תקלה ברכב יונדאי I25
-
@mosheatias22 הוא בדק לך במחשב את פעילות הממיר?
@דגיג לא… הוא פשוט הוציא חיישן חמצן נסע קצת והחליט שזו הבעיה…
-
@דגיג לא… הוא פשוט הוציא חיישן חמצן נסע קצת והחליט שזו הבעיה…
-
@mosheatias22 נו נו,אני כן הייתי בודק נתונים במחשב, אני יודע שמוסכניקים לא עושים את זה אבל אין כמו לראות גרף.
כאשר אין חיישן הרכב עדיין חנוק?
בעצם ראיתי שכתבת שמנוע אותו דבר בלי החיישן, טוב זה כנראה באמת הממיר.@דגיג כן עכשיו אני הוצאתי ונסעתי קצת והוא אותו דבר…
-
@דגיג כן עכשיו אני הוצאתי ונסעתי קצת והוא אותו דבר…
-
.@דגיג תוסף בדלק המוסכניק הראשון שם לי אחרי שהתלוננתי שהרכב עדיין חנוק לאחר שהחליף את הקוילים אבל המוסכניק השני חיכה שהממיר יתקרר הוציא חיישן חמצן והכניס צינור שמתחבר לסוג של ספריי עם קצף לניקוי ממירים וחיכה עם החומר ברכב 45 דקות בערך וככה חזרתי מנתניה לירושלים על טורים נמוכים אני לא יודע אם זה עזר מה שהוא עשה או שזו הייתה נטו סיעתא דשמיא
-
.@דגיג תוסף בדלק המוסכניק הראשון שם לי אחרי שהתלוננתי שהרכב עדיין חנוק לאחר שהחליף את הקוילים אבל המוסכניק השני חיכה שהממיר יתקרר הוציא חיישן חמצן והכניס צינור שמתחבר לסוג של ספריי עם קצף לניקוי ממירים וחיכה עם החומר ברכב 45 דקות בערך וככה חזרתי מנתניה לירושלים על טורים נמוכים אני לא יודע אם זה עזר מה שהוא עשה או שזו הייתה נטו סיעתא דשמיא
@mosheatias22 אוקיי התוסף לממיר עצמו עזר וודאי, אבל אם אתה עדיין מרגיש חנוק, כנראה (אני לא קובע) שהממיר כבר…
בכל זאת הייתי בודק אחרי כל זה עם מחשב ואם הייתי רואה שהממיר באמת כבר לא עושה את פעולתו אז, אין ברירה אלא להשתיל מסנן חדש בממיר (צריך לחפש מישהו שעושה את זה), או להחליף ממיר… -
@mosheatias22 אוקיי התוסף לממיר עצמו עזר וודאי, אבל אם אתה עדיין מרגיש חנוק, כנראה (אני לא קובע) שהממיר כבר…
בכל זאת הייתי בודק אחרי כל זה עם מחשב ואם הייתי רואה שהממיר באמת כבר לא עושה את פעולתו אז, אין ברירה אלא להשתיל מסנן חדש בממיר (צריך לחפש מישהו שעושה את זה), או להחליף ממיר…@דגיג יש מצב להסבר מה אנו אמור לראות במחשב כדי להבין שהממיר כבר ז"ל? יש לי מחשב פשוט עם נתונים חיים…
-
הבדיקה של להוציא חיישן היא טובה אם לא מורגש הבדל זה לא הממיר!
איזה קודים הרכב נותן?
עשו ניקוי מצערת וחיישן MAF? -
הבדיקה של להוציא חיישן היא טובה אם לא מורגש הבדל זה לא הממיר!
איזה קודים הרכב נותן?
עשו ניקוי מצערת וחיישן MAF?@נייטרון-חפשי הרכב לא מדליק נורה אבל בpending יש תקלה p0420 ניקית מצערת חיישן map לא