מוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 יש את הסט הזה (שים לב שאתה בוחר את ה192 חלקים ולא 198) של דקו שהיא חברה טובה מניסיון אישי שלי ושל הרבה חברים והיא גם לא יקרה
אמור לעלות החל מהיום בלילה בחצות כ100 ש"ח ומשלוח חינם עם הקופון MGVQV32JB3E4 ואח"כ IL02 או שתוסיף משהו בדולר ותכניס את הקופון IL03
יש שם כמעט כל מה שצריך לרכב ועוד הרבה מעבר@טכנולוג כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
אמור לעלות החל מהיום בלילה בחצות כ100 ש"ח ומשלוח חינם עם הקופון MGVQV32JB3E4 ואח"כ IL02
לא עובד לי הקופון

-
@צפוני-פשוט https://he.aliexpress.com/item/1005009464116004.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.66.6ed7586a6mqvf5&gatewayAdapt=glo2isr זה סורק בעברית יש לי אותו עובד מצוין
נ.ב אני כמעט לא נוגע בו כי יש לי xtool a30m אבל אחלה סורק@דוד-100
יש בו גרפים של נתונים חיים? -
@צפוני-פשוט https://he.aliexpress.com/item/1005009464116004.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.66.6ed7586a6mqvf5&gatewayAdapt=glo2isr זה סורק בעברית יש לי אותו עובד מצוין
נ.ב אני כמעט לא נוגע בו כי יש לי xtool a30m אבל אחלה סורק -
@תודה-לבורא-עולם-0 יש את הסט הזה (שים לב שאתה בוחר את ה192 חלקים ולא 198) של דקו שהיא חברה טובה מניסיון אישי שלי ושל הרבה חברים והיא גם לא יקרה
אמור לעלות החל מהיום בלילה בחצות כ100 ש"ח ומשלוח חינם עם הקופון MGVQV32JB3E4 ואח"כ IL02 או שתוסיף משהו בדולר ותכניס את הקופון IL03
יש שם כמעט כל מה שצריך לרכב ועוד הרבה מעבר -
@דוד-100
יש בו גרפים של נתונים חיים? -
@צפוני-פשוט אמרתי לך את הסורק שקניתי ב570 ש"ח פה בארץ עולה 2000.
ככה זה אנחנו מזמינים מסין איפה שהדברים מיוצרים… -
@הנדימן כתב במוצרים וכלים לרכב מאלי אקספרס - המלצות וחוות דעת.:
בוקסות סט פשוט אמור לעלות 150-200 ש"ח
זה סט מאוד פשוט אבל עובד מספיק בהחלט למי שעושה טיפול 10000 פעם בחצי שנה שנה
https://he.aliexpress.com/item/1005009936567770.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.22.25c6586aPLHSlU&gatewayAdapt=glo2isr
(שים לב הקופסה ממש דפוקה ואם מחזיקים אותה הפוך כל הסט מתפזר אבל במחיר כזה א"א לבקש יותר)@המייבין קניתי כזה פה בארץ
בטיפול הראשון הוא לא הצליח לפתוח את הפילטר והוא פשוט נסדק… -
-
@ביתשמשניק פשוט מאוד
הבוקסה לא עמדה בעומס ונסדקה… (סיני או לא? -
@ביתשמשניק פשוט מאוד
הבוקסה לא עמדה בעומס ונסדקה… (סיני או לא?@פייבל-אשרינו שאלתי איזה חברה
האם הדקו
או משהו יותר פשוט -
@פייבל-אשרינו שאלתי איזה חברה
האם הדקו
או משהו יותר פשוט@ביתשמשניק הוא לא מתכוון לדקו אלא הסט רבע של ה20 שקל, נו ברור שיסדק מה אתם רציניים…?
-
@ביתשמשניק הוא לא מתכוון לדקו אלא הסט רבע של ה20 שקל, נו ברור שיסדק מה אתם רציניים…?
-
@דגיג גם לי הסט הפשוט נסדק בשניה, דקו יספיק לי לשימוש יומיומי בטיפולי 10K ?! או שעדיף לי לקנות משהו מקצועי יותר ?!
@טרנטע לא מכיר את דקו. אבל טכנולוג ועוד כמה (שאני סומך עליהם) אמרו שמניסיון זו חברה טובה.
ולמרות מה שכתבתי.עדיין אני חושב שסט ראצ’ט דרייב חצי עם בוקסות זה הלחם וחלב של כל עבודה ברכב ולכן לפחות בזה כן הייתי הולך על חברה עם שם (הפער במחיר נסבל).
אני קניתי פרוקסן ב250 שקל לסט מיפלצת. זו דעתי האישית כמובן.עכשיו אני רואה שכתבת, טיפולים ביום יום אז וודאי תלך על חברה עם שם לא יודע אם חייב סיגנט…אבל משהו כמו פרוקסן בהחלט יספיק.
-
@ביתשמשניק
איך הפעלתם את הקופון, למה לא עבד לי? -
@ביתשמשניק
איך הפעלתם את הקופון, למה לא עבד לי?@צפוני-פשוט לי עבד
-
@טרנטע לא מכיר את דקו. אבל טכנולוג ועוד כמה (שאני סומך עליהם) אמרו שמניסיון זו חברה טובה.
ולמרות מה שכתבתי.עדיין אני חושב שסט ראצ’ט דרייב חצי עם בוקסות זה הלחם וחלב של כל עבודה ברכב ולכן לפחות בזה כן הייתי הולך על חברה עם שם (הפער במחיר נסבל).
אני קניתי פרוקסן ב250 שקל לסט מיפלצת. זו דעתי האישית כמובן.עכשיו אני רואה שכתבת, טיפולים ביום יום אז וודאי תלך על חברה עם שם לא יודע אם חייב סיגנט…אבל משהו כמו פרוקסן בהחלט יספיק.
עדיין אני חושב שסט ראצ’ט דרייב חצי עם בוקסות זה הלחם וחלב של כל עבודה ברכב ולכן לפחות בזה כן הייתי הולך על חברה עם שם (הפער במחיר נסבל).
תמליץ עם קישור והבוחר יבחר. תודה.
למה לא עבד לי?
גם לי עבד.
מה כתוב לך כשאתה מכניס את הקופון, פרט מה לא עובד? -
עדיין אני חושב שסט ראצ’ט דרייב חצי עם בוקסות זה הלחם וחלב של כל עבודה ברכב ולכן לפחות בזה כן הייתי הולך על חברה עם שם (הפער במחיר נסבל).
למה לא עבד לי?
גם לי עבד.
מה כתוב לך כשאתה מכניס את הקופון, פרט מה לא עובד?@תודה-לבורא-עולם-0 מה להמליץ עם קישור?..
-
@תודה-לבורא-עולם-0 מה להמליץ עם קישור?..
-
למה לא עבד לי?
גם לי עבד.
מה כתוב לך כשאתה מכניס את הקופון, פרט מה לא עובד?@תודה-לבורא-עולם-0
מצטערים, לא ניתן להחיל קוד זה. ייתכן שהוא שגוי, לא פעיל או שכבר נמצא בשימוש. -
@דגיג על סט מקצועי יותר כמו שכתבת:
@תודה-לבורא-עולם-0 לא קישור אני מתכוון לקנות מהארץ, כנס לכל טמבורייה או חנות כלים שמכבדת את עצמה ותקנה סט כלבבך של חברה איכותית כמו פרוקסן.