זהירות מפנצ'ריה בבית שמש
-
@gil3686 תפרט מה זה חינם
מה עושים שם ידידים?? -
@יוסי-התחכמוני תדפדף כמה תגובות קודם ותבין, זה עניין שיווקי שלהם. חינם. (לשאלתך - חינם=תיקון פנצ’ר, פירוק והרכבה ואיזון. לא צמיגים בחינם).
תודה על שחזור התגובה לתועלת העניין -
@דוד-שמש כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
@gil3686 הייתי אצל צ’רלי ביום חמישי האחרון פעם ראשונה וממש נהניתי מהיעילות מהמחיר [30 ש"ח] ומהשירות
לאחר שנסתי את כל המוזכרים כאן לעיל כולל את ה"15 שקל פנצ’ר" ופחות נהניתי ואכמ"למוזר, לא זכור לי שהשתתפתי בדיון על 15 ש"ח לפנצ’ר שטענו שהוא רמאי.
-
@יוסף אז אעשה סדר מה שידוע לי כתושב בית שמש מזה כ3 עשורים [עם הפסקה קטנה באמצע]
יש ארבעה פנצ’ריות [שידועות לי] באזור התעשייה הנ"ל ליד הביג- פנצ’ריית יוסי ידוע ומוכר לוקח 50 ש"ח לתיקון פנצ’ר חו"ד בשאר הדברים עיין למעלה למעלה
- פנצ’ריית צ’רלי לוקח 30 ש"ח יעיל ונחמד [אני אישית הכי נהניתי אצלו ולא רק בגלל המחיר]
- אוטו דיפו שלפי מה שכתבו ושמעתי מתקנים פנצ’רים חינם בכדי למשוך לקוחות לצרוך אצלם דברים נוספים
- פנצ’ריה שמפרסמת שלט גדול “15 ש"ח תיקון פנצ’ר” ומתברר שמדובר רק על התיקון עצמו לא כולל פירוק והרכבה [ודברים נוספים שאולי מוצאים על הדרך…] חו"ד עיין למעלה
מקווה שהדברים הובנו
-
@יוסף כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
@ביתשמשניק
אתה בטוח שהוא שומר שבת לעיל אמרו אחרתא. מומלץ לעשות ציטוט, ע’‘מ שיבינו על מה אתה שואל, ולא יצטרכו לחפש.
ב. כתשובה לשאלתך, אוטודיפו, זה רשת עם הרבה סניפים, חלקם לא שומרים שבת רח’'ל, בבית שמש שומרים. -
@יוסף כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
או שכל מפרסם באזור שם {התעשיה ב"ש} שכתוב 15 ש"ח בחזקת חשוד משהוא יכול לכוון אותי יצאתי מבולבל מכל האריכות הזאת
יש שם פנצריה אחת בלבד שמפרסמת ב15 ש"ח(כמובן שזה לא באמת 15 שקל… כפי הנכתב…). וחפש עליה ביקורות בגוגל… וד"ל.
-
@ביתשמשניק כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
יוסי עלה ל50?
בפעם האחרונה שהייתי שם לפני כמה חדשים כך הוא גבה לי באשראי [יתכן ויש הבדל…]
-
אוטו דיפו שלפי מה שכתבו ושמעתי מתקנים פנצ’רים חינם בכדי למשוך לקוחות לצרוך אצלם דברים נוספים
הייתי באוטו דיפו בית שמש לפני חודש בערך והם אמרו לי שכבר לא מתקנים בחינם
אני באתי לאסוף קומפרסור שהומלץ כאן בפורום במאה ש’'ח והוא באמת טוב
היה שם גם מבצעים טובים על עוד דברים -
@אליחי כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
אוטו דיפו שלפי מה שכתבו ושמעתי מתקנים פנצ’רים חינם בכדי למשוך לקוחות לצרוך אצלם דברים נוספים
הייתי באוטו דיפו בית שמש לפני חודש בערך והם אמרו לי שכבר לא מתקנים בחינם
היה שם גם מבצעים טובים על עוד דבריםכנ’'ל
-
@אליחי כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
מי שרוצה כזה אחד, יש לי למכור, היה בשימוש פעם אחת בלבד, עולה שם 180 מוכר ב100
-
@מיישה כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש:
@מיישה כתב בזהירות מפנצ'ריה בבית שמש: