אנא עזרה. 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים
-
@אלעדי כתב באנא עזרה. 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים:
באזור אישי ממשלתי תוכל להוציא תדפיס ניקוד (ואולי גם לראות את הדוח)
נקודות נרשמות גם לפני התשלום?
@אושר-מתקרב כתב באנא עזרה. 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים:
נקודות נרשמות גם לפני התשלום?
@גיל כתב בהמדריך המלא: שיטת הניקוד - נקודות חובה:
תחילת תוקף הנקודות הוא התאריך שבו נרשמו הנקודות (דהיינו הדו"ח) לחובת הנהג. ובהשפעה ישירה על סוף (או פקיעת) תוקף הנקודות, שזה שנתיים או ארבע שנים (כפי שיבואר בהמשך) מתחילת תוקף הנקודות.
אז כאמור, תחילת תוקף הנקודות הוא ביום ביצוע העבירה. אז מתי כניסת הנקודות לתוקף?
זה תלוי בסוג הדו"ח שקיבלת, ומה קרה איתו -- אם קיבלת דו"ח - ביום תשלום הקנס (וזה נקרא למעשה “דו"ח קנס”, דהיינו כל הדו"חות שאנחנו מכירים, ולצערנו גם חוטפים).
-
@מאיר-ג לא בחרת במכתב? אם אין לך תוסיף קובץ וורד שאתה כותב שאתה מבקש להישפט (או ריק). מה שחשוב מאוד שתדגיש שהדוח לא הגיע אליך ולא ידעת על קיומו (כי אתה בעצם מבקש להישפט אחרי הזמן).
@אלעדי @טוסון @אושר-מתקרב @Shebsale זה מה ששלחו לי למייל אחרי שהגשתי בקשה להישפט

מה זה אומר בנידו"ד כשלא קיבלתי שום הודעה בדבר הקנס
האם יכול להיות שבסוף אני אצטרך לשלם איזה 5090 שקלבנוסף מה עלי לטעון כדי לנסות לערער על עצם הדו"ח? ולא רק על הריביות?
-
@אלעדי @טוסון @אושר-מתקרב @Shebsale זה מה ששלחו לי למייל אחרי שהגשתי בקשה להישפט

מה זה אומר בנידו"ד כשלא קיבלתי שום הודעה בדבר הקנס
האם יכול להיות שבסוף אני אצטרך לשלם איזה 5090 שקלבנוסף מה עלי לטעון כדי לנסות לערער על עצם הדו"ח? ולא רק על הריביות?
-
@מאיר-ג אל תילחץ, הכל בסדר. תקבל תשובה האם התקבלה בקשתך להישפט ומשם נחשוב איך מתקדמים. בדר"כ זה מגיע תוך כמה ימים.
לא מצאת את הדוח באזור אישי? אמרת שתעלה אותו -
@אלעדי עכשיו מצאתי את הדו"ח באזור אישי אני רק צריך לערוך אותו לפני שאני מעלה.
ואגב בנושא הניקוד ברוך ה’ אין לי שום ניקוד לחובתי.
-
@מאיר-ג כתב באנא עזרה. 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים:
אין לי שום ניקוד לחובתי
לא הבנתי איך זה מסתדר עם הדוח שכבר שילמת (או שהוא היה בסכום נמוך יותר?). אולי תעלה גם אותו?
@אלעדי הדו"ח הקודם הקרן היה 250 למעשה שלמנו 370 על פיגור בתשלום אעלק…
אגב אחר"כ עיינתי בפרטי הדו"ח והיה כתוב שהעבירה התבצעה בכביש 3 צומת כביש 424.
ואין כזה כביש לכל אורך כביש 3 למיטב ידיעתי. יש אולי 4249 שזה בעצם שדרות חשמונאים (מודעין). אז באמת חבל שזה שולם בפזיזות אבל הכל מאת ה’ מה שהיה אין מה להתבאס ע"ז. לא שמעתי בחיים משהו שזה עזר לו, כן אפשר להפיק לקחים. -
@אלעדי הדו"ח הקודם הקרן היה 250 למעשה שלמנו 370 על פיגור בתשלום אעלק…
אגב אחר"כ עיינתי בפרטי הדו"ח והיה כתוב שהעבירה התבצעה בכביש 3 צומת כביש 424.
ואין כזה כביש לכל אורך כביש 3 למיטב ידיעתי. יש אולי 4249 שזה בעצם שדרות חשמונאים (מודעין). אז באמת חבל שזה שולם בפזיזות אבל הכל מאת ה’ מה שהיה אין מה להתבאס ע"ז. לא שמעתי בחיים משהו שזה עזר לו, כן אפשר להפיק לקחים.@מאיר-ג כתב באנא עזרה. 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים:
כביש 3 צומת כביש 424
לפי ויקיפדיה מדובר על צומת חטיבה 7 (הסוף של כביש 424) סמוך למחלף לטרון
זו המצלמה https://www.mitsu.co.il/?p=6357 -
@מאיר-ג כתב באנא עזרה. 2 דוחו"ת שהגיעו כולם באיחור ודרישה לתשלום ריבית פיגורים ע"ס מאות שקלים:
כביש 3 צומת כביש 424
לפי ויקיפדיה מדובר על צומת חטיבה 7 (הסוף של כביש 424) סמוך למחלף לטרון
זו המצלמה https://www.mitsu.co.il/?p=6357 -
@אלעדי תודה לא ידעתי שזה נקרא כביש 424 זה בעצם ממש לפני שעולים לכביש 1
אבל אני יודע על המצלמה הזו והוויז גם מזכיר אותה תמיד אני בחיים לא מפספס אותה. ממש מוזר לי הסיפור. מעניין אותי לבדוק את הדו"ח אבל בגלל ששילמתי לא ראיתי את זה עכשיו באזור אישי.