התייעצות דחופה !!! פריוס או אינסייט
-
צריך עזרה בהחלטה מה עדיף
הונדה אינסייט 2009 - 209 אלף ק’‘מ - יד 5 - 16 אלף ש’‘ח
פריוס 2008 - 243 אלף ק’‘מ - יד 3 - 17 אלף ש’'ח
מה עדיף מבחינת אמינות, נוחות, ערך , חסכון@פשוט-לנסוע איפה מצאת את המציאות הללו אם תוכל להפנות אותי אשמח
-
@פשוט-לנסוע איפה מצאת את המציאות הללו אם תוכל להפנות אותי אשמח
-
@050412
אני רוצה לעבור עכשיו לגיפון [סתם בשביל פוזה ולא סיבה אחרת…] מחפש למכור את האינטסייד ב20
אני לא יודע אם מותר פה בפורום א"כ תעדכנו אותי ואמחק -
@israel_458xv20n
בא נעשה סדר לאחר תקופה ארוכה שהיה לי את הרכב בקטע חזק שאתה התכוונת אליו אני אישית גר בביתר ולא הרגשתי את המנוע בכלל כמעט בשום מקום למעט בשתי מקומות ושם גם לא בצורה דרסטית ונתן לי בהעליות של ירושלים בקטע הכי קשה 80 עד 90 בשלוש וחצי טורים בערך אני לא חושב שבגלל כזאת סיבה לדעתי מזערית זה בכלל בעיה בכללי אני ראשון ברמזור [ולא כי אני איטי
] עושה עקיפות וכו -
@050412
אני רוצה לעבור עכשיו לגיפון [סתם בשביל פוזה ולא סיבה אחרת…] מחפש למכור את האינטסייד ב20
אני לא יודע אם מותר פה בפורום א"כ תעדכנו אותי ואמחק@טוסון
כרגע יש לי 3 אופציות 2 יותר רלוונטיות פיגו 3008 דיזל [דגש] ודאציה דאסטר גם דיזל
האמת שיש לי חבר מוסכניק שמוכן ללוות אותי בכל שלב בקניה כולל לעשות בדיקות “עומק” “נר” וכו וכו
[בלי זה לא הייתי מנסה להתקרב לשם]
את הרכב אני מתכנן להחזיק באזור של 5\7 שנים ואני לא עושה הרבה קילומטר 12 לשנה בערך
בתקציב באזור 30\35 -
@פשוט-לנסוע
גם הפריוס וגם האנטסיד שרשמת מאוד יקרים ביחס לשוק ואפשר למצא דברים ממש טובים בהרבה יותר זול
לפריוס יש בעיוה עם הבטריה מה שאין כן זה באינטסיד -
@ש.נ נכון יש להם הם עוברים את ה 300 אבל לא כמו פריוס,
בדיוק אתמול שכן שלי הראה לי שיש לו פריוס עם 600K !!! (וראיתי גם עם 500K וכמה עם 450K)@טרנטע כתב בהתייעצות דחופה !!! פריוס או אינסייט:
בדיוק אתמול שכן שלי הראה לי שיש לו פריוס עם 600K !!! (וראיתי גם עם 500K וכמה עם 450K)
כבר הזכרתי בפורום בעבר שראיתי פריוס שאוחז ב 740 אלף
וכמדומה לי ש @נייטרון-חפשי העיד שראה 800