החלפת בלמים
-
נכון בלמים זה מסוכן! אבל בסופו של דבר הכל זה הגיון ואם עובדים בדיוק לפי הוראות של מומחים אין באמת הבדל בין מוסכניק (שבדר"כ יודע לתקן מהנסיון ומניסוי ותהייה ולא ב"פקולטה למוסכים") לאדם רגיל.
דבר נוסף כדי לציין שבבלמים האחוריים (ברוב הרכבים) הבוכנה נכנסת ע"י סיבוב של הבוכנה ולא בדחיפה כמו בבלמים הקדמיים.
מחיר זוג בלמים חליפיים (שכל המוסכים משתמשים בהם) נע בין 80 ל 120 ש"ח לזוג.
מי שרוצה עזרה חינמית כמובן אפשר בשמחה. -
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
אמור לעלות בין 250 ל500 ש"ח.
למה הפער?
הריני לחדש לך, זה הסיפור שבגללו כל כך היה צריך את הפורום הזה, יכול להיות הבדל של אלפי אחוזים על אותו תיקון בדיוק.
זה ברור לי שיש פערים, אבל כשמגיע כאן ניק חשוב כמוך ואומר את המחיר הוא בא למנוע ממני ללכת למישהו שסוחט אותי ולכן אני שואל, יכול להיות פער קטן באחוזים אבל פער של פי שתיים זה לא הגיוני.
-
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
אמור לעלות בין 250 ל500 ש"ח.
למה הפער?
הריני לחדש לך, זה הסיפור שבגללו כל כך היה צריך את הפורום הזה, יכול להיות הבדל של אלפי אחוזים על אותו תיקון בדיוק.
זה ברור לי שיש פערים, אבל כשמגיע כאן ניק חשוב כמוך ואומר את המחיר הוא בא למנוע ממני ללכת למישהו שסוחט אותי ולכן אני שואל, יכול להיות פער קטן באחוזים אבל פער של פי שתיים זה לא הגיוני.
ההבדל הוא בין התקנה במוסך, למוסכניק נייד.
במוסך זה יעלה 400-500 ש''ח
מוסכניק נייד ייקח על זה 250-300.
לא פירטתי, כי יש מקומות שפחות מצוי מוסכניקים ניידים.
בירושלים למשל, יש כמויות. -
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
מוסכניק נייד ייקח על זה 250-300.בשביל האינטליגנציה, לא אמור להיות יותר זול אצל מוסך? שם יותר קל לו להחליף, לא?!
😂
-
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
מוסכניק נייד ייקח על זה 250-300.בשביל האינטליגנציה, לא אמור להיות יותר זול אצל מוסך? שם יותר קל לו להחליף, לא?!
😂
אני שואל ברצינות!...
-
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
כשאתה מטפל במוסך אתה משלם גם על הפועלים שכירות השטח והמיסים
-
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
😂
אני שואל ברצינות!...
אני חושב שזאת התשובה הכי רצינית שניתן לספק...
כל אחד מעלה את המחיר כמה שהוא יכול וזה לא משנה כמה הוא טורח. מכונאי רישמי עם מוסך וכו' יכול לבקש יותר מאשר ההוא עם הטנדר... -
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
😂
אני שואל ברצינות!...
אני אתן לך דוגמא שבדידי הוה, מוסכניק נייד החליף לי גומייה של הצירייה, אתה יודע כמה זמן לקח לו? 40 דקות, אין לו מכשור, הוא צריך להלביש את זה על קונוס כזה, בקיצור, עבודת פרך, אתה יודע כמה זמן לוקח למוסך לעשות את זה? חצי דקה, יש להם מכונה מיוחדת שעושה את זה.
ואפילו הכי, הנייד לקח לי יותר זול ממוסך, כי זה לפי התוצאה, זה שאין לו מכשור זה לא אשמת הלקוח. -
@אבי-ים כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
כשאתה מטפל במוסך אתה משלם גם על הפועלים שכירות השטח והמיסים
מצד שני זה יכול להתקזז עם הזמן שהוא מבזבז עליך כדי להגיע אליך, דלק, וזמן ארוך יותר להחלפה ועבודה קשה יותר.
אבל מבין את הרעיון.אגב, מוסכניק נייד יכול לתת אישור בלמים?
-
@אבי-ים כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
אגב, מוסכניק נייד יכול לתת אישור בלמים?
אחרי שידווח למס הכנסה על העבודה שלו....
ובדרך יקפיץ את המחיר...
-
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
זה שאין לו מכשור זה לא אשמת הלקוח
נכון, אבל כמו שכתבתי כל בעל מלאכה לוקח בחשבון את עלות העבודה לפי הזמן והקושי. אז נכון שהוא לא יכול לקחת יותר ממוסך רגיל כי אפחד לא יקרא לו אבל למה שיהיה יותר זול?!
-
@EBA כתב בהחלפת בלמים:
@חיימוביץ כתב בהחלפת בלמים:
מניסיון מי שלא למד איך להחליף בלמים שלא יעשה את זה לבד זה לשחק עם החיים
איך מניסיון? החלפת לבד ונהרגת בגלגול הקודם?
נהנה מהגישה שלך...😂