זהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!
-
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
בצבע רוז גולד
יש את זה בעיברית?? מה הכוונה רוז גולד?
אני התקנתי לחבר שהזמין ונראה לי שזה תכלת אני לא זוכר
אני גם הזמנתי שני מולטימדיות ונראה לי שגם נפלתי בפח... הסים יושב בתוך חוט כזה עם מגש זה לא t10?? -
@צילפינגים כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
בצבע רוז גולד
יש את זה בעיברית??
אני גם הזמנתי שני מולטימדיות ונראה לי שגם נפלתי בפח... הסים יושב בתוך חוט כזה עם מגש זה לא t10??גם בT10 זה במגש בחוט
-
@Yair כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
הS18 הוא 2 ראם, המערכת השנוייה במחלוקת היא כן 4 ראם.
היצרן הוא אותו יצרן, ניתן להזמין משאר החנויות שמוכרות את היצרן הזה, מצורפת רשימה.סליחה שאני מטרטר
אז איפה נקודת ההבדל בנראות / בהרגשה / אי אפשר להסביר במילים?שאלתך היא מה ההבדל באמת לא מה הסימן להבדל
והתשובה היא שדירוג מערכת מולטימדיה תלוי במאפיינים שלה כמו ראם מעבד זיכרון ועוד אבל יש גם משהו שלא ניתן למדוד שזה התוכנה עצמה של המערכת (כולם מבוססים על אנדרואיד אבל עדיין יש שוני בין אחד לשני) t10 זו מערכת שיש לה מפרט טוב אבל יש עשרות ואולי מאות מערכות כאלה היתרון שלה הוא הממשק הייחודי (למרות שאני באופן אישי התקנתי המון מערכות שאינם t10 ואעפ"כ הם היו עם תוכנה נוחה) וכנראה שהמערכות שהגיעו מהמוכר הזה היו עם אותם נתונים אבל תוכנה שונה (אני באופן אישי לא נתקלתי בזה אז אני רק משער) -
כדי שלא יסתבכו, אני אתן דוגמא הכי פיזית... החלק האחורי של המערכת צריך להיות בצבע רוז גולד, אם הוא בצבע תכלת, אתה בבעיה...
אם הצבע הוא תכלת אז ודאי זה לא T10 ???
ואם כן מה אפשר לעשות ואיך אפשר להוכיח למוכר שזה לא מה שהזמנתי?
-
@MEIR כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
כדי שלא יסתבכו, אני אתן דוגמא הכי פיזית... החלק האחורי של המערכת צריך להיות בצבע רוז גולד, אם הוא בצבע תכלת, אתה בבעיה...
אם הצבע הוא תכלת אז ודאי זה לא T10 ???
ואם כן מה אפשר לעשות ואיך אפשר להוכיח למוכר שזה לא מה שהזמנתי?
אני גם ככה הזמנתי 2 מולטימדיות השלישית בדרך אבל הראשונות וודאי עם צבע תכלת..
-
אני הזמנתי כאן היה מעולה וגם השירות יחסית טוב,
https://he.aliexpress.com/item/1005004772093182.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.113.23f5586auZixJO&gatewayAdapt=glo2isr -
@ישראל10 כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@ישראל10 הם שולחים לך ברקוד ואתה שם על החבילה וזהו @מיישה מבין בזה וגם עשה את זה
@מיישה מחכים להסבר...
קבלו את ההסבר של אלי אקספרס
-
אתה מחזיר אותם בנפרד בשתי חבילות, עם ברקודים שונים.
אבל @טכנולוג אמר שאת הברקוד הזה נתונים רק פעם אחת וכך גם נראה מהתמונות לעיל, לך ידוע שאפשר כמה פעמים? (אולי פעם אחת בכל הזמנה?)
-
בקיצור ולעיניין אני גם נדפקתי עם שנים כאלו והשלישית בדרך לא יודע מה יצא בשלישית... אחת כבר התקנתי לחבר והיא דווקא בסדר מבחינת מהירות וכדומה הגיע יחד עם סים ונראה בסדר אבל עדיין כמו ש @מיישה אמר זה הגיע לי עם צבע תכלת מאחורה וכנראה זה לא t10...
@מיישה יש קישור חדש יותר אמין?
אני קניתי מהקישור הזה
https://s.click.aliexpress.com/e/_Dk2NoNl -
החלק האחורי של המערכת צריך להיות בצבע רוז גולד
@מיישה תחכים אותנו מנין לך שצבע תכלת זה לא T10?
אולי יש T10 עם צבע תכלת ובמקרה גם מה שהגיע לך שהוא לא T10 הוא גם בצבע תכלת
חבל לי בשביל כל אלו שיש להם בצבע תכלת -
@צילפינגים כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
והיא דווקא בסדר מבחינת מהירות וכדומה הגיע יחד עם סים ונראה בסדר
בעיקרון היא בסדר אמנם לא כמו הT10 אבל נחמדה, הסיבה העיקרית להחזיר זה בגלל שא"א לחסום אותה וגם שהיא אמורה להיות יותר זולה ממערכת T10
-
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
בעיקרון היא בסדר אמנם לא כמו הT10 אבל נחמדה, הסיבה העיקרית להחזיר זה בגלל שא"א לחסום אותה וגם שהיא אמורה להיות יותר זולה ממערכת T10
הבעיה גם שעבר כבר הזמן של ההחזרה וגם כבר התקנתי אותה לחבר ( משתמש בסים של נטפרי)
-
הבעיה גם שעבר כבר הזמן של ההחזרה וגם כבר התקנתי אותה לחבר ( משתמש בסים של נטפרי)
עדיין הווי פי פתוח....
תנסה להחזיר דרך פייפאל אם שילמת דרכם (ואם לא אז הגיע הזמן שתתחיל)