חלונות לא עובדים
-
@יעקב-מ-פינס לא פתחתי מאחורה לבדוק אם מגיע מתח אבל זה נראה שלא כי אמור להיות תאורה על המתג וזה לא פועל, מסתבר באמת שהחשמל עובר דרך המתגים הקדמיים כי אפשר לנעול את החלונות אז כנראה זה עובר דרך שם
-
@יעקב פיקוד חלונות נמצא בדלת הנהג, גם הכפתורים האחוריים למיטב הבנתי מעבירים את פקודת הפתיחה דרך הפיקוד הנ"ל ולכן קרוב לוודאי ששם הבעיה,
זה שהחלון נפתח זה לא ראיה שהבעיה במתג זה בדווקא, יש כמה אפשרויות נוספות.דבר שני הכפתורים פירקתי לחלקים ונראה תקין וחוץ מזה שלא מגיע לשם בכלל מתח
מה זה נקרא פירקת לחלקים?
פתחת את הקופסה של פיקוד החלונות שבדלת הנהג?
בדקת אם יש שם רטיבות או קורוזיה?
פתחת את הכפתורים עצמם על הלוח? -
@נייטרון-חפשי כתב בחלונות לא עובדים:
מה זה נקרא פירקת לחלקים?
אכן כן
פתחתי את הקופסה והגעתי לכל מה שיכול להתפרק לא מצאתי קורוזיה ובנוסף ריססתי ספריי מגעים -
@יעקב כתב בחלונות לא עובדים:
והגעתי לכל מה שיכול להתפרק
פירקת את הכפתורים עצמם מהלוח?
לוח אלקטרוני שנרטב עלול לההרס ללא תקנה ע"י קצר בין רכיבים, אולי תצרף תמונה של הלוח. -
@נייטרון-חפשי
הנה תמונה של הלוח לא מצאתי סיבה שלא יעבוד, בדקתי עם רב מודד כל מה שהיה נראה לי שאפשר לבדוק והיה חיבור בהכל -
@נייטרון-חפשי האם החיבור של זה אוניברסלי או שבכל רכב זה משהו אחר הנה החיבור
-
סליחה על ההקפצה של הנושא הישן אבל אני אתן תקציר ואולי בדיבוק חברים נצליח
קניתי את הרכב והמוכר אמר לי שלא עובדים החלונות כי נכנס לו מים בדלת
התחלתי לבדוק מה קורה פירקתי את הדיפון של הדלת וגיליתי שהחלון היה פתוח למחצה אבל לא בצורה קונבנציונלית אלא פשוט פירקו לו את הברגים של המנוע והוא יושב באויר, החזרתי אותו למקום והתחלתי לבדוק מה קורה,
פיוזים הכל תקין, היו חוטים קרועים ולא מחוברים חיברתי הכל, בדקתי עם בודק פיוזים וכן עם רב מודד והיה נראה לי שהכל תקין למרות זאת עדיין לא עובד, שאלתי כאן בפורום ו @יעקב-מ-פינס אמר לי להחליף פנל של המתגים במגרש חלפים @EBA טען שעדיף מאלי אקספרס, למעשה לא מצאתי במגרש חלפים וגם לא באלי אקספרס אלא הזמנתי באתר אחר שמצאתי, מהר זה לא היה בכלל אבל היום זה הגיע,
לבינתיים עד שהגיע הצלחתי לעשות מפסק שפותח את החלון של הנהג,
החלון השני עובד במתג שלו בלבד, הילדים מאחורה לא יודעים בכלל שאפשר לפתוח את החלון והגיסים הפסידו כמה סיגריות
היום הגיע הפנל החדש של המתגים, ניסיתי לחבר אותו ועדיין אין קול ואין עונה,
לא התייאשתי כל כך מהר ואחרי כמה משחקים התוצאה היתה שכאשר המפסק שעשיתי נמצא על מצב פתיחה ואני לוחץ על המתג של הפתיחה של חלון הנהג ביחד מגיע חשמל לפנל ואפשר לפתוח את כל החלונות, וכן כשהמפסק שעשיתי נמצא על סגירה ואני לוחץ על המתג של סגירת חלון הנהג שוב יש חשמל והכל עובד
ועתה אחרי כל האריכות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את החידה -
@יעקב תפתח נושא חדש
-
-