מחפש כלי פשוט לבדיקת תקינות מצבר
-
מחפש כלי פשוט שאוכל בעזרתו למדוד איכות של מצבר רכב,
משהו שממצע בין זול לתועלתי ולאיכותי, (עם משקל יתר לזול).הצורך הוא בעיקר שיתן אפשרות לוודא שהרכב לא מניע בגלל שהמצבר התרוקן ולא בגלל שהוא מקרטע (וכן להיפך ח"ו).
(משהו מעבר ל’שים כבלים ותראה’ כיון שקבלים לפעמים עוזרים חד"פ גם כאשר המצבר במצב סופני, ואין טעם לגרור איתו עוד ולהטריח את ידידים וכדו’ שוב).תודה!
@פנצ-ר יש טסטר עם צג דיגיטלי שעולה בערך 10 שח אולי הוא התכוון לזה ואז אתה בודק כפי שכתבתי לגבי מולטימטר

-
@קיה-פיקנטו בוודאי שאפשר לבדוק עם מולטימטר, מאוד פשוט. אבל לא מכיר כזה שעולה 10 שח
@israel_458xv20n יש באלי אקספרס באזור ה20 שח כל מיני סוגים
-
@israel_458xv20n יש באלי אקספרס באזור ה20 שח כל מיני סוגים
-
@אלעזר-3 בגדול אתה שם על מצב V DC במצב שהרכב כבוי המצבר אמור להיות בין 12.7V ל12.4V פחות מזה המצבר תקול, אם הרכב מונע אמור להיות בין 13.5V ל14.7V אם יש פחות זה כבר בעיה באלטרנטור.
@israel_458xv20n כתב במחפש כלי פשוט לבדיקת תקינות מצבר:
@אלעזר-3 בגדול אתה שם על מצב V DC במצב שהרכב כבוי המצבר אמור להיות בין 12.7V ל12.4V פחות מזה המצבר תקול, אם הרכב מונע אמור להיות בין 13.5V ל14.7V אם יש פחות זה כבר בעיה באלטרנטור.
במקרה יש לי מולטימטר שעלה לי 26 ש"ח (כיום עולה בערך 44 ש"ח)

בכל מקרה בדקתי איתו והמתח לאחר שהרכב מכובה כמה שעות הוא 12.27 האם זה אומר שהמצבר בעייתי או שיכולים להיות עוד פרמטרים שמשפיעים על זה? -

בכל מקרה בדקתי איתו והמתח לאחר שהרכב מכובה כמה שעות הוא 12.27 האם זה אומר שהמצבר בעייתי או שיכולים להיות עוד פרמטרים שמשפיעים על זה?@פנצ-ר אם אתה נוסע נסיעות קצרות זה יכול להיות כי המצבר לא מספיק להטען צריך לעשות בדיקה לאחר נסיעה ארוכה
-
@פנצ-ר אם אתה נוסע נסיעות קצרות זה יכול להיות כי המצבר לא מספיק להטען צריך לעשות בדיקה לאחר נסיעה ארוכה
@פנצ-ר אם אתה נוסע נסיעות קצרות זה יכול להיות כי המצבר לא מספיק להטען צריך לעשות בדיקה לאחר נסיעה ארוכה
3 הנסיעות האחרונות ברכב היו של דקה וחצי כל אחת:
מהבית לגן הראשון…
מהגן הראשון לגן השני…
מהגן השני חזרה לבית…
זה באמת יכול להסביר את זה??
מתח הפריקה מושפע מכמה המצבר טעון? -
3 הנסיעות האחרונות ברכב היו של דקה וחצי כל אחת:
מהבית לגן הראשון…
מהגן הראשון לגן השני…
מהגן השני חזרה לבית…
זה באמת יכול להסביר את זה??
מתח הפריקה מושפע מכמה המצבר טעון?@פנצ-ר כן בהחלט, כי המספר שכתבת לא אומר שהמצבר גמור אלא לא בהכרח טעון עד הסוף, הדרך לבדוק אם המצבר תקין או שבאמת הוא מתחיל להחלש, זה לאחר נסיעה ארוכה.
-

בכל מקרה בדקתי איתו והמתח לאחר שהרכב מכובה כמה שעות הוא 12.27 האם זה אומר שהמצבר בעייתי או שיכולים להיות עוד פרמטרים שמשפיעים על זה? -
@פנצ-ר כתב במחפש כלי פשוט לבדיקת תקינות מצבר:
והמתח לאחר שהרכב מכובה כמה שעות הוא 12.27
המצבר תקין וכמובן לא חדש
@ITAMAR25 כתב במחפש כלי פשוט לבדיקת תקינות מצבר:
המצבר תקין וכמובן לא חדש
בן שנה ורבע, זה הגיוני?
-
המצבר תקין וכמובן לא חדש
בן שנה ורבע, זה הגיוני?
המצבר תקין וכמובן לא חדש
בן שנה ורבע, זה הגיוני?
אם מחובר לפיוזים מצלמת דרך זה ממש הגיוני.
ודבר שני צריך באמת לראות אחרי נסיעה הגונה כמו שכבר כתבו לך.