האם ניתן לחנות שוב כשסתיים זמן החניה?
-
סליחה על הבורות -
אם אני חונה במקום שבו מוגבלת החניה לשעתיים, והפעלתי פנגו, אני יכול להפעיל את החניה שוב בתום שעתיים? -
@חובק-עולם כתב בהאם ניתן לחנות שוב כשסתיים זמן החניה?:
@דוכי לא.
תודה.
אפשר לדעת למה לא? אני חונה עם טלפון כשר, מי יודע היכן חניתי? אולי עברתי למקום אחר שגם בו יש שעתיים חניה?
והאם יש מגבלה מתי אוכל שוב לחדש את החניה? -
@דוכי לא.
תודה.
אפשר לדעת למה לא? אני חונה עם טלפון כשר, מי יודע היכן חניתי? אולי עברתי למקום אחר שגם בו יש שעתיים חניה?
והאם יש מגבלה מתי אוכל שוב לחדש את החניה? -
@דוכי תסתכל. בדרך כלל זה אכיפה לזמן באמצעות מצלמות. ואז לא משנה כמה שילמת רואים במצלמה את האוטו יותר משעתיים.
אם אתה מחליף חניה זה משהו אחר@חובק-עולם כתב בהאם ניתן לחנות שוב כשסתיים זמן החניה?:
@דוכי תסתכל. בדרך כלל זה אכיפה לזמן באמצעות מצלמות. ואז לא משנה כמה שילמת רואים במצלמה את האוטו יותר משעתיים.
אם אתה מחליף חניה זה משהו אחרתודה!
-
@חובק-עולם למה לא
בד"כ בחנייה רגילה שמשלמים פנגו, אין שום מצלמה והאכיפה על ידי פקחים
אני עשיתי את זה כמה פעמים, והכל היה בסדר
יש את החניות הכתומות, שמוגבלות ל20 דקות, שם זה עם מצלמה -
סליחה על הבורות -
אם אני חונה במקום שבו מוגבלת החניה לשעתיים, והפעלתי פנגו, אני יכול להפעיל את החניה שוב בתום שעתיים?@דוכי כתב בהאם ניתן לחנות שוב כשסתיים זמן החניה?:
אם אני חונה במקום שבו מוגבלת החניה לשעתיים, והפעלתי פנגו, אני יכול להפעיל את החניה שוב בתום שעתיים?
@דוכי לא.
למה לא? אני עשיתי את זה כבר כמה פעמים ואם אי אפשר למה גובים לי על זה כסף?
-
סליחה על הבורות -
אם אני חונה במקום שבו מוגבלת החניה לשעתיים, והפעלתי פנגו, אני יכול להפעיל את החניה שוב בתום שעתיים?@דוכי כתב בהאם ניתן לחנות שוב כשסתיים זמן החניה?:
סליחה על הבורות -
אם אני חונה במקום שבו מוגבלת החניה לשעתיים, והפעלתי פנגו, אני יכול להפעיל את החניה שוב בתום שעתיים?למיטב ידיעתי אין שום בעיה מעולם לא שמעתי שזה בעייתי וודאי שלא שמעתי מישהו שקיבל על זה דו"ח
מה שכנראה @חובק-עולם מדבר זה על מקום של חניה לזמן קצוב ומוגבל כגון 20 דק’ וכדו’
בכל מקרה נתייג את מרא דשמעתתא הרב @גיל -
סליחה על הבורות -
אם אני חונה במקום שבו מוגבלת החניה לשעתיים, והפעלתי פנגו, אני יכול להפעיל את החניה שוב בתום שעתיים?