לתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!
-
@צילפינגים כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
אזור ה250 ש"ח!!!
דבר ראשון תודה על העדכון
לי זה יצא 287.98 ש"ח -
תגובה: הזדמנות לקנות סורק A30M
בהמשך לנושא שם
המחיר ירד כרגע ללא קופונים 98 דולר ואחרי קופון מתאים יורד עוד 13 דולר סה"כ 85 דולר שזה מחיר בדיחה!!!
איזור ה250 ש"ח!!!
הזריז נשכר!@צילפינגים
פלוס מכס ?
או שלא חייבים… -
@צילפינגים
פלוס מכס ?
או שלא חייבים…@מיכאלוש כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
פלוס מכס ?
או שלא חייבים…כעקרון מעל 75 דולר חייב במכס, אך עד עכשיו מחמת גודלו הקטן של המוצר וחברת השילוח [בר הפצה] הוא הגיע ללא דרישת תשלום .
לכאו אפשר לסמוך על זה גם הלאה אבל יכולה להיות הפתעה -
@צילפינגים
פלוס מכס ?
או שלא חייבים…@מיכאלוש כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
@צילפינגים
פלוס מכס ?
או שלא חייבים…הזמנתי מהם את הסורק הזה לפני שנה בערך ב 79 דולר והם אמרו לי שהם כותבים על הקבלה 60$
(ועבר חלק בלי בעיות) -
תגובה: הזדמנות לקנות סורק A30M
בהמשך לנושא שם
המחיר ירד כרגע ללא קופונים 98 דולר ואחרי קופון מתאים יורד עוד 13 דולר סה"כ 85 דולר שזה מחיר בדיחה!!!
איזור ה250 ש"ח!!!
הזריז נשכר! -
@צילפינגים מי שאין לו אפליקציה לא יעזור לו הסורק הזה נכון?
-
@יצחק-רשטונ אוף…
אני מחפש משהו טוב בלי חיבור לאינטרנט, והלוואי בעברית!!! -
@אריאלוש
אני משתמש בו בלי אינטרנט ועם עברית .
אבל כן צריך מכשיר אנדרואיד וכן אינטרנט בהתקנה הראשונית וכן להתקין אפליקציה שנקראת תרגם על המסך אופליין ממתמחים טופ -
@יצחק-רשטונ בחייאת’ אין משהו בלי כלום? פותח את העטיפה ומחבר?
-
@אריאלוש כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
ושגם יתקן את התקלות לבד…

-
@אריאלוש אין הרבה מה לעשות ברגע שיש מסך זה מקפיץ את המחיר כאילו זה זהב יש כאלו פשוטים מאוד שעולים באיזור ה100 ש"ח אבל קוראים רק תקלות בסיסיות פה אתה מוסיף עוד 150 ש"ח ואתה מקבל מכשיר בליגה אחרת לגמרי שקורא את כל התקלות ומוציא לך דו"ח מפורט!
אגב יש אופציות לתרגום מסך ואז זה הופך את העסק להרבה יותר פשוט -
@אריאלוש
אבל כן צריך מכשיר אנדרואיד וכן אינטרנט בהתקנה הראשונית וכן להתקין אפליקציה שנקראת תרגם על המסך אופליין ממתמחים טופ@יצחק-רשטונ כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
@אריאלוש
אבל כן צריך מכשיר אנדרואיד וכן אינטרנט בהתקנה הראשונית וכן להתקין אפליקציה שנקראת תרגם על המסך אופליין ממתמחים טופאשמח לקישור
-
סליחה על השאלה( אני קצת חדש פה)אבל למה צריך סורק תקלות
אם יש תקלה הולכים למוסך והוא עושה לך ללא תשלום עם אתה מתקן אצלו, ואם זה לחפש תקלות אפשר לקחת מגמ"ח פעם בכמה חודשים -
@יצחק-רשטונ כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
@אריאלוש
אבל כן צריך מכשיר אנדרואיד וכן אינטרנט בהתקנה הראשונית וכן להתקין אפליקציה שנקראת תרגם על המסך אופליין ממתמחים טופאשמח לקישור
-
אם יש תקלה הולכים למוסך והוא עושה לך ללא תשלום עם אתה מתקן אצלו, ואם זה לחפש תקלות אפשר לקחת מגמ"ח פעם בכמה חודשים@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
סליחה על השאלה( אני קצת חדש פה)
קודם כל שמחים שאתה פה… ואין צורך להתנצל על השאלה
אומנם אתה צודק ברעיון שאם יש תקלה נוסעים למוסך אבל יש פעמים שאתה נוסע בשעות מאוחרות או רחוק ממוסך שאתה מכיר וקופצת לך תקלה ולא תמיד אפשר לדעת אם זה משהו שאפשר להמשיך לסוע או לא במיוחד אם זה רכב קצת רגיש שיכול לפעמים לגרום לנזק בילתי הפיך אם לא תבדוק באותו רגע
בנוסף אם רוצים לקנות רכב ולפני שניגשים לבדיקה אפשר לעשות סריקה ולגלות דברים שלא ידעת ואז גם לחסוך כסף במקום לעשות בדיקה ולשרוף זמן אתה עושה לבד
או לחלופין למי שמעוניין לעזור לחברים או משפחה במקרה של תקלות לפני ללכת למוסך או לפתוח גמ"ח וכו’
בקיצור זה דבר שסה"כ יכול לחסוך המון כסף ויום עבודה\כולל במיוחד שזה במחיר כזה בדיחה של 250 ש"ח לסורק שכמעט מקצועי כולל עדכונים וכו’ -
אם יש תקלה הולכים למוסך והוא עושה לך ללא תשלום עם אתה מתקן אצלו, ואם זה לחפש תקלות אפשר לקחת מגמ"ח פעם בכמה חודשים@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אני מצטרף לרב @צילפינגים
וגם אני אוהב להסתדר לבד, בלי טובות… וזאת הסיבה שיש לי ב"ה מלא כלים… יש כלים שב"ה בחיים לא השתמשתי בהם עדיין… אז למה קניתי? שאם ח"ו ח"ו אז יהיה לי ואני רגוע!
אבל הסיבות החזקות זה כמו שאמר רב @צילפינגים !!!
ורב @יצחק-RS היקר! תתחדש על השם בניק!!! -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
סליחה על השאלה( אני קצת חדש פה)
קודם כל שמחים שאתה פה… ואין צורך להתנצל על השאלה
אומנם אתה צודק ברעיון שאם יש תקלה נוסעים למוסך אבל יש פעמים שאתה נוסע בשעות מאוחרות או רחוק ממוסך שאתה מכיר וקופצת לך תקלה ולא תמיד אפשר לדעת אם זה משהו שאפשר להמשיך לסוע או לא במיוחד אם זה רכב קצת רגיש שיכול לפעמים לגרום לנזק בילתי הפיך אם לא תבדוק באותו רגע
בנוסף אם רוצים לקנות רכב ולפני שניגשים לבדיקה אפשר לעשות סריקה ולגלות דברים שלא ידעת ואז גם לחסוך כסף במקום לעשות בדיקה ולשרוף זמן אתה עושה לבד
או לחלופין למי שמעוניין לעזור לחברים או משפחה במקרה של תקלות לפני ללכת למוסך או לפתוח גמ"ח וכו’
בקיצור זה דבר שסה"כ יכול לחסוך המון כסף ויום עבודה\כולל במיוחד שזה במחיר כזה בדיחה של 250 ש"ח לסורק שכמעט מקצועי כולל עדכונים וכו’@צילפינגים
תודה על התשובה
לאיפה מחברים ?
עם כבל או אלחוטי?
הבנתי שיש כמה מקומות יש בגיר, במנוע. -
@אלה-ברכב-ואלה-בסוסים אני מצטרף לרב @צילפינגים
וגם אני אוהב להסתדר לבד, בלי טובות… וזאת הסיבה שיש לי ב"ה מלא כלים… יש כלים שב"ה בחיים לא השתמשתי בהם עדיין… אז למה קניתי? שאם ח"ו ח"ו אז יהיה לי ואני רגוע!
אבל הסיבות החזקות זה כמו שאמר רב @צילפינגים !!!
ורב @יצחק-RS היקר! תתחדש על השם בניק!!!@אריאלוש כתב בלתועלת הכלל מחשב XTOOL A30M המומלץ במחיר אש!:
ורב @יצחק-RS היקר! תתחדש על השם בניק!!!
תודה
דוגמא קלאסית שהיה לי ממש עכשיו.
הייתי צריך לחדש אחריות לבטריה לאיזה טויוטה וכמה ימים קודם הרכב עמד בטעות על ניוטרל לחצי דקה (למי שלא יודע זה יכול להוריד את הסוללה מתחת למינימום ולרשום תקלה P3000 בהיסטורי ולא מחדשים אחריות עד שעוברים איזה ק"מ מסויים)
אז לפני שנסעתי לשם בדקתי עם הxtool וברוך השם לא נרשמה תקלה ונסעתי בראש שקט
.
מעבר לזה שיש למחשב הזה גם 20 פונקציות מיוחדות כמו למשל לימוד מצערת וכדו’בקיצור באמת לא כולם צריכים כזה מחשב אבל אם אתם אוהבים רכבים ומטפלים לעצמכם וכו’ אז מחשב כזה יעזור לכם בחיים