פולקסוואגן ארלקין, כי מפשלים רק פעם אחת(?)...
-
@לך-תדע כתיבה מדהימה!! תמשיך לתת מהטוב הזה.
רק לי עובד צמרמורת כשאני מדמיין אותו נוסע במודיעין עילית? מסתפק עם ירסק את השאסי אחרי במפר אחד או שתיים. -
@ראובן-שבתי כתב :
@לך-תדע כתיבה מדהימה!! תמשיך לתת מהטוב הזה.
תודה-תודה!
רק לי עובר צמרמורת כשאני מדמיין אותו נוסע במודיעין עילית? מסתפק עם ירסק את השאסי אחרי במפר אחד או שתיים.
הרכב כמובן משופר, עם ייעוד למסלול, אך מקור התמונה (ניתן לראות בקישור של התמונה שהעליתי לעיל) הוא מהאתר של פולקסוואגן עצמם.
מומלץ לשים לב גם לצמיגים, מסתבר שכשעולים איתם על דף ממו - מרגישים חבטה...
@גגגג כתב:
בנושא הקודם הייתה תמונה שהוציאה את הרכב בזווית יותר יפה
אני חושב שזה לא היה גם אותו דגםאחת משני אלו?
זה אותו דגם, ומאותה סיטואציה.
-
@גגגג צודק לא רע בכלל
@לך-תדע כתב בפולקסוואגן פולו ארלקין (דור שלישי - 1995), כי מפשלים רק פעם אחת(?)...:
מה היה גורם לך לקנות אוטו כזה?
האמת שאולי אני דעת יחיד כאן אבל בעייני הרעיון נועז יחודי ומתוחכם משהו.
אם לא הייתה בציבורינו את מעלת הצניעות ובשיטה לא למשוך\לנקר עיניים יש מצב שהייתי הולך על זה (סליחה מכל מי שזה עושה לו בחילה )ובאווירת ימי מתן תורה: אם כבר מדברים על הבדלים בינם לביננו, אז שמתם לב שלכל ילד הייתה פעם ארקלין משלו. נו תשאלו כבר, מתי??!! בסדר בסדר בבקשה
-
@שלמה כתב בפולקסוואגן פולו ארלקין (דור שלישי - 1995), כי מפשלים רק פעם אחת(?)...:
אם לא הייתה בציבורינו את מעלת הצניעות ובשיטה לא למשוך\לנקר עיניים יש מצב שהייתי הולך על זה (סליחה מכל מי שזה עושה לו בחילה )אחח.. הפעמים האלו שאתה מצטער שיש רק כפתור לייק, ואין מגוון יותר גדול של תגובות...
אם כבר, הכי 'מתחכם' זה - זה! לא?!
-
@שלמה כתב בפולקסוואגן פולו ארלקין (דור שלישי - 1995), כי מפשלים רק פעם אחת(?)...:
אם לא הייתה בציבורינו את מעלת הצניעות ובשיטה לא למשוך\לנקר עיניים יש מצב שהייתי הולך על זה (סליחה מכל מי שזה עושה לו בחילה )שניים זה עדיין נחשב "דעת יחיד"?
כי אני ממש אהבתי את הצבעוניות והמקוריות שבדבר ורק מהטעם שהזכרת בכתיבה היפה שלך@שלמה כתב בפולקסוואגן פולו ארלקין (דור שלישי - 1995), כי מפשלים רק פעם אחת(?)...:
מעלת הצניעות
אני יורד מהעניין
-
-
@לך-תדע כתב בפולקסוואגן ארלקין, כי מפשלים רק פעם אחת(?)...:
רק מניח את זה כאן:
@מאיר כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
👮 "אֶה מרצדס רב גוונית, תעצור בצד בבקשה"
...
אני חייב:
כח.. כחח.. חיפושית איך שקוראים לצבע הזה תעצור בצד