דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
טויוטה קורולה קרוס
חדש!! המבדיל בין נוחות להנדסת אנוש: מקסוס מיפה 7 במבחן מקיף
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. רכב 5 מק / 7 מק

רכב 5 מק / 7 מק

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
23 פוסטים 10 כותבים 301 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ע עדינה ש

לאור מה שכתבתי בנ"ל.
    איך הרכב סקודה קודיאק בשבילי?
    אני רואה שהוא 7 מקומות. מתאים בתקציב.
    מה הוא נקרא? טיב, דלק וכדו’.
    תודה

ח מנותק
    ח מנותק
    חיים Y0737
    מייבין
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@עדינה-ש כתב ברכב 5 מק / 7 מק:

סקודה קודיאק

רכב מעולה, רק גיר רגיש בעיקר לפקקים
    זה סוג של רובוטי- דו מצמדי

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ע עבד נאמן

@עדינה-ש כתב ברכב 5 מק / 7 מק:

אני מתלבטת מאד האם לקנות רכב של 5 מק ולמכור אותו עם הרחבת המשפחה, יתכן גם זמן קצר יחסית - באיזור השנתיים.

שנתיים לפחות, זה לא זמן קצר בהחזקת רכב יד שניה.
      אם ההתלבטות היא כללית על 5 מקומות או 7 התשובה שלי היא, אם אין צורך בזמן הקרוב אין עניין לקנות 7 מקומות. משלמים על זה יותר בלי צורך, גם בקניה וגם באחזקה
      בגזרת ה5 מקומות יש המון רכבים גבוהים שמקבלים תמורה טובה יותר לרכב, במחיר יותר נמוך, עם צריכת דלק יותר טובה. ספציפית הספוטאז’ הוא רכב מבוקש ויחסית שומר על ערכו, יש דגמים יפניים ששומרים על הערך יותר טוב ונחשבים יותר אמינים, אבל גם הספורטאז’ אמין וטוב בהחלט

מאירמ מנותק
      מאירמ מנותק
      מאיר
      מנהל ראשי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@עבד-נאמן כתב ברכב 5 מק / 7 מק:

אם ההתלבטות היא כללית על 5 מקומות או 7 התשובה שלי היא, אם אין צורך בזמן הקרוב אין עניין לקנות 7 מקומות.

ידידי ר’ @עבד-נאמן צודק בהחלט ובמקביל אומר שאני חושב אחרת. לדעתי היתרונות של 7 מושבים מתעלים על החסרונות שנמנו פה. ראשית גם בטרם התרחבות המשפחה אמורים להיות הזדמנויות שאתם תיהנו מצמד המושבים כגון להביא הבייתה חבר של הבן וכו’ וכו’. כמו כן, בעת התרחבות המשפחה ישנם כ"כ הרבה טרדות שחבל לצרף עוד טרדה נוספת של החלפת רכב (מכירה, חיפוש, בדיקה, השגת מימון, יישור קו…).

ולסיום לגבי הספורטאז’ ישנם דגמים אמינים יותר וישנם פחות וצריך לתת על כך את הדעת לפני הקניה.

ליצירת קשר לחץ כאן

ע תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • מאירמ מאיר

@עבד-נאמן כתב ברכב 5 מק / 7 מק:

אם ההתלבטות היא כללית על 5 מקומות או 7 התשובה שלי היא, אם אין צורך בזמן הקרוב אין עניין לקנות 7 מקומות.

ידידי ר’ @עבד-נאמן צודק בהחלט ובמקביל אומר שאני חושב אחרת. לדעתי היתרונות של 7 מושבים מתעלים על החסרונות שנמנו פה. ראשית גם בטרם התרחבות המשפחה אמורים להיות הזדמנויות שאתם תיהנו מצמד המושבים כגון להביא הבייתה חבר של הבן וכו’ וכו’. כמו כן, בעת התרחבות המשפחה ישנם כ"כ הרבה טרדות שחבל לצרף עוד טרדה נוספת של החלפת רכב (מכירה, חיפוש, בדיקה, השגת מימון, יישור קו…).

ולסיום לגבי הספורטאז’ ישנם דגמים אמינים יותר וישנם פחות וצריך לתת על כך את הדעת לפני הקניה.

ע מנותק
        ע מנותק
        עבד נאמן
        מייבין
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מאיר
        אני לא רואה כאן ויכוח. העניין הוא שבאופן עקרוני רכב 7 מקומות יוצא פחות כלכלי מרכב 5 מקומות (כמובן בהשוואת תפוחים לתפוחים, למשל פריוס ופריוס פלוס, או קורולה ואאוטלנדר וכדומה, באותם נתונים) – מחיר רכישה יותר יקר עלויות דלק ועוד.
        השאלה אם התוספת הזו שווה את הכסף או לא - את זה כל אחד יחליט בעצמו, אישית האנשים שאני מתעסק איתם בדרך כלל, מעדיפים לחסוך יותר…
        אכן במקרה ששני האופציות עולות אותו אזור מחיר, עם צריכת דלק דומה, וצפי דומה לעלויות אחזקה, עניין המחיר מתקזז, ואם כן בהחלט למה לא לקנות 7 מקומות שיהיה

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2

• 1
        • 2

55

2.9k

משתמשים

9.5k

נושאים

127.3k

פוסטים
        • התחברות