איך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!
-
@צפוני-פשוט כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
רק לדעתי מתבקש לכתוב על ההבדלים בין סוגי הפלגים אירידיום\פלטיניום\רגיל
נכון מאד, שכחתי לציין את זה בסוף, אבל לא מאוחר
אני לא הכי מבין בהבדלים ובמחירים אשמח שמי שיודע יציין ואני יוסיף עם קרדיט -
@הנדימן כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אני לא הכי מבין בהבדלים ובמחירים אשמח שמי שיודע יציין ואני יוסיף עם קרדיט
אני בעז"ה בל"נ בערב יכתוב על סוגים והבדלים. במחירים אני פחות מבין אני רק יודע בערך
-
תוסיף גם קישור לפוסט המצויין על קניית פלאגים https://rechavimzelaze.ovh/topic/10125/
-
@הנדימן
יפה מאוד בסוף עם כל המדריכים שיש פה כמו שלך ימכרו את כל התוכן ללימוד מכונאות, חשמל, ועוד
ולא יצטרכו ללכת כמעט למוסך לפחות לאחזקה בסיסית של רכב

-
@הנדימן
יפה מאוד בסוף עם כל המדריכים שיש פה כמו שלך ימכרו את כל התוכן ללימוד מכונאות, חשמל, ועוד
ולא יצטרכו ללכת כמעט למוסך לפחות לאחזקה בסיסית של רכב

-
כאן אשמח לתגובות / הערות / הארות וסתם משוב על המדריך הזה!
וכמובן מי שרוצה להחליף לבד ויש לו שאלות כאן זה המקום.בהצלחה
-
@הנדימן מדריך יפה מאוד
טוב להדגיש בפירוק של הכוהלים להיזהר על הקפיץ שיש בפנים קרה לי כבר שפירקתי 2 כוהלים והקפיץ נפל לחור עד הפלאג היה סיוט לדוג אותו@פתוח-לשמוע כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
היה סיוט לדוג אותו
בשביל לדוג אותו תשאל את @דגיג איך דגים אותו
אצרף קישור למגנט ארוך לפוסט ש @דגיג עשה לכלים מעליאקפרס
https://rechavimzelaze.ovh/topic/10832/מוצרים-וכלים-לרכב-מאלי-אקספרס-המלצות-וחוות-דעת./159?page=1ואשים אותו גם פה
-
@פתוח-לשמוע כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
היה סיוט לדוג אותו
בשביל לדוג אותו תשאל את @דגיג איך דגים אותו
אצרף קישור למגנט ארוך לפוסט ש @דגיג עשה לכלים מעליאקפרס
https://rechavimzelaze.ovh/topic/10832/מוצרים-וכלים-לרכב-מאלי-אקספרס-המלצות-וחוות-דעת./159?page=1ואשים אותו גם פה
@אהרון-שלום לא היה חסר לי מגנטים הבעיה הייתה שאין גישה נוחה לראות ב. הקצה של הפלאג היה שם ולא היה אפשר להכניס שום דבר שיותר עבה מחוט
-
@הנדימן יפה מאווווד!
רק כמה הארות ברשותך!!!
קודם כל לא ממליץ לך לזלזל בשלוש צילנדרים של הדאצ’יה של @חובק-עולם …
דבר שני ועכשיו ברצינות הייתי ממליץ לפני שמחליפים את הפלאגים לקחת את הישן ולהשים לידו את החדש ולראות ששניהם שווים בגולדם ובמראם בדיוק, כי לפעמים אפשר לטעות בעיקר עם מזמינים דרך האינטרנט… בדידי הוה עובדה שכמעט שמתי פלאגים של אלנטרה לסונטה בגלל טעות של המוכר וזה קריטי!!
דבר שני כמו שאמרת חשוב לעשות אחד אחד ולא את כולם ביחד, כי לא בכל הרכבים החוטים שונים ורואים לאן שייך כל חיבור, יש רכבים שכל הכבלים של הפלאגים הם באותו אורך ואז לא יודעים לאן שייך כל אחד, וזה חשוב כי המנוע עובד ע"פ סדר מסויים! (לא הוספתי על כבודו רק הסברתי למה זה חשוב…) -
@הנדימן יפה מאווווד!
רק כמה הארות ברשותך!!!
דבר שני ועכשיו ברצינות הייתי ממליץ לפני שמחליפים את הפלאגים לקחת את הישן ולהשים לידו את החדש ולראות ששניהם שווים בגולדם ובמראם בדיוק, כי לפעמים אפשר לטעות בעיקר עם מזמינים דרך האינטרנט… בדידי הוה עובדה שכמעט שמתי פלאגים של אלנטרה לסונטה בגלל טעות של המוכר וזה קריטי!!
דבר שני כמו שאמרת חשוב לעשות אחד אחד ולא את כולם ביחד, כי לא בכל הרכבים החוטים שונים ורואים לאן שייך כל חיבור, יש רכבים שכל הכבלים של הפלאגים הם באותו אורך ואז לא יודעים לאן שייך כל אחד, וזה חשוב כי המנוע עובד ע"פ סדר מסויים! (לא הוספתי על כבודו רק הסברתי למה זה חשוב…)@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אויי בלבלת
הדאצ’יה היא דיזל, ואין לי מושג איך עובד הצילינדרים בדיזל אם בכלל, אבל הפלאגים בדיזל עושים משהו אחר בכלל
והג’ צילינדרים היו באטראז’ שהיה/אצל החבר של @מאיר-גאגב, בפיורטק הארור גם יש 3 צילנדרים, וגם בדגמים החדשים של סטלנטיס עם המערכת ההיברידית ושרשרת טיימינג (כולל דגמי ג’יפ קומפאס כמדומני)
-
@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אויי בלבלת
הדאצ’יה היא דיזל, ואין לי מושג איך עובד הצילינדרים בדיזל אם בכלל, אבל הפלאגים בדיזל עושים משהו אחר בכלל
והג’ צילינדרים היו באטראז’ שהיה/אצל החבר של @מאיר-גאגב, בפיורטק הארור גם יש 3 צילנדרים, וגם בדגמים החדשים של סטלנטיס עם המערכת ההיברידית ושרשרת טיימינג (כולל דגמי ג’יפ קומפאס כמדומני)
-
@טוסון כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אגב, בפיורטק הארור גם יש 3 צילנדרים, וגם בדגמים החדשים של סטלנטיס עם המערכת ההיברידית ושרשרת טיימינג (כולל דגמי ג’יפ קומפאס כמדומני)
וכן בקיה סטוניק החדשה
-
@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
אויי בלבלת
-
@הנדימן יפה מאווווד!
רק כמה הארות ברשותך!!!
דבר שני כמו שאמרת חשוב לעשות אחד אחד ולא את כולם ביחד, כי לא בכל הרכבים החוטים שונים ורואים לאן שייך כל חיבור, יש רכבים שכל הכבלים של הפלאגים הם באותו אורך ואז לא יודעים לאן שייך כל אחד, וזה חשוב כי המנוע עובד ע"פ סדר מסויים! (לא הוספתי על כבודו רק הסברתי למה זה חשוב…)@אריאלוש כתב באיך להחליף פלאגים (מצתים) לבד! - מדריך למתחילים - תגובות!:
ציינתי שגם באטרז’ שלי יש רק 3