תגובות ל"מדריך המלא לזכויות יוצרים בפורומים ובאינטרנט"
-
@גיל מה החוק לגבי [למשל] ספר רכב של טויוטה שמפורסם ע"י החברה להורדה חופשית כקובץ, יש בעיה לעזור להם ב’הפצה’?
ומה לגבי תמונה שמפורסמת ברשת? למשל אם אני רוצה להדגים משהו על מנוע הונדה סטרים אז אני מחפש תמונה ועושה הורדה.@נייטרון-חפשי כתב בתגובות ל"מדריך המלא לזכויות יוצרים בפורומים ובאינטרנט":
@גיל מה החוק לגבי [למשל] ספר רכב של טויוטה שמפורסם ע"י החברה להורדה חופשית כקובץ, יש בעיה לעזור להם ב’הפצה’?
ומה לגבי תמונה שמפורסמת ברשת? למשל אם אני רוצה להדגים משהו על מנוע הונדה סטרים אז אני מחפש תמונה ועושה הורדה.בפשטות אין בעיה.
אם אתה ממש רוצה - תן קישור לאתר שלהם (כדי לצאת יד"ח הספק של “עשינו כך כדי שיירבו כניסות דווקא לאתר שלנו”, למרות שזה קלוש). -
@נייטרון-חפשי כתב בתגובות ל"מדריך המלא לזכויות יוצרים בפורומים ובאינטרנט":
ומה לגבי תמונה שמפורסמת ברשת? למשל אם אני רוצה להדגים משהו על מנוע הונדה סטרים אז אני מחפש תמונה ועושה הורדה.בפשטות אין בעיה.
אם אתה ממש רוצה - תן קישור לאתר שלהם (כדי לצאת יד"ח הספק של “עשינו כך כדי שיירבו כניסות דווקא לאתר שלנו”, למרות שזה קלוש). -
@אבי-לוי כתב בתגובות ל"מדריך המלא לזכויות יוצרים בפורומים ובאינטרנט":
אבל תגיד את האמת ממי העתקת את המדריך?
אם זו מחמאה אז שיהיה יותר ברור.
כי איך @גיל היה יכול להעתיק כזה דבר אם יש על זה זכויות יוצרים? -
@מאיר יש סיפור עם @שם על נקיטת הליכים משפטיים בגלל פרסום בפורום?
(א) וַיְדַבֵּר ה’ אֶל מֹשֶׁה אַחֲרֵי מוֹת שְׁנֵי בְּנֵי אַהֲרֹן וְגוֹמֵר – מַה תַּלְמוּד לוֹמַר? הָיָה רַבִּי אֶלְעָזָר בֶּן עֲזַרְיָה מוֹשְׁלוֹ מָשָׁל, לְחוֹלֶה שֶׁנִּכְנַס אֶצְלוֹ רוֹפֵא. אָמַר לוֹ: אַל תֹּאכַל צוֹנֵן וְאַל תִּשְׁכַָב בַּטַּחַב. בָּא אַחֵר וְאָמַר לוֹ: אַל תֹּאכַל צוֹנֵן וְאַל תִּשְׁכָּב בַּטַּחַב, שֶׁלֹּא תָּמוּת כְּדֶרֶךְ שֶׁמֵּת פְּלוֹנִי; זֶה זֵרְזוֹ יוֹתֵר מִן הָרִאשׁוֹן. לְכָךְ נֶאֱמַר: “אַחֲרֵי מוֹת שְׁנֵי בְּנֵי אַהֲרֹן”.
-
@מאיר יש סיפור עם @שם על נקיטת הליכים משפטיים בגלל פרסום בפורום?
(א) וַיְדַבֵּר ה’ אֶל מֹשֶׁה אַחֲרֵי מוֹת שְׁנֵי בְּנֵי אַהֲרֹן וְגוֹמֵר – מַה תַּלְמוּד לוֹמַר? הָיָה רַבִּי אֶלְעָזָר בֶּן עֲזַרְיָה מוֹשְׁלוֹ מָשָׁל, לְחוֹלֶה שֶׁנִּכְנַס אֶצְלוֹ רוֹפֵא. אָמַר לוֹ: אַל תֹּאכַל צוֹנֵן וְאַל תִּשְׁכַָב בַּטַּחַב. בָּא אַחֵר וְאָמַר לוֹ: אַל תֹּאכַל צוֹנֵן וְאַל תִּשְׁכָּב בַּטַּחַב, שֶׁלֹּא תָּמוּת כְּדֶרֶךְ שֶׁמֵּת פְּלוֹנִי; זֶה זֵרְזוֹ יוֹתֵר מִן הָרִאשׁוֹן. לְכָךְ נֶאֱמַר: “אַחֲרֵי מוֹת שְׁנֵי בְּנֵי אַהֲרֹן”.
@אחרית-לעמך כתב בתגובות ל"מדריך המלא לזכויות יוצרים בפורומים ובאינטרנט":
מאיר יש סיפור עם @שם על נקיטת הליכים משפטיים בגלל פרסום בפורום?
Spoiler
לא ירדתי לעומק דבריך…