עזרה דחופה (מקווה..)
-
@אלעזר-3 על כזה נזק בכל מקרה הם ידרשו לדעתי את כל הסכום של ההשתתפות העצמית
כמה זה מוגבל?
לא ל2000 ש"ח?@טוסון כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
כמה זה מוגבל?
לא ל2000 ש"ח?ההשתתפות שלי מוגבלת אפי שלא ביטלתי? זאת אומרת שיש איזה תיקרת גג שהם לא יכולים לחייב יותר? (יש פה שירשור על סיטי קאר מישהו טוען שתבעו אותו על 60000 אלשח…)
(אגב ביטול שמשות וצמיגים כן עשתי) -
סתם כך מותר לו לקחת לתקן בכפר וזהו או שזה גזל
-
@טוס-לאט-סע-מהר כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
מה הכוונה?
יש לך נזק של כנף נזק של נראה גם של מיכל מים של הוישירים יכול להיות שרק התנתק הצינור אני לא יודע ויכול להיות שהוא נשבר
@על-הטוב-שלך כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
נזק של פנס
הפנס לא ניזוק כלל
אבל מה כוונתך נזק על נזק?
של מי על של מי? -
@על-הטוב-שלך כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
נזק של פנס
הפנס לא ניזוק כלל
של מי על של מי?@טוס-לאט-סע-מהר כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
הפנס לא ניזוק כלל
צודק חשבתי שהוא נשבר
לא אמרתי נזק על נזק פשוט מתוסף לחשבונית
-
הפנס לא ניזוק כלל
צודק חשבתי שהוא נשבר
לא אמרתי נזק על נזק פשוט מתוסף לחשבונית
@על-הטוב-שלך מה זה אומר?
מה התקרה של הסכומים שאפשר לגבות? -
אם כבר מדברים
נראה לי שבאמת הגיע הזמן שהנהגים של ‘סיטי / מיי קאר’ יתחילו ללמוד לנהוג.
קורה לי לא פעם ולא פעמיים כשאני נוסע בכביש אני נתקל ברכבי סיטי / מיי קאר עם נהגים שנראה שפשוט שכרו קארטינג לפי שעה… עוברים בצמתים ללא זכות קדימה, לא מאותתים, פנסי חזית ופנסים אחוריים לא דולקים (במקרה הטוב זה רק אורות ערפל קדמיים שדולקים…) מחנים את הרכב בצורה אלכסונית שגוזלת 2 מקומות חנייה ועוד כהנה וכהנה בצורה שניכרת שהנהגים מסתכלים על הרכבים האלה כ’גמ"ח לפי שעה’ ומזלזלים ברכב ובחוקי התנועה בצורה מפחידה!
ומעניין אותי לשאול את פות"ש, או את כל הנפגעים האחרים מסיטי / מיי קאר, אם הייתם נוסעים ברכב משלכם או לחילופין ברכב ששווה כמה מאות אלפי שקלים, האם גם אז היה קורה שהייתם מנסים בטעות בעיצומו של כיכר לכוון את תריסי המזגן (חשוב מאוד ולא סובל דיחוי)? אם הייתם יודעים שבמקרה של דו"ח ח"ו הדו"ח מגיע אליכם ישירות, האם גם אז הייתם עוברים על חוקי התנועה?
צר לי, אני לא יודע איך ומה, אבל תמיד כשאני רואה על הכביש רכב של סיטי / מיי קאר אני משתדל להתרחק מהרכב כמטווחי קשת, אלה נהגים יותר גרועים מנהגי הסקודה אצל בני דודינו. מניסיון.
-
אם כבר מדברים
נראה לי שבאמת הגיע הזמן שהנהגים של ‘סיטי / מיי קאר’ יתחילו ללמוד לנהוג.
קורה לי לא פעם ולא פעמיים כשאני נוסע בכביש אני נתקל ברכבי סיטי / מיי קאר עם נהגים שנראה שפשוט שכרו קארטינג לפי שעה… עוברים בצמתים ללא זכות קדימה, לא מאותתים, פנסי חזית ופנסים אחוריים לא דולקים (במקרה הטוב זה רק אורות ערפל קדמיים שדולקים…) מחנים את הרכב בצורה אלכסונית שגוזלת 2 מקומות חנייה ועוד כהנה וכהנה בצורה שניכרת שהנהגים מסתכלים על הרכבים האלה כ’גמ"ח לפי שעה’ ומזלזלים ברכב ובחוקי התנועה בצורה מפחידה!
ומעניין אותי לשאול את פות"ש, או את כל הנפגעים האחרים מסיטי / מיי קאר, אם הייתם נוסעים ברכב משלכם או לחילופין ברכב ששווה כמה מאות אלפי שקלים, האם גם אז היה קורה שהייתם מנסים בטעות בעיצומו של כיכר לכוון את תריסי המזגן (חשוב מאוד ולא סובל דיחוי)? אם הייתם יודעים שבמקרה של דו"ח ח"ו הדו"ח מגיע אליכם ישירות, האם גם אז הייתם עוברים על חוקי התנועה?
צר לי, אני לא יודע איך ומה, אבל תמיד כשאני רואה על הכביש רכב של סיטי / מיי קאר אני משתדל להתרחק מהרכב כמטווחי קשת, אלה נהגים יותר גרועים מנהגי הסקודה אצל בני דודינו. מניסיון.
@לוחצגז תודה איש חכם ונבון המלא רגישות לזולת ושופך מים חמים על כוויה טריה,
אל תנצל את הנושא לעזרה בשביל לחנך אותי אתה יכול לפתוח נושא חדש,
אגב אני כבר 3 שנים מוציא מהשכרות על ימין ועל שמאל וזה הנזק הראשון הרציני שלי שכפי שציינתי נגרם מעייפות
אך שוב תודה על הרגישות ותשומת הלב… רק למלאכים אין טעויות, מקווה שלא אך גם לך זה יכול לקרות אשמח להתנצלות
ואשמח לחזור לנושא שלשמו התכנסנו -
@לוחצגז תודה איש חכם ונבון המלא רגישות לזולת ושופך מים חמים על כוויה טריה,
אל תנצל את הנושא לעזרה בשביל לחנך אותי אתה יכול לפתוח נושא חדש,
אגב אני כבר 3 שנים מוציא מהשכרות על ימין ועל שמאל וזה הנזק הראשון הרציני שלי שכפי שציינתי נגרם מעייפות
אך שוב תודה על הרגישות ותשומת הלב… רק למלאכים אין טעויות, מקווה שלא אך גם לך זה יכול לקרות אשמח להתנצלות
ואשמח לחזור לנושא שלשמו התכנסנו@טוס-לאט-סע-מהר
דרך אגב מסכים עם כל מילה שלך@טוס-לאט-סע-מהר כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
מה התקרה של הסכומים שאפשר לגבות?
ובנוגע לזה אני פחות מונח ממה שהבנתי אין לך ביטול השתתפות אז אולי תחכה ליותר מבינים
-
אני את שלי אמרתי
כל אחד יכול לקחת את זה כמסקנות לעתיד או כחשבון נפש
אגב, זוג צעיר רצה לצאת לשבת להורים וכבר סגרו על הרכב הזה אתמול, ועכשיו הם אובדי עיצות כי הרכב מושבת…
@טוס-לאט-סע-מהר הכוונה של הפוסט שלי לאו דווקא אליך, אלא באופן כללי לכלל נהגי הסיטי/ מיי קאר שחושבים שהם נוהגים על בימבה בחצר של החיידר…
-
@טוסון כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
כמה זה מוגבל?
לא ל2000 ש"ח?ההשתתפות שלי מוגבלת אפי שלא ביטלתי? זאת אומרת שיש איזה תיקרת גג שהם לא יכולים לחייב יותר? (יש פה שירשור על סיטי קאר מישהו טוען שתבעו אותו על 60000 אלשח…)
(אגב ביטול שמשות וצמיגים כן עשתי)@טוס-לאט-סע-מהר ההשתתפות עצמית מוגבלת לפי חוקי התעבורה
הנ"ל כנראה עבר על הכלליםיש לי חבר שעשה טוטאלוס לרכב של סיטי קאר, ושילם כמדומה 2000 ש"ח, חוץ מזה עכשיו הם גובים ממנו שעתית יותר מנהגים אחרים, לא יודע כמה
-
@טוס-לאט-סע-מהר ההשתתפות עצמית מוגבלת לפי חוקי התעבורה
הנ"ל כנראה עבר על הכלליםיש לי חבר שעשה טוטאלוס לרכב של סיטי קאר, ושילם כמדומה 2000 ש"ח, חוץ מזה עכשיו הם גובים ממנו שעתית יותר מנהגים אחרים, לא יודע כמה
-
@טוס-לאט-סע-מהר ניסה לתקן לבד, וכו’
נראה לי שטוב עשית שדיווחת מיד, וגם שצילמת
ולא נראה לי שהם יכולים לתפור אותך כאן יותר מדי
הנזק לדעתי יסתכם אצלך בכ2000 ש"ח שזה סכום מכובד אמנם, אבל רוב האנשים יכולים לעמוד בו, במיוחד שאכן גרמת להם נזק, ויש עליך חיוב תשלומים מדינא
והעיקר לזכור ש’כל חסרונותיו של אדם קצובים לו’
במיוחד שמתיאור הסיפור לא נשמע לי טיפשות גדולה, אלא טעות שלדעתי יכולה לקרות לכל אחד, גם לנהגים מאוד מנוסים, וגם ברכב הפרטי -
@טוס-לאט-סע-מהר ניסה לתקן לבד, וכו’
נראה לי שטוב עשית שדיווחת מיד, וגם שצילמת
ולא נראה לי שהם יכולים לתפור אותך כאן יותר מדי
הנזק לדעתי יסתכם אצלך בכ2000 ש"ח שזה סכום מכובד אמנם, אבל רוב האנשים יכולים לעמוד בו, במיוחד שאכן גרמת להם נזק, ויש עליך חיוב תשלומים מדינא
והעיקר לזכור ש’כל חסרונותיו של אדם קצובים לו’
במיוחד שמתיאור הסיפור לא נשמע לי טיפשות גדולה, אלא טעות שלדעתי יכולה לקרות לכל אחד, גם לנהגים מאוד מנוסים, וגם ברכב הפרטי@טוסון כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
אבל רוב האנשים יכולים לעמוד בו
מקווה שגם @לוחצגז יסכים לתרום… אגב אם כבר אז התרומות ילכו גם לברית של ילדי הקט שאך נולד
||אני אומר זאת בהומור אך גם להסביר מה היה שיבינו שלא כל סיטואציה היא האידאלית ביותר והערנות בשיאה
בכל מקרה תודה על הכף זכות|| -
@טוסון כתב בעזרה דחופה (מקווה..):
אבל רוב האנשים יכולים לעמוד בו
מקווה שגם @לוחצגז יסכים לתרום… אגב אם כבר אז התרומות ילכו גם לברית של ילדי הקט שאך נולד
||אני אומר זאת בהומור אך גם להסביר מה היה שיבינו שלא כל סיטואציה היא האידאלית ביותר והערנות בשיאה
בכל מקרה תודה על הכף זכות||@טוס-לאט-סע-מהר
||מזל טוב|| -

זה הכללים

ואי אפשר להתווכח איתם כל כך
מזל טוב, תזכה לגדלו וגו’
שתצטרך לסוע רק בשמחות
(להקפיד תמיד על מושב בטיחות, במיוחד אם אתה טס לאט) -
ומעשה שהיה כך היה
בשעה שבין לילה לבוקר נכנסתי לכיכר עגולה ומגודרת עם מכונית סיטי קאר וכיוון שהייתי עסוק בלכוון מזגן וכדו’ החלטתי מתוך עייפות לעשות זאת בצד ולא תוך כדי נסיעה,
אך כאן עייפותי קמה לי לרועץ כי במקום לעצור בצד הכיכר נכנסתי בגדר בנסיון לחנות… (על מהירות נמוכה).
והתוצאה הייתה עצובה החלק הקדמי למטה(טמבון?) קיבל מכה רצינית ונקרע וכן הצד הימיני(כנף ימין?)
כמו אדם הגון (או טיפש?) דיווחתי על התקרית והחזרתי את האוטוועל זה בקשתי שטוחה בפני האנשים החשובים דפה
מה עלי לעשות כדי לא להינזק יותר מדאי?
כיצד עלי לפעול?
כמה הנזק המשוער?
ולמה ‘מקווה…’ בכותרת?! כי אני לא בטוח שיש מה להועיל לי ומאד מקווה שיש מה @מיכלין-שמאי-רכב