הקורלה החבוטה שלי עלתה בעשן
-
שלום חברים
בקורלה שלי היה בעיה של נזילת שמן, והייתי ממלא כל חודשים בערך, בתקופה האחרונה לא מילאתי והאוטו היה אצל אבי שגם שכח מהעניין, ועשה עם זה כמה נסיעות כנראה בקושי עם שמן
מפה לשם אתמול הוא נסע נסיעה מירושלים לקרית ספר ובערך במחסום פתאום המנוע נדם ולא הניע והתחיל לצאת מלא עשן מהמנוע,
תכלס בדקו את השמן והיה גמור לגמרי ומילאו ג’ריקן שלם ואחרי כמה נסיונות האוטו הניע והמשיכו את הנסיעה עד ברכפלד ונסע בסדר ואז בסוף הנסיעה התחיל עוד פעם עשן, אז כיבו את האוטו וזהו,
השאלה שלי אם יש סיכוי שנשאר מנוע ושווה לי להתעסק עם זה, או שהלך מנוע ואני ימכור לחלקים וזהו, -
שלום חברים
בקורלה שלי היה בעיה של נזילת שמן, והייתי ממלא כל חודשים בערך, בתקופה האחרונה לא מילאתי והאוטו היה אצל אבי שגם שכח מהעניין, ועשה עם זה כמה נסיעות כנראה בקושי עם שמן
מפה לשם אתמול הוא נסע נסיעה מירושלים לקרית ספר ובערך במחסום פתאום המנוע נדם ולא הניע והתחיל לצאת מלא עשן מהמנוע,
תכלס בדקו את השמן והיה גמור לגמרי ומילאו ג’ריקן שלם ואחרי כמה נסיונות האוטו הניע והמשיכו את הנסיעה עד ברכפלד ונסע בסדר ואז בסוף הנסיעה התחיל עוד פעם עשן, אז כיבו את האוטו וזהו,
השאלה שלי אם יש סיכוי שנשאר מנוע ושווה לי להתעסק עם זה, או שהלך מנוע ואני ימכור לחלקים וזהו, -
קרה לי בסיויק 2003
עלה עשן
נמצא מחסור בשמן
לא עזר כלום הלך ראש מנוע ולא היה שווה לתקןהייתי צריך דחוף אז עשיתי ראש, עזר חלקית שלא מתחמם רק אם לא מאמצים אותו… היום האוטו נוסע בהתנחלויות לנסיעות קצרות (ראיתי אותו פעם) בקיצור נזק למנוע ככה’'נ
-
אולי זה המקום להזכיר שיש כל מיני מוצרים באליאקספרס שמתריעים על מים ושמן, [רציתי בעבר להוסיף לגמ’'ח]. כמובן שמה שנגזר נגזר.
אולי זה המקום להזכיר שיש כל מיני מוצרים באליאקספרס שמתריעים על מים ושמן,
אדרבה נשמח אם תחכים אותנו באיזה מוצרים מדובר?
גם אם מתריעים… דהיינו חום שמן גבוה…
אשמח להרחבה, תמיד אני מסתכל רק על חום מנוע (נוזל קירור).
חום שמן?? - כמובן שאני טמבל בשאלה פה, אבל שואל כדי ללמוד.ואולי כדאי לפצל את העניין כי הנושא כאן נפתח על עניין אחר,
יישר כח!! -
@מיוחד
מצטרף לקודמי תחכים אותנו במכשיר המדובר -
@מיוחד
מצטרף לקודמי תחכים אותנו במכשיר המדובר@אהרון-שלום עיין כאן
יש בצגים האלה אופציה להתרעה על חום מנוע וכו’ -
@israel_458xv20n
יפה מאוד אני מכיר את זה
אבל האם יש מכשיר שגם אומר לך אם חסר שמן? -
@israel_458xv20n
יפה מאוד אני מכיר את זה
אבל האם יש מכשיר שגם אומר לך אם חסר שמן? -
@חיים-ברזל
צודק התכוונתי למה שכתב @מיוחד על התרעת שמן אם חסר ולא חום
ערכתי -
אולי זה המקום להזכיר שיש כל מיני מוצרים באליאקספרס שמתריעים על מים ושמן, [רציתי בעבר להוסיף לגמ’'ח]. כמובן שמה שנגזר נגזר.
@מיוחד כתב בהקורלה החבוטה שלי עלתה בעשן:
התכוונתי טמפרטורת שמן, עשיתי בועה שהכוונה לחום שמן, לא תמיד ולא בהכרח שיעלה החום שמן כי חסר שמן, ולכן כתבתי צריך לבדוק.
@חיים-ברזל כתב בהקורלה החבוטה שלי עלתה בעשן:
וממתי בודקים כזה דבר?
@יהודה כתב בהקורלה החבוטה שלי עלתה בעשן:
כשיש חשש לבעיות, אני לא יודע אם זה עוזר, וכמו שכתבתי ואולי, ואולי בשמן החום הוא באזור ה110 ± שאני חושב שזה חריג כבר, אם כי יש שיאמרו שלא, ואולי זה תלוי בכל רכב ורכב [טורבו ללא טורבו].