המלצות לרכישת רכב
-
@בעל-עגלה כתב בהמלצות לרכישת רכב:
@Klonimoos כתב אז למה לא הקורולה האמינה והטובה?
זה לא נראה לי משתלם לקבל קורלה 2012 מינוס ו200.000 ק”מ ב30.000 זה נראה לך מצדיק את המחיר? בסופו של דבר הוא רכב יותר ישן ויש לו בלאי טבעי…
נניח ש באי 25 שהוא רכב אמין היה כמה תיקונים זה עדין שוה לקבל רכב יותר מתקדם בשנתון פחות קילומטרים
מה אתה אומר יש צדק?קודם כל אני יספר לך שהמחירים של הקורולה ירדו.
ב30 אלף אתה מביא 2012 עם פחות מ200 אלף קמ.
ואני יספר לך עוד שבשביל למצוא מציאה צריך לשבת כל יום על יד 2 כמה פעמים ביום עד שתמצא בעז’ה את מבוקשך במחיר מעולה אני אומר את זה מנסיון אישי שלי.
רק בערב חג שבועות ראיתי מודעה ביד 2 של קורולה 2011/12 בערך עם 150 אלף קמ ב23 אלף תבין איזה מחיר טוב… אני הייתי ממליץ לך מאוד ללכת על קורולה או הונדה סיוויק(בסיוויק את יכול למצוא שנתונים יותר מתקדמים במחירים הללו) וכדומה מה שכן לא הייתי ממלץ לך ללכת על הונדה אינסייט אומנם הוא רכב אמין אבל בסופו של יום לדעתי הוא ממש לא מתאים לעליות של ירושלים אם היית גר במרכז לדוגמא הייתי אומר לך זה טוב תקנה וכבר אם דיברת על מחירים מוגזמים של טויוטה קורולה לדעתי באינסייט המחירים הרבה יותר מוגזמים שם אתה רואב ב30 אלף וקמ נושק ל300 אלף קמ… -
אופציה שניה היא משפחתית יפנית ממוצעת כדוגמת טויוטה קורולה , מיצובישי לנסר , מאזדה 3 , הונדה סיוויק ,[ פחות מומלץ סובארו אימפרזה] כמובן תעשה סקר שוק ותנסה למקסם את הכסף שלך לרכב עם נתונים כמה שיותר טובים מבחינת ק"מ שנתון וידיים [ טויוטה יקרה יותר אחריה הונדה אחריהם מאזדה ומציובישי]
למה לא קיה פורטה ויונדאי אי 25 וכד’?
-
במאמר המוסגר אם אתה מתכנן להשאיר את הרכב לתקופה ארוכה אולי כדאי לך לקנות יפנית עם מנוע מכובד ולהסב לגז .
לא רלוונטי לירושלים!
-
במאמר המוסגר אם אתה מתכנן להשאיר את הרכב לתקופה ארוכה אולי כדאי לך לקנות יפנית עם מנוע מכובד ולהסב לגז .
לא רלוונטי לירושלים!
למה?
-
@צילפינגים הם גם יפנים לא?
משהו אמר לי שאם מטפלים בהם בזמן כל 10.000 הם מצוינים (הוא טען שכל הבדל בינם לבין טיוטה זה שהם לא סלחנים לטיפולים) זה לא נכון?קודם כל הם קוראנים ולא יפנים והם ברמה נמוכה יחסית ליפניות באמינות וכן בנוחות ואורך חיים
-
-
@מאיר כי התדלוק שם רחוק או בתלפיות או בגבעת זאב .
קח בחשבון:
א. אתה לא ממלא גז כל שבוע.(לא יודע פעם בכמה זמן,(@שמואל-קליין ?) הבנתי שזה כמות יותר גדולה מדלק. תקנו אותי אם אני טועה.)
ב. כל הנ’‘ל אם באמת יוצא לך פעם בכמה זמן שצריך למלאות להגיע לאיזור גז, אפי’ מחוץ לירושלים.(לא חייב לחכות שיתרוקן)
ג. תמיד אתה יכול לנסוע גם עם דלק, כך שלא תתקע, וגם אם בחשבון יקרה שתסע יומיים עם דלק זה יכול ליהיות משתלם בסוף. -
@Klonimoos כתב בהמלצות לרכישת רכב:
הבנתי שזה כמות יותר גדולה מדלק
רכב על גז שותה קצת יותר (כ10%) גז מבנזין, גם את זה צריך לשקלל
-
@צילפינגים כתב בהמלצות לרכישת רכב:
למה לא קיה פורטה ויונדאי אי 25 וכד’?
פחות מומלץ מבחינת אמינות הם מגיעות לאזור ה200 אלף ומעלה מתחילים בעיות
לא ממש אם הם מטופלים כראוי הם מגיעים לק’‘מ מאוד גבוהים
יש לי חבר עם השכרת רכב מחזיק כמה קיה פורטה איי 25 וכדו’ הוא מטפל בהם בשמנים הכי טובים יש לו כלים עם 300+ -
@שמואל-קליין אפשר לומר שזה די נדיר… וגם אם הוא יקנה מי אמר שבאמת הרכב היה מטופל בשמנים הטובים ולא בשמן קנולה…
וגם במקרה כזה כמו שאתה אומר מסתבר שהרכבים קרועים עד הסוף מנסיון שאני השכרתי פעם קיה פורטה עם קמ גבוה התחושה היא שלא בטוח שתחזור לבעלים עם 4 גלגלים שלמים… (בלי קשר למנוע שיכול להיות שהוא באמת היה בסדר) -
-
@זיידה מחיר נחמד לא מציאה גם תשים לב שזה הדגם הפשוט יותר סאן ומסתבר שהוא היה בחברת ליסינג או השכרה תבדוק את זה טוב…
איך רואים שהוא ניסה לנפח את התיאור על האוטו… מראות מתכוונות חשמלי, אוטו ננעל מהשלט… טוב שלא כתב שהגלגלים עגולים… והדלתות נפתחות… אולי גם המנורות נדלקות… והחלונות שקופים… -
@צילפינגים כתב בהמלצות לרכישת רכב:
שזה הדגם הפשוט יותר סאן
בלי קשר להאם המודעה משתלמת או לא , מדובר בסאן פלוס לא בסאן רגיל וזה באמת משנה כי טויוטה החציפו למכור בסאן עוד ב2012 רכב שהחלונות מאחורה לא נפתחות חשמלית אלא עם ידית שמבסובבים ממש כמו ב1980
-
מה אתם אומרים על רכב הזה
נשמע מוזר? מחיר שנתון ק”מ
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xitnumaa?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=platinum&location=3&pagination=1 -
מה אתם אומרים על רכב הזה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xitnumaa?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=platinum&location=3&pagination=1סוכנות?
בחולון?
קיה סיד בנזין?
אלו התשובות לכל השאלות
ככל הנראה דיאטה הגונה לק’'מ והרכב הזה פחות מומלץ נטיה של הגלגל תנופה להתפגר יחד עם הקלאצ’ים עלות של 7000 ומנוע מסדרת G4FD שידוע באכילת שמן -
מה אתם אומרים על רכב הזה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xitnumaa?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=platinum&location=3&pagination=1כל מה שאמר @שמואל-קליין צודק בכל מילה תעשה טובה לעצמך תברח מסוכניות במיוחד כל האלה מיד 2 וכל שכן מאזור המרכז נתניה, ת"א, חולון, וכן גם בני ברק, מנסיון אישי!!! פשוט תברח תחפש מפרטיות דברים טובים קח לבדיקה טובה ובעז"ה תצא מבסוט…
*עיין ערך סיפורים בשרשור סוכני רכב אמינים בפורום יש גם סיפור שלי שם
-
@שמואל-קליין קיה סיד וקיה פורטה זה לא אותו מנוע רק בגרסה של סטישין?