אם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?
-
@מיכאלוש בכלל לא
גם לUSB
בts18 בכלל אין אלחוטי ועשיתי עליו את המדריך@פתוח-לשמוע כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
בts18 בכלל אין אלחוטי ועשיתי עליו את המדריך
זה שלא מופיע לו בתפריט זה לא אומר שיש לו הפקודה פשוט מפעילה את הניפוי האלחוטי אפילו שלא מופיע בתפריט
תכלס ניסתי את זה על מולטימדיה שלא ממשפחת Topway וזה ממש לא עבד…
בקיצור ככל שידוע לי למכשיר מולטימדיה ללא ניפוי אלחוטי לא ניתן להתקין -
@פתוח-לשמוע כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
בts18 בכלל אין אלחוטי ועשיתי עליו את המדריך
זה שלא מופיע לו בתפריט זה לא אומר שיש לו הפקודה פשוט מפעילה את הניפוי האלחוטי אפילו שלא מופיע בתפריט
תכלס ניסתי את זה על מולטימדיה שלא ממשפחת Topway וזה ממש לא עבד…
בקיצור ככל שידוע לי למכשיר מולטימדיה ללא ניפוי אלחוטי לא ניתן להתקין@מיכאלוש אני לא מבין איך זה פועל אבל א. עם אפליקציית הפעלת החסימה הצלחתי להפעיל גם במולטימדיות ישנות שלא מצאתי אפילו מצב מפתחים [הצלחתי באנדרואיד 10 ואפילו בT3 שהיה אנדרואיד 7] ולא אמור להיות שם הכלל ניפוי אלחוטי
בגירסה האחרונה של אפרים זה שולב כבר בתוך האפליקציה ב0.5.3
ב. בניפוי באגים אלחוטי הדרך שונה מUSB ככה שהאימולטור מדמה מחשב שמתחבר
כאן הוא שאל על T3 ואני אישית התקנתי על 4-5 כאלה בהצלחה אז לשאלת @אלי-0 זה אפשרי בהחלט -
@אלי-0 תראה במדריכים שלי יש הדרכה ויש שמה גם את החסימה של אפרים
שים לב שזה t3 ובשביל לפתוח ניקוי באגים צריך להוסיף לסיסמה t3 בסוף
בכללי בחסימה של אפריים אתה לא צריך לעשות העתק הדבק כמו במדריך אמור לעבוד לך שם הפעלה בכפתור אחד
אם אתה רוצה את הגרסה המעודכנת יש פה
https://send.magicode.me/send-file/file/5f45b8a9c529e0ef714*****a74e64ee75d0323b0db17/view
כמובן אם אתה באשדוד אתה מוזמן לחסימה
ואם אתה לא מהאיזור ואתה מסתבך אז לטלפון@פתוח-לשמוע כתב באם ואיך אפשר לחסום מערכת זו?:
בכללי בחסימה של אפריים אתה לא צריך לעשות העתק הדבק כמו במדריך אמור לעבוד לך שם הפעלה בכפתור אחד
אם אתה רוצה את הגרסה המעודכנת יש פהלא שאני מבין בזה משהו, אבל אני יצרתי את המדריך (בהדרכתך) כדי להתקין למערכת ישנה שלא עבד בה ההפעלה בכפתור אחד, אח"כ @אפרים-ד הכניס גם את זה לאפליקציה אבל עדיין יש מערכות שזה לא עובד בכפתור אחד רק עם המדריך.
שוב, לא ממש מבין בזה רק מה ששמעתי ממבינים