סקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה
-
@מאיר-ג ממה שהבנתי מכמה, עיקר הכאב ראש, הוא במעצר עד המשפט
מי שחלילה ייחבש ליותר מיוממיים, זה כבר סביר הרבה יותר
ואני בכלל לא יודע אם הם רוצים ממני משהו, לא קיבלתי שום דבר מהצבא…@טוסון כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
ואני בכלל לא יודע אם הם רוצים ממני משהו, לא קיבלתי שום דבר מהצבא…
אם לא קיבלת אז זה פשוט לא קשור אליך כל הסיפור
מעניין גם אני לא קיבלתי כלום.
נראה לי שהם לא שולחים לכולם צווים אל רק למי שהם מחליטים -
@חיים-Y0737 וודאי שזה לא פקניק אין מי שיגיד לך שזה פיקניק
אבל מצד שני אם נפחד מזה מאד בשעת מעשה נהיה מפוחדים ומשותקים מאשר הם מצד אחד נהיה מודעים שזה קשה אבל מצד שני להכניס הכל לפרופורציות הנכונות. ובעיקר לחזק את עצמנו שזה באמת זכות עצומה עצומה ואנחנו זוכים לסגור את המעדל של המסירות נפש של כל האבות שלנו ואבות אבותיהם שמסרו וחירפו נפשם על קדושת ה’ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי עיינו ערך סיביר וכו’ וכו’ הכלא הצבאי אפילו אינו משל למשל, בדיחה לעומת מה שאבותינו עשו למען הקב"ה. ובל נשכח שכוחות אלו טמונים בנפשנו זה לא הלך לשום מקום אנחנו רק צריכים לגלות את הכוחות האלו בתוכינו.
@מאיר-ג כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי
נכון מאוד.
ובכל אופן ביחס לדור המפונק של ימינו זה נסיון גדול, והלוואי שכבר ייפסקבזעיר אנפין זה מסך הברזל, לא נותנים לצאת מ’רוסיה האהובה’ [כמובן אסור לנסוע לחו’‘ל סתם אבל מה יעשה מי שאחותו נישאת בחו’'ל?] ומחפשים אותך ברחוב רק כי אתה עם סממנים יהודים! מזכיר תקופות אפלות בהיסטוריה… הזוי לחלוטין ומזעזע.
-
@מאיר-ג כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי
נכון מאוד.
ובכל אופן ביחס לדור המפונק של ימינו זה נסיון גדול, והלוואי שכבר ייפסקבזעיר אנפין זה מסך הברזל, לא נותנים לצאת מ’רוסיה האהובה’ [כמובן אסור לנסוע לחו’‘ל סתם אבל מה יעשה מי שאחותו נישאת בחו’'ל?] ומחפשים אותך ברחוב רק כי אתה עם סממנים יהודים! מזכיר תקופות אפלות בהיסטוריה… הזוי לחלוטין ומזעזע.
@חיים-Y0737 כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
כמובן אסור לנסוע לחו’‘ל סתם אבל מה יעשה מי שאחותו נישאת בחו’'ל?
יש פתרונות, רק צריך לדעת לעבוד…
-
@חיים-Y0737 וודאי שזה לא פקניק אין מי שיגיד לך שזה פיקניק
אבל מצד שני אם נפחד מזה מאד בשעת מעשה נהיה מפוחדים ומשותקים מאשר הם מצד אחד נהיה מודעים שזה קשה אבל מצד שני להכניס הכל לפרופורציות הנכונות. ובעיקר לחזק את עצמנו שזה באמת זכות עצומה עצומה ואנחנו זוכים לסגור את המעדל של המסירות נפש של כל האבות שלנו ואבות אבותיהם שמסרו וחירפו נפשם על קדושת ה’ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי עיינו ערך סיביר וכו’ וכו’ הכלא הצבאי אפילו אינו משל למשל, בדיחה לעומת מה שאבותינו עשו למען הקב"ה. ובל נשכח שכוחות אלו טמונים בנפשנו זה לא הלך לשום מקום אנחנו רק צריכים לגלות את הכוחות האלו בתוכינו.
ובינינו הנסיונות שעמ"י עבר בהרבה יותר גדולים מאשר כלא צבאי עיינו ערך סיביר
בעיניי, השתתפות בחזית ההפגנות קשה עשרת מונים משבוע שבועיים בכלא.
-
@טוסון כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
ואני בכלל לא יודע אם הם רוצים ממני משהו, לא קיבלתי שום דבר מהצבא…
אם לא קיבלת אז זה פשוט לא קשור אליך כל הסיפור
נראה לי שהם לא שולחים לכולם צווים אל רק למי שהם מחליטים@מאיר-ג כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
נראה לי שהם לא שולחים לכולם צווים אל רק למי שהם מחליטיםבגדול כל מי שבגיל גיוס קיבל צו לא מעצר אבל צו ראשון או שני כנראה לא הגיע לדואר או משהו הוציא או ההורים
-
אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל, זה מקום אכזרי ומשפיל עם תנאים ירודים ברוחניות וגשמיות כאחד, ומ’'מ מי שזכה להעצר על קידוש השם אשרי חלקו ולוואי יחזיר שם את כולם בתשובה ולא להישבר העוצמה שלנו זה שאנו לא נכנעים להם!! זה מרסק אותם!
@חיים-Y0737 כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל
אני לא מסכים איתך, אתה לא צריך להביא ראיה מאמסילי, תשמע עשרות אחרים שמספרים אחרת.
ברור שלא נעים לקום כל בוקר ב5 ולעמוד ל6 מסדרים ביום, ולקבל צרחות מאנשים.
אבל שאתה יודע למה אתה יושב שם ובפרט שאתה מקבל גיבוי ציבורי אדיר זה לא כזה דרמה, לדעתי אמסילי לא התכונן לזה ולכן כל רגע היה לו רע, ברמת העיקרון מי שמוכן לזה נפשית הכל בסדר. -
עכשיו נעצר אברך בצומת גילת שזה נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.
https://hagizra.news/#2276687@יוני כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
שזה נראה שהשוטרים חיפשו לעצור אותו כדי להסגיר למ.צ.
מבירור פשוט עם הבחור שרואים בסרטון, הם לא קשורים לבחור שעצרו זה פשוט משטרת תנועה שעצרה אותם באותה צומת באותו זמן שעיכבו באמת מישהו אחר
-
אני כל הזמן מתפלל לא להיעצר [וכמובן גם על כלל בני הישיבות] כי לפי מה ששמעתי [למשל באתר קול חי ראיון עם אמסילי] הכלא אינו פיקניק כלל וכלל
אני לא מסכים איתך, אתה לא צריך להביא ראיה מאמסילי, תשמע עשרות אחרים שמספרים אחרת.
ברור שלא נעים לקום כל בוקר ב5 ולעמוד ל6 מסדרים ביום, ולקבל צרחות מאנשים.
אבל שאתה יודע למה אתה יושב שם ובפרט שאתה מקבל גיבוי ציבורי אדיר זה לא כזה דרמה, לדעתי אמסילי לא התכונן לזה ולכן כל רגע היה לו רע, ברמת העיקרון מי שמוכן לזה נפשית הכל בסדר.@יהודה-המכבי
שמעתי מכמה חברים שהיו שם בתקפות תשע"ח הידועה
בקצרה בהתחלה זה מאוד לא נעים ואח"כ מתרגליםהשבוע נמכר ספר הפרצוף האמיתי של הכלא הצבאי מומלץ מאוד
-
חבר שלי עשה תאונה לפני כמה שנים ובא שם שוטר ששיגע אותו על זה שהוא עריק, זה היה בתקופה שהוראת מפכ"ל הייתה לא לעצור עריקים מהפלג ודו’ אלא שזה עוד לא היה הוראה רשמית בשטח וע"פ התקן הוא היה אמור להתחיל הליך מעצר כשהוא יודע שבאמצע הוא יקבל טלפון מהמפקד שיורה לו לשחרר, לחבר לא היה ראש להתקשר לדווח למי שצריך וזה תוכן השיחה:
אתה עריק
אז תעצור אותי, ישבת פעם בכלא צבאי?
כן פעמיים
ואיך היה?
סבבה!
יופי, גם אני ישבתי (הוא ישב כמדומני בגל הגדול בתשע"ח) בכיף תסגיר אותי.
וכאן צחקו שניהם, והשוטר נשבר וביקש ממנו מפורשות לסדר את העניין. -
@יהודה-המכבי
שמעתי מכמה חברים שהיו שם בתקפות תשע"ח הידועה
בקצרה בהתחלה זה מאוד לא נעים ואח"כ מתרגליםהשבוע נמכר ספר הפרצוף האמיתי של הכלא הצבאי מומלץ מאוד
@יעקב-5 כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
השבוע נמכר ספר הפרצוף האמיתי של הכלא הצבאי מומלץ מאוד
נחטף בבלוי…
לא השתנה הרבה מתקופת כלא 4?
(רפרפתי רק על הפרק הראשון)
אם יש לך קשרים איתם, תגיד להם שימלאו שוב, או שימכרו בבוקפוד (אל תפתחו כאן דיון גם על בוקפוד, יש מספיק בפורל"ת…) -
@יעקב-5 כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
השבוע נמכר ספר הפרצוף האמיתי של הכלא הצבאי מומלץ מאוד
נחטף בבלוי…
לא השתנה הרבה מתקופת כלא 4?
(רפרפתי רק על הפרק הראשון)
אם יש לך קשרים איתם, תגיד להם שימלאו שוב, או שימכרו בבוקפוד (אל תפתחו כאן דיון גם על בוקפוד, יש מספיק בפורל"ת…) -
במידה והתכנית של מחאת הרכבים יוצאת לפועל
נראה לי פורום רכבים זה לזה הנכבד חייב להיות שותף פעיל ברמת התכנון
אולי גם להוציא שילוט לחברי הפורום -
@Y.M נראה לי שמחאת הרכבים מיועדת לאנשים עובדים, ולא חלילה לאברכים ע"ח הסדר
ככה היה נשמע ב’קו המידע’@טוסון כתב בסקר לנהגים העריקים שבינינו, כמה אתם משנים מהרגלי החיים מפחד המשטרה:
@Y.M נראה לי שמחאת הרכבים מיועדת לאנשים עובדים, ולא חלילה לאברכים ע"ח הסדר
ככה היה נשמע ב’קו המידע’מה פתאום, זה לכולם, גוטמן היטב להסביר למה העובדים גם צריכים למצטרף.
בכל אופן כרגע בבית הרב לנדו שמו וטו על האירוע, ועד כמה שאני מבין הוא כרגע מבוטל