיות משובש.
-
-
@POKER כתב בתזה על כבישי הדרום.:
מה שסידרו שם זה קטע שהיה בשיפוץ לפחות 5 שנים!!!
היה שם יותר מדי קרצוף ושברים מהטנקים אחרי 3 חודשים גרדו את כל הצומת לחודשיים ואז סללו מחדש
@מאיר כתב בתזה על כבישי הדרום.:
מי אמר לך?
קצין שדיברתי איתו בתחילת הלחימה
-
היה שם יותר מדי קרצוף ושברים מהטנקים אחרי 3 חודשים גרדו את כל הצומת לחודשיים ואז סללו מחדש
כנראה אנחנו לא מדברים על אותו קטע....
אני דיברתי על הקטע לאחר שדרות איפה שיש שמאלה לכיוון מעבר ארז.