משולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל
-
הייתי אצל המוסכניק ואחרי שהרים את הרכב על הליפט ואחרי שחרטט משהו על נזילת מים או שמן
הוא נתן לי רשימה של דברים שצריך להחליף משולשים תפוחים מוטות ועוד כמה דברים לא מזוהים
למה צריך להחליף אותם
מבחינתי הכל בסדר הרכב נוסע
הוא יציב על הביש
בולם בזמן
אין רעידות
???
אשמח לעזרתכם@משה-אייזנבאך אם אין נקישות בפסי האטה וכיוצ"ב וההיגוי תקין תמשיך הלאה ואם זה באמת לא תקין אתה לא תעבור טסט
-
@משה-אייזנבאך אם אין נקישות בפסי האטה וכיוצ"ב וההיגוי תקין תמשיך הלאה ואם זה באמת לא תקין אתה לא תעבור טסט
@טרנטע לא נראה לי שאני מרגיש משהו
והטסט עוד חצי שנה -
@טרנטע לא נראה לי שאני מרגיש משהו
והטסט עוד חצי שנה@משה-אייזנבאך גם ציריות יש לי שתיים קרועות
-
@משה-אייזנבאך גם ציריות יש לי שתיים קרועות
@משה-אייזנבאך הכי טוב שתלך לעוד מוסכניק שיסתכל על זה
גם לי אמרו פעם שאני צריך להחליף מסרק הגה והלכתי למישהו אחר ואמר לי שלא צריך כלום -
הייתי אצל המוסכניק ואחרי שהרים את הרכב על הליפט ואחרי שחרטט משהו על נזילת מים או שמן
הוא נתן לי רשימה של דברים שצריך להחליף משולשים תפוחים מוטות ועוד כמה דברים לא מזוהים
למה צריך להחליף אותם
הוא יציב על הביש
בולם בזמן
אין רעידות
???
אשמח לעזרתכם -
לגבי תמונות אני צריך שיעלו את זה על ליפט
את הציריות ראיתי שהם קרועות
השאלה למה להחליף
מה לא טוב כעת
ואגב כמה באמת העלות
לגבי ההצעה לשאול עוד מוסכניק
כל המוסכניקים גנבים ואלו שלא הם סתם עצלנים או פיראטים -
השאלה למה להחליף
מה לא טוב כעת
ואגב כמה באמת העלות
כל המוסכניקים גנבים ואלו שלא הם סתם עצלנים או פיראטים@משה-אייזנבאך כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
כל המוסכניקים גנבים ואלו שלא הם סתם עצלנים או פיראטים
בטוח?
-
@משה-אייזנבאך כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
בטוח?
@אלוף-העולם-1 כל מי שאני מכיר בנתיים
למה יש לך מישהו אחר ? -
השאלה למה להחליף
מה לא טוב כעת
ואגב כמה באמת העלות
כל המוסכניקים גנבים ואלו שלא הם סתם עצלנים או פיראטים@משה-אייזנבאך כמו שכתב רבינו גיל לא כדאי להזניח גומיות של ציריות זה עלול לעלות לך בהרבה יותר יקר, אאל"ט להחליף גומיה במוסך זה באזור 300 שח.
אתה חייב למצוא מוסכניק יותר אמין תשאל כאן ויעזרו לך.
לגבי התפוחים מוטות יכול להיות שרק הגומיות נקרעו אבל זה לא בעיה כל עוד אין חופש זה עובר טסט. -
@אלוף-העולם-1 כל מי שאני מכיר בנתיים
למה יש לך מישהו אחר ?@משה-אייזנבאך
תכתוב בבקשה איזור בארץ -
@משה-אייזנבאך
תכתוב בבקשה איזור בארץ@אלוף-העולם-1 ביתר
-
השאלה למה להחליף
מה לא טוב כעת
ואגב כמה באמת העלות
כל המוסכניקים גנבים ואלו שלא הם סתם עצלנים או פיראטים@משה-אייזנבאך כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
כל המוסכניקים גנבים ואלו שלא הם סתם עצלנים או פיראטיםאו ככה או שיש יותר מקצוענים ויש חובבנים
אין עצלות כשמרוויחים כסף, הרי יש לו “כאילו” אינטרס להגיד לך שאתה צריך להחליף דברים כדי שירוויחו עליך, ואם הוא אומר שלא צריך להחליף זה יותר אמין מאשר שהוא יגיד לך שכן צריך להחליף
תנסה עוד מוסכניק ותראה מה יגיד לך -
השאלה למה להחליף
מה לא טוב כעת
ואגב כמה באמת העלות
חבל שאתה מכליל ובסוף עוד עלול לדפוק את עצמך…
לא צריך לסמוך על כל מוסכניק אבל יש המון מוסכניקים אמינים תחפש
לא לסמוך על מה שהמוסכניק אומר שצריך לתקן כי הוא מנסה להרוויח זה בעיני כמו לא לעשות טיפולי שיניים כי הרופא שיניים רוצה להרוויח
בשני המקרים תחפש מישהו אמין ותסמוך עליו (כמובן לא בעיניים עצומות)
אני המוסכניק שלי עבר כמה פעמים מבחנים ועמד בכולם ביושר
להגיד שאני סומך עליו בעיניים עצומות לא!!! אבל אם הוא אומר לי צריך להחליף אני מחליף -
למה צריך להחליף אותם
הוא יציב על הביש
בולם בזמן
אין רעידות
???
אשמח לעזרתכם@משה-אייזנבאך
המוסך בביתר שמצא לך את כל התקלות זה המוסך מתחת לנטו חיסכון?(מעדיף לא להזכיר את שמו בבירור כל עוד אני לא בטוח במאה אחוז שהוא גנב גדול)כי אם כן הייתי ממליץ לך לא להסתמך כלום על החוות דעת שלו
-
@משה-אייזנבאך כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
חבל שאתה מכליל ובסוף עוד עלול לדפוק את עצמך…
לא צריך לסמוך על כל מוסכניק אבל יש המון מוסכניקים אמינים תחפש
לא לסמוך על מה שהמוסכניק אומר שצריך לתקן כי הוא מנסה להרוויח זה בעיני כמו לא לעשות טיפולי שיניים כי הרופא שיניים רוצה להרוויח
בשני המקרים תחפש מישהו אמין ותסמוך עליו (כמובן לא בעיניים עצומות)
להגיד שאני סומך עליו בעיניים עצומות לא!!! אבל אם הוא אומר לי צריך להחליף אני מחליף -
@יוני כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
אשמח להמלצה
-
-
למה צריך להחליף אותם
הוא יציב על הביש
בולם בזמן
אין רעידות
???
אשמח לעזרתכם@משה-אייזנבאך כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
למה צריך להחליף אותם
הוא יציב על הביש
בולם בזמן
אין רעידות
???
אשמח לעזרתכםקח בחשבון שמשולשים ותפוחים זה עניין של בטיחות
-
למה צריך להחליף אותם
הוא יציב על הביש
בולם בזמן
אין רעידות
???
אשמח לעזרתכם@משה-אייזנבאך כתב במשולשים תפוחים מוטות מייצבים - למה צריך להחליף בכלל:
למה צריך להחליף אותם
כדי שתמשיך לבקר כאן בפורום.
בלי להמעיט בחשיבותך, עין מיומנת יכולה להבחין עוד לפני שאתה תרגיש משהו, אם תחכה עד שתגיע למצב שתזהה בעצמך, ייתכן והנזק (בתקוה שרק לרכב) יהיה יותר גדול.