יצא לי עשן מהמנוע, הרכב הלך??
-
@נייטרון-חפשי תודה.

סתם מעניין אותי
האם זה פחות חזק כי איכות החומר פחות טובה
או כי עובי הבלוק קטן יותר או גם וגם? -
@מאיר-ג לא כל המנועים מאלומיניום יש כאלה מברזל יצוק, כיום המנועים המודרנים באמת עשויים ברובם מאלומניום חוץ מחלקים בפנים שהם ברזל, לכן המנועים המודרנים יותר או המנועים הארופאיים שמשתמשים יותר באלומיניום הולך מנוע יותר מהר עקב התחממות…
-
@דגיג כתב ביצא לי עשן מהמנוע, הרכב הלך??:
או המנועים הארופאיים שמשתמשים יותר באלומיניום
אתה בטוח בחלוקה הזאת?
אני שואל כי אני לא יודע.
@מאיר-ג שוב אני מדבר על פעם, כיום כל היצרנים עברו לסגסוגת אלומניום גם בגלל המשקל ועוד סיבות הנדסיות שאני לא כ"כ מבין בהם…
אגב הרבה דברים השתנו פעם סעפת היניקה היתה מאלומניום כמו הפליטה, כיום היא מפלסטיק וכן פלאנץ’ מיים שהיום הרבה יותר משתמשים בפלסטיק מאשר בברזל או אלומניום, לכן החלקים יותר עדינים. -
@דגיג יש איזה אמריקאי מאוד מפורסם בסירטוני הסבר שלו בעולם, שבדק רכב שהיתה לו פירצה בראש מנוע, והוא ניסה כמה תוספים שסותמים וכדומה, אחרי שנה המנוע הלך, והוא פתח את המנוע והאטם ראש מנוע היה נראה חדש ללא רבב, מה התגלה?, שהבלוק עצמו התעוות ובזה נוצר רווח של אלפית המילימטר בין האטם לבלוק ושם ברחו המיים וכו’.
-
@דגיג יש איזה אמריקאי מאוד מפורסם בסירטוני הסבר שלו בעולם, שבדק רכב שהיתה לו פירצה בראש מנוע, והוא ניסה כמה תוספים שסותמים וכדומה, אחרי שנה המנוע הלך, והוא פתח את המנוע והאטם ראש מנוע היה נראה חדש ללא רבב, מה התגלה?, שהבלוק עצמו התעוות ובזה נוצר רווח של אלפית המילימטר בין האטם לבלוק ושם ברחו המיים וכו’.
-
@דגיג
@דגיג כתב ביצא לי עשן מהמנוע, הרכב הלך??:יש איזה אמריקאי מאוד מפורסם בסירטוני הסבר
נראה לי קוראים לו כריס פיקס