שירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם
-
בשירשור זה משתמשינו היקרים יכתבו חוקים, תקנות או קנסות שאינם ידועים או מפורסמים. אז נתחיל:
-
שימוש בפנסי ערפל שלא לצורך - קנס 250 ש"ח.
-
פניה או מעבר נתיב ללא איתות - קנס 100 ש"ח.
-
נסיעה ברמזור כתום - קנס 1,000 ש"ח + 10 נקודות ואם זה בנסיבות מחמירות - 10 נקודות + זימון לבית משפט + קצין יכול לשלול לו את הרישיון ל30 יום! (ולא להבהל, לא שמעתי שהחוק הזה יושם על מישהו ככל הנראה מפאת המורכבות להוכיח שזה לא נעשה בלית ברירה וכו')
-
שימוש בצופר שלא לשם מניעת סכנה - קנס 250 ש"ח.
-
כניסה לצומת שאינה פנויה - קנס 500 ש"ח + 6 נקודות
-
אי מתן זכות קדימה לרכב בעלייה (עליה תלולה וצרה) - קנס 250 ש"ח
-
אי מתן זכות קדימה ביציאה מחצר או תחנת דלק וכו' - הזמנה לדין + 6 נקודות
-
משאית מעל 10 טון חייבת לחצות צומת בנתיב הימני בלבד. - קנס 500 ש"ח + 4 נקודות.
-
נסיעה רוורס ללא צורך - קנס 250 ש"ח
ניתן להוסיף בשירשור זה חוקים שונים אך לתגובות, הארות, ויכוחים וכו' יש לכותבם כאן כל הדיונים שהיו פה הועברו גם הם לשם
-
-
נסיעה ברכב ללא פח לא זוכר את הסכום של הדוח
-
@מאיר כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
נסיעה ברמזור כתום - קנס 1,000 ש"ח + 10 נקודות ואם זה בנסיבות מחמירות - 10 נקודות + זימון לבית משפט + קצין יכול לשלול לו את הרישיון ל30 יום! (ולא להבהל, לא שמעתי שהחוק הזה יושם על מישהו ככל הנראה מפאת המורכבות להוכיח שזה לא נעשה בלית ברירה וכו')
אחת התקנות השערוריתיות
כי שוטר יכול לתת לך דו"ח אם עברת בכתום למרות שלא תמיד יש אופצייה להספיק לעצור, (למי שלא יודע עד 70 קמ"ש אין ירוק מהבהב). -
אי הדלקת אורות בלילה ומתאריך 1/11 - 31/03 כל היום - 100 ש"ח 2 נקודות
אני מרגיש עבריין פתאום..... -
@מאיר
א. אני חושב שיועיל, אם יוסיפו מידע מניסיון אישי ל''ע, על חוקים 'נדירים' שקרו לו, כמובן בלי שהוא עיצבן שום שוטר, אלא קנס לשם הקנס, כמו שימוש בצופר, רוורס, אורות בחורף בשמש זורחת, וכדו'.
ב. כן, ושמעתי על מישהו שעיצבן שוטר, ודחף לו קנס על שאין לו פח באוטו! בנוסף לעוד שלל 'מתנות'... (מה שציין @קינג-קומפיוטר )
ג.מחילה מכולם, אבל אני בעד קנס נוצץ במיוחד! על כל אלא שלא מאותתים כמו שצריך! ולו רק על הברקסים הפיתאומיים שלי בגללם! וביוחד רוכבי הג'יפים והטסלות בואכה נהגי האוטובוסים ודומיהם, אשר מישום מה לא מרגישים בד''כ צורך לאותת... -
@קינג-קומפיוטר כתב בשירשור חוקים ותקנות שאולי לא ידעתם:
נסיעה ברכב ללא פח לא זוכר את הסכום של הדוח
1000 שח
-
אכילה תוך כדי נסיעה - 500 ש''ח + 6 נקודות (נהיגה בחוסר זהירות)
אי החזקת הגה בשתי ידיים - 100 ש''ח -
טוב אז חבר שלי נסע לאחד מהפארקים בלילה עשה מנגל עם כמה חברים ואז פקח אמר להם או שאתם הולכים מכאן או דוח כי זה לא חוקי למנגל כאן הם עלו עם המנגל כשהוא עדיין דולק לרכב על מנת לעצור ולהמשיך את המנגל במקום אחר ולרוע מזלם עצר אותם שוטר וכשראה את המנגל הדולק נתן להם דוח על מנגל דולק ברכב
-
פוסט זה נמחק!