תגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים'
-
@יצחק יכול להיות שפנייה ישירה לווי שור תעזור לבטח בלי עבר כי אור מבטחים אצל ווי שור (אא"כ ווי שור עצמם הפסיקו לבטח ללא עבר ביטוחי)
מס' הטלפון הישיר של ווי שור *6835
שימו לב שמי שכבר ביטח דרך אור הם לא יסכימו לבטח אותו ישירות אצלם אלא יגידו לו לפנות דרך אור אבל מי שעדיין לא מבוטח אצלם כלל יכול לבטח
נ.ב. אני מבוטח אצלם פחות משנה ללא עבר כלל והם הציעו לי להמשיך את הפוליסה לעוד שנה (אצלם הביטוח נגמר בסוף שנה ולא שנה לאחר ההצטרפות) -
@YOLEVI כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
שימו לב שמי שכבר ביטח דרך אור הם לא יסכימו לבטח אותו ישירות אצלם אלא יגידו לו לפנות דרך אור אבל מי שעדיין לא מבוטח אצלם כלל יכול לבטח
ווי שור לא מוכנים לבטח ללא עבר ביטוחי
ניסיתי לפני פחות מחצי שנה ולא היה על מה לדבר (אפי' שביטוח חובה עשיתי אצלם) -
@יצחק תציין מאיזה חברות קיבלת הצעה
יש חברות שכלל לא מבטחות ללא עבר ביטוחי, מי שכיכב בנהגים חדשים ללא עבר עד היום הייתה אור אבל אומרים שהיא כבר לא מבטחת...
זכור לי שבזמנו איי איי ג'י הסכימו לבטח אותי ללא עבר ב5 ומשהו אבל עם רישיון מעל שנה תנסה לפנות אליהם -
@יצחק כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
@יהודה @יוני התקשרתי היום אמרו שהיו עושים ועכשיו הפסיקו ועושים רק לעבר ביטוחי של 3 שנים
להתקשר ישירות לחברת ביטוח זה סתם לזרוק כסף
תדבר עם סוכן הוא בודק לך מחירים עם כל החברות ומצליח להוציא דברים שאתה לא תצליח
כדאי גם לעשות סקר שוק לראות אם באמת יש מחיר זול יותר אבל אם אתה ללא עבר ביטוחי סוכן יצליח לבטח מאוד בקלות
סיפור שהיה לי לפני שנה התקשרתי לסוכן ביטוח הוא נתן לי הצעה של 7200 אמרתי לו שהשגתי הצעה ב6000 אחרי שעה הוא חזר אלי עם הצעה של 5200 -
@יצחק כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
קיבלתי הצעות מחיר מאוד גבוהות לביטוח לנהגת חדשה שקצת פחות מגיל 24 וללא עבר ביטוחי, הצעה אחת 9400 ש''ח חובה וג', ועוד הצעה 8700 ש''ח חובה וג', יש לכם המלצה על סוכן אמין בפחות?
נסה להכנס למיקוח בין נאמן ביטוח לקדמי אני עשיתי אצל נאמן כי הבנתי שהוא ממש נרתם במקרה של.... חלילה
אצל קדמי היה הכי זול בשורה תחתונה (300-) וכשהתחלתי לדבר איתם אציעו לי 9000 ש''ח עד שהגעתי ל4300!!!!בגדול אתה מתקשר ואומר להם:
שלום אני עושה שוק מה מחיר הביטוח אצלכם עבורי?
מוקדנ/ית: (נגיד 9400)
לקוח: אוקי אני בודק, מתקשר לחברה אחרת ושואל מה העלויות אומרים לך אותו מחיר תאמר ההא כבר קיבלתי כזו הצעה, יורידו לך עוד? תתקשר לחברה השניה ותשאל מה עוד אתם יכולים להוריד וככה הלוך חזור
עוד תוכל לאמר יש לי מובילאיי! אם אני ישלם פחות תשלומים יוזיל לי עוד? ואם בתשלום אחד?
תהיה חכם תשמור טוב על הקלפים שלך ותשלוף אותם בחוכמה -
@קינג-קומפיוטר כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
תדבר עם סוכן הוא בודק לך מחירים עם כל החברות
בדרך כלל דרך סוכן זה יותר יקר כי יש גם את העמלה של הסוכן אני עד היום עשיתי סקר ויצא לי יותר זול ישירות מול חברה (אבל אולי לאחר עבר ביטוחי של 3 שנים זה שונה)
-
@דוד-הכהן כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
בסוכנות ביטוח לוביט (חברת בת של הראל)
לוביט סוכנות לביטוח (1997) בע"מ נוסדה בשנת 1997 כסוכנות הבית של חברת לובינסקי במטרה לתת מענה כולל לרוכשי רכבים בקבוצה. מאוחר יותר, עם צמיחת הסוכנות, החלה לוביט לספק מענה לכלל הציבור.
https://lubit.co.il/our-team/פרופיל-החברה/
לוביט זה סוכנות ביטוח של לובינסקי ולא קשורה להראל
שמעתי על שירות לא משהו אז מומלץ לבדוק את האותיות הקטנות -
@דוד-הכהן כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
אחרי שכולם דרשו 8500 עד 12000,
בסוכנות ביטוח לוביט (חברת בת של הראל)
יצא לי נהג חדש + צעיר + רכב ישן בלי מערכות בטיחות
6000 ש"ח כולל שמשות פנסים וגניבהתקראו ביקורת גוגל....
לבדוק טוב טוב שמה שסוכם זה מה שמקבלים. מנסיון....