לא מצליח להתניע את הרכב
-
@נהג-מתחיל אני היה לי בדיוק כך באוטו הקודם שלי פורד פיאסטה 2011 גם ביום בהיר כמו שקרה לך בדיוק בלי שום שינוי (אין למה להאריך) וגם לי זה היה אלטרנטור והייתי צריך גם לנתק את הקודנית וזה לא קשור למצבר עצמו כמו שכתבת אלא אם כן באמת הוא ישן
דרך אגב זה הפעם השלישית כבר שאני שומע דבר כזה שקורה, לי, לך, ועוד חבר שקרה לו ככה אני כבר חושב וכך גם המוסכניק שעשה לי את העבודה על הקודנית והאלטרנטור שזה משהו שהקודנית בשלב מסויים משתבשת ואז דופקת את האלטרנטור.
בקיצור העבודה שאתה צריך זה לנתק את הקודנית לגמרי, ולהחליף אלטרנטור, כמובן ששווה בדיקה של מוסך שיגיד לך מה הבעיה, אבל זה הכיוון.... -
@נייטרון-חפשי כל נגיעה רופפת כשהמינוס מחובר עלולה לגרום לקצר
זה נכון במיוחד כשמשתמשים באופן פעיל כמו הנעה בכבלים שאז עלולים לתפוס את החיבור בצורה רופפת ולגרום לנזקים לפיוזים או אלטרנטור
וגם בניתוק מצבר, כל נגיעה של הפלוס במקום לא נכון עלולה לגרום לנזק או התחשמלות
תוכל לראות כמעט בכל מקום שמוסבר איך להחליף מצבר שקודם מנתקים את החיבור השלילי ורק אח"כ את החיובי
גם בהתקנה הסדר יהיה קודם את החיובי ורק אז את השלילי -
תודה רבה לכל העונים, מצטער שלא הייתי זמין
למעשה מוסך אמר שזה לא בעיה באלטרנטור [אם הבנתי אותו ואתכם נכון... הוא דיבר על זה שאין בעיה בטעינה של המצבר]
החליף לי מצבר ומאז הרכב נוסע לחיים לשמחה ולשלום.
אין לי מושג למה המצבר הלך בכזו רמה
לגבי הקודנית, מה אתם אומרים כדאי לבטל אותה? והאם יש דרך לעשות את זה בלי מוסך אלא לבד? -
@נהג-מתחיל לדעתי עדיף לך לבטל אותה בכל זאת זה סוזוקי איגניס.... לא חושב שיש צורך מה שכן שהיא לפעמים יכולה לעשות נזק אז עדיף לך להקדים אותה ובמיוחד שעבר עליה כל כך הרבה שנים.
ישנם כמה סרטונים ביוטיוב איך מבטלים קודנית לבד אין לי להגיע אליהם כרגע עקב מגבלות הסינונים השונים... אם יש לך גישה תראה את הסרטונים מה שכן שבכל רכב המיקום של הקודנית במקום אחר בשביל לעשות חיים קשים לגנב אז יכול להיות שגם לך יהיה קשה למצוא את המיקום שלה. בהצלחה. -
@צילפינגים כתב בלא מצליח להתניע את הרכב:
ישנם כמה סרטונים ביוטיוב איך מבטלים קודנית לבד, אין לי להגיע אליהם כרגע עקב מגבלות הסינונים השונים...
אם יש לך גישה, תראה את הסרטונים.
מה שכן, בכל רכב המיקום שלהקודניתהעלוקה במקום אחר, בשביל לעשות חיים קשים לגנב. אז יכול להיות שגם לך יהיה קשה למצוא את המיקום שלה.
בהצלחה.(הלייק הוא על המצוטט בלבד... 😉)
-
@נהג-מתחיל יש שני סוגי ניתוקים ברכב ישן או ניתוק סטרטר על החוטים בסוויץ או ניתוק דלק באיגניס זה חוט ורוד על הדופן בריצפה לכיוון המשאבת דלק
-
@הכל-בעז-ה וואלה אתה מקצוען......
זה נראה שאין רכב שלא פירקת לגורמי גורמים.. -
@נהג-מתחיל כתב בלא מצליח להתניע את הרכב:
לגבי הקודנית, מה אתם אומרים כדאי לבטל אותה? והאם יש דרך לעשות את זה בלי מוסך אלא לבד?
בד''כ כל ידיד מתחיל באירגון ''ידידים'' מהאיזור שלך יפרק את העניין,
לא יודע לגבי הלהחזיר.... -
@הכל-בעז-ה אתה !!!