זה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?
-
בעצם אני עובר עכשיו על כל השרשור כל מה שכתבתי לך כתבת מדילך או מאחרים עם תוספות…
ממש הרגעתי אותך?🤭 אבל תודה על הפרגון
️
-
@גיל כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?:
2 הטענות לא קבילות.
היות ואין לי שם על התיבה. ואין שום חוק שמחייב לכתוב שם על התיבה. בהכרח שהדוור לא שם את המכתב בדואר שלי. כי מנין לו לדעת איזה תיבה שיכת למר @מאיר-ג לא?
בנוסף האם רק בגלל מה שכתב @mik6868 שלרוב מגיעים להסדרה עם התובע. לא מצדיק להגיש בקשה להישפט ולו בכדי שאני לא אצטרך לשלם את הרביות?
@מאיר-ג כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?:
היות ואין לי שם על התיבה. ואין שום חוק שמחייב לכתוב שם על התיבה. בהכרח שהדוור לא שם את המכתב בדואר שלי. כי מנין לו לדעת איזה תיבה שיכת למר @מאיר-ג לא?
יש מס’ לבית, ומס’ לתיבה.
בנוסף האם רק בגלל מה שכתב @mik6868 שלרוב מגיעים להסדרה עם התובע. לא מצדיק להגיש בקשה להישפט ולו בכדי שאני לא אצטרך לשלם את הרביות?
אמרתי לך את דעתי בזה. צריך לקחת תמיד בחשבון את הסיכוי/סיכון שלא יסכימו להתפשר ולא יסכימו לתשלום, ויכניסו אותך לדיון. מה תאמר?
אם יש תשובה לשאלה הזו, בבקשה.לא אמרת שדחו את בקשתך להישפט? או שאני כבר מבולבל בפניות הציבור…
-
דבר נוסף ששמתי לב
גם בדו"ח וגם דואר ישראל כתבו לי כניסה 21 בעוד בבנין שלי אין בכלל כזה מספר דירה
ובת.ז. שלי רשום בכלל כניסה 12
אז בעצם יש לי עילה מצוינת למה לא ראיתי את הדו"ח
אני צודק?@מאיר-ג כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?:
דבר נוסף ששמתי לב
ובת.ז. שלי רשום בכלל כניסה 12@גיל כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים ריביות ?:
מה תאמר?
נסעתי בין אזעקות לאזעקות ,
היו מקרים שזה הצליח… [עיין בקישור לפוסט שנשלח לעיל] “ובהצטרף שיטת המצליח” אבל עם טענה טובה ש אולי לא יתחשבו בה להקל אבל להחמיר כנראה שלא, מקסימום לא יקבלו את הטענות,
-
@מאיר-ג כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?:
דבר נוסף ששמתי לב
ובת.ז. שלי רשום בכלל כניסה 12@גיל כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים ריביות ?:
מה תאמר?
נסעתי בין אזעקות לאזעקות ,
היו מקרים שזה הצליח… [עיין בקישור לפוסט שנשלח לעיל] “ובהצטרף שיטת המצליח” אבל עם טענה טובה ש אולי לא יתחשבו בה להקל אבל להחמיר כנראה שלא, מקסימום לא יקבלו את הטענות,
@mik6868 אתה ראית שכתבתי ששתי הטענות לא קבילות?
מה שצירפת היה מקרה חריג מאוד, והיה רק חזי לאיצטרופי כשיקול להפחתה בשלילה שממילא נועדה להפחתה.
והשאלה הגדולה, האם זו טענה אמיתית.
לטעון טענה שהיא שקר גמור באולם בית המשפט צריך היעדר מוחלט של פחד, או של שכל. כי המצב יחמיר פי 10, לפחות. -
ש 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים
הדחו"ת ממצלמות א 3
מה יש לי לעשות בנידון ?עוד דרך שמנסים לעשוק אותנו?
@גיל ? כר @גיל … (אבל בכל אופן לא מתרגלים לטוב הזה). או כל אדם יקר אחר שיודע לעזור לי בעניין.
אחד מהדוחו"ת היה בערב ליל הסדר כשכל הדרך היו אזעקות ואישתי היתה מפוחדת וטסתי, אני יודע שהיה תקדים משפטי בעניין מי יוכל החכים אותי.
@מאיר-ג אני רואה שהרוב התעסקו בפתרון לבעיה (ובצדק) ופחות בשאלה, האם זו תופעה מוכרת
אז לומר שזה ממש מוכר ונפוץ אני לא יודע, אבל גם אני קיבלתי דו"ח על נת"צ באיחור של שנה וחצי + ריבית, ובירור מולם עלה שיש להם אישור שליחה וזה מספיק להם מבחינה חוקית
אז אני לא יודע אם זה דיל עם חברת השילוח או איזה שהיא קומבינה להרוויח את הריביות
כי שנה וחצי לא קיבלתי דו"ח , אבל הדו"ח עם הריבית הגיע שבוע לאחר שנכתב, מעניין לא? -
טוב נמרחתי עם כל העניין עקב שמחה משפחתית ב"ה שלא נתנה לי זמן לטפל בזה.
יום לפני ר"ה שלחתי למבקר המדינה את כל תלונותיי וזה מה שהשיבו לי
נקווה לטוב, היו כאלו שטענו לי שזה עוזר.
אעדכן כשתהיה התפתחות, ובעז"ה ובחסדו-לטובה. -
@מאיר-ג את הדוח שילמת?
מפנא שולחים בדואר ישראל שהיא חברה פרטית נכון להיום, לא מאמין שיהיה להם משהו לחדש.@אלעדי כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?:
את הדוח שילמת?
לא
@אלעדי כתב בזה תופעה מוכרת ששולחים דוחו"ת באיחור ודורשים רביות ?:
מפנא שולחים בדואר ישראל שהיא חברה פרטית נכון להיום,
לא הבנתי
-
את הדוח שילמת?
לא
מפנא שולחים בדואר ישראל שהיא חברה פרטית נכון להיום,
לא הבנתי
@מאיר-ג הם נתנו לך מספר אישור על שליחה בדואר? מבחינתם הם פעלו כחוק. אני לא רואה איך מבקר המדינה יכול לעזור כאן - הוא מבקר שהמדינה (המשטרה במקרה שלך) התנהלה כחוק, והיא התנהלה כחוק.
אני מציע שתנסה להיתלות על ההחלפה של 12 עם 21 ותבקש שיראו אותך כמי שלא קיבל את ההודעה מסיבה שאינה תלויה בו לפי תקנה 44א לתקנות סדר הדין הפלילי.44א. בעבירות תעבורה שעליהן חל סעיף 239א לחוק ובעבירות קנס רואים את ההודעה על ביצוע העבירה, ההודעה לתשלום קנס או ההזמנה למשפט לענין עבירת קנס כאילו הומצאה כדין גם בלא חתימה על אישור המסירה, אם חלפו חמישה עשר ימים מיום שנשלחה בדואר רשום, זולת אם הוכיח הנמען שלא קיבל את ההודעה או את ההזמנה מסיבות שאינן תלויות בו ולא עקב הימנעותו מלקבלן.
-
@מאיר-ג הם נתנו לך מספר אישור על שליחה בדואר? מבחינתם הם פעלו כחוק. אני לא רואה איך מבקר המדינה יכול לעזור כאן - הוא מבקר שהמדינה (המשטרה במקרה שלך) התנהלה כחוק, והיא התנהלה כחוק.
אני מציע שתנסה להיתלות על ההחלפה של 12 עם 21 ותבקש שיראו אותך כמי שלא קיבל את ההודעה מסיבה שאינה תלויה בו לפי תקנה 44א לתקנות סדר הדין הפלילי.44א. בעבירות תעבורה שעליהן חל סעיף 239א לחוק ובעבירות קנס רואים את ההודעה על ביצוע העבירה, ההודעה לתשלום קנס או ההזמנה למשפט לענין עבירת קנס כאילו הומצאה כדין גם בלא חתימה על אישור המסירה, אם חלפו חמישה עשר ימים מיום שנשלחה בדואר רשום, זולת אם הוכיח הנמען שלא קיבל את ההודעה או את ההזמנה מסיבות שאינן תלויות בו ולא עקב הימנעותו מלקבלן.
-
אני מציע שתנסה להיתלות על ההחלפה של 12 עם 21 ותבקש שיראו אותך כמי שלא קיבל את ההודעה מסיבה שאינה תלויה בו לפי תקנה 44א לתקנות סדר הדין הפלילי.
זה בדיוק מה שעשיתי.