תיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013
-
@st2411 אולי לא קראת במדוייק את מה שכתבתי!
לא באתי לומר שזה בטוח קופולונג!!
באתי לומר שברכב שיש קופלונג חובה לשלול שזה לא קופלונג,
ויעידו כל בעלי התיקתוקים למינייהם שנאמר להם שזה מסרק ובסוף זה קופלונג…
ומניסיון שלי 90 אחוז זה קופלונג ו10 אחוז זה מסרק…
אבל ברור שקיים גם תקלה של מסרק… -
@שרגא-הלוי
אני ב"ה החלפתי את אותו חלק קטן שנמצא במנוע חשמלי של ההגה ומאז לא יאומן נסיעה שקיטה כאילו אוטו חדש בעוד שבכמה מוסכים אמרו לי להחליף מסרק או הגה חדש, מה שקורה כשהוא נשחק נוצר רעש של כמין רקידה כאילו יש בורג רוקד והרעש נשמע ממש מתחת ההגה אם אתה יודע שזה לא מסרק והרעש נשמע בתוך האוטו סביר להניח שזה הבעיה הענין שלהחליף את החלק אמנם הוא קטן ופשוט אבל העבודה קצת קשה וצריך מישהו שיודע או שיש לו ידיים ממש טובות וגם צריך לזה כל מיני כלים
לוודאות ממש אם זה הבעיה כבר כתב מני שממש עזר לי בענין שאפשר לפרק מתחת ההגה את הבורג שחבר את המפרק לגלגל שיניים של הגהה ולמשוך את המוט כלפי מטה ולבדוק אם עדיין יש רעש כשמזיזים את ההגה אם כן ודאי שזה מאותו חלק בכל מקרה אם אתה מרעיד את ההגה וגם שומע את הרעש כנראה זה זה מה שגם זה מחלה ידועה בפריוס -
@מיוחד לי יש גמ"ח של זה באזור הצפון והבאתי גם ל@ישראל-6 ולעוד כמה שחשבו שצריך להחליף מסרק… ולדעתי זה יעזור מאד לאנשים כי בארץ כמעט ואין להשיג… אלא רק בטויוטה עצמה…
מה שכן חשוב לחזור ולהדגיש שהרעש של קופלונג ומסרק די דומה ועדיף לבדוק לפני ע"י ניתוק המסרק כדי להיות בטוח כי זה לא שאין בפריוס מסרק וכמו שst2411 שגם היה לו מקרה דומה ואכן זה היה מסרק וכדלעיל…
לכן תדגיש לכל מי שבא לקחת ממך את החלק שחובה בדיקה לפני… -
@שרגא-הלוי כתב בתיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013:
אבל כרגע אני עדין אם הרעש של התיקתוק אשמח לשמוע ממי אני מקבל את החלק ? ומי יכול להתקין לי אותו
תזמין את החלק מאלי אקספרס אם אתה לא בלחץ מאלי או ש@MENI יספק לך הוא בצפון
-