סטיגמה על מורות נהיגה
-
@אושר-מתקרב כתב בסטיגמה על מורות נהיגה:
לא יודע משהו על סטיגמות, ממנה ספציפית הייתי בורח
לאשתי יותר נוח ללמוד אצל מורת נהיגה
השאלה היא אם זה משהו כללי במורות נהיגה ולכן היא צריכה לעבור למורה או שזה בעיה ספציפית במורה הזאת אבל אם היא תעבור למורת נהיגה אחרת היא תוציא אותה יותר מהר@א.ב. כתב בסטיגמה על מורות נהיגה:
לאשתי יותר נוח ללמוד אצל מורת נהיגה
ומן הסתם גם לך יותר נוח עם זה.
תאורטית הייתי מסכים גם ליותר שיעורים בשביל שתלמד אצל אשה, אבל כבר כתבו כאן שזה לא נכון ויש מורות טובות. -
מסכים עם הסטיגמה, מסתייג שזה ‘מורות’
לענ"ד כל מורה נהיגה מעדיף למרוח עד שיש לו מספר לא מבוטל של תלמידים…
אישית חשבתי שאני צדיק, למדתי אצל חרדי ‘משלנו’ בעיר לא חרדית…
ומרח אותי מעל 60 שיעורים, כשגדלתי הבנתי שהוא פשוט היה בלי תלמידים.
ממליץ לבדוק כמה המורה מלאה באמת, זה המדד העיקרי לדעתי. -
ליפני שאישתי התחילה שיעורי נהיגה הזהירו אותי שאם היא הולכת למורת נהיגה אני צריך לשים על ההתחלה 18,000 שקל כי מורות לא מוציאות מהר לטסט
הייתי בטוח שזה סתם סטיגמה ומי שיודעת לנהוג יכולה לצאת זריז גם אצל מורה
היום אישתי אוחזת בשיעור 20 ומרגישה דיי ביטחון בכביש, היא יודעת להסתכל במראות, יודעת להשתלב בנתיבים ויודעת יחסית לנהוג (ברור שהיא צריכה קצת להשתפשף אבל לדעתי לא יותר משמונה עד 10 שיעורים יספיקו לה)
בשיעור האחרון היא שאלה את המורת נהיגה מתי היא חושבת להוציא אותה לטסט והיא ענתה לה שיש לה לפחות עוד 40 שיעורים ולפני שיעור 60(!) אין לה מה לחשוב על טסט.
השאלה שלי האם הסטיגמה על מורות נהיגה שמורחות שיעורים נכונה והאם כדאי לה לעבור למורה נהיגה שלא ימרח לה את השיעורים.
תודה@א.ב. כתב בסטיגמה על מורות נהיגה:
היום אישתי אוחזת בשיעור 20 ומרגישה דיי ביטחון בכביש,
@א.ב. כתב בסטיגמה על מורות נהיגה:
שיש לה לפחות עוד 40 שיעורים ולפני שיעור 60(!) אין לה מה לחשוב על טסט.
למרות החשדות המוצדקות שהעלו פה, ולמרות שכבר בשיעור 20 לומר שיש עוד 40 שיעורים זה מוזר בעיניי, לדעתי, לפני שתעבור סופית למורה אחרת כדאי שתרחרח האם היא תמיד מוציאה מאוחר. לפעמים התלמיד/ה חושבים שהם כבר יכולים לצאת לטסט אבל זה רק מנקודת מבטם… ושוב, זה רק כבדיקה ואכן החשדות שנאמרו פה נשמעים מוצדקים.
-
למרות החשדות המוצדקות שהעלו פה, ולמרות שכבר בשיעור 20 לומר שיש עוד 40 שיעורים זה מוזר בעיניי, לדעתי, לפני שתעבור סופית למורה אחרת כדאי שתרחרח האם היא תמיד מוציאה מאוחר. לפעמים התלמיד/ה חושבים שהם כבר יכולים לצאת לטסט אבל זה רק מנקודת מבטם… ושוב, זה רק כבדיקה ואכן החשדות שנאמרו פה נשמעים מוצדקים.
פוסט זה נמחק! -
@מאיר כתב בסטיגמה על מורות נהיגה:
פעמים התלמיד/ה חושבים שהם כבר יכולים לצאת לטסט אבל זה רק מנקודת מבטם…
ככה גם אני חשבתי בהתחלה עד שהיא נתנה לי 2 דוגמאות שגרמו לי לחשוד
- היא עשתה לה 3 שיעורים רק על רחוב ללא מוצא (למרות שאחרי פעמיים אשתי קלטה איך עושים את זה אבל המורה טענה שהיא חייבת לדעת איך עושים את זה בעצימת עיניים…)
- היא לא עשתה לה פעם אחת שיעור באזור של הטסטים
כדאי שתרחרח האם היא תמיד מוציאה מאוחר
לא מצאתי אף אחת שלמדה אצלה, עכשיו אני מבין למה…
@משתמש-מתחיל כתב בסטיגמה על מורות נהיגה:
וזה הסיבה שאשתי התחילה אצלה, היא הייתה הכי זמינה
-
- היא עשתה לה 3 שיעורים רק על רחוב ללא מוצא (למרות שאחרי פעמיים אשתי קלטה איך עושים את זה אבל המורה טענה שהיא חייבת לדעת איך עושים את זה בעצימת עיניים…)
-
היא לא עשתה לה פעם אחת שיעור באזור של הטסטים
המורה שלי היה עושה שיעורים באזור של הטסטים רק אחרי שהיו מזמינים טסט
יש בזה משהו שצריך לדעת לנהוג בכל מקום -
ליפני שאישתי התחילה שיעורי נהיגה הזהירו אותי שאם היא הולכת למורת נהיגה אני צריך לשים על ההתחלה 18,000 שקל כי מורות לא מוציאות מהר לטסט
הייתי בטוח שזה סתם סטיגמה ומי שיודעת לנהוג יכולה לצאת זריז גם אצל מורה
היום אישתי אוחזת בשיעור 20 ומרגישה דיי ביטחון בכביש, היא יודעת להסתכל במראות, יודעת להשתלב בנתיבים ויודעת יחסית לנהוג (ברור שהיא צריכה קצת להשתפשף אבל לדעתי לא יותר משמונה עד 10 שיעורים יספיקו לה)
בשיעור האחרון היא שאלה את המורת נהיגה מתי היא חושבת להוציא אותה לטסט והיא ענתה לה שיש לה לפחות עוד 40 שיעורים ולפני שיעור 60(!) אין לה מה לחשוב על טסט.
השאלה שלי האם הסטיגמה על מורות נהיגה שמורחות שיעורים נכונה והאם כדאי לה לעבור למורה נהיגה שלא ימרח לה את השיעורים.
תודה@א.ב. כמובן מסכים עם קודמי שכדאי מהר לחפש מורה אחרת,
אבל לפעמים עזר"נ מבינות במקל וגזר, כדאי לעשות שיחה בסגנון של, עקרונית אני רוצה לעבור למורה אחרת, ואם אשאר אצלך ואעבור טסט תוך X שיעורים, אמליץ עליך לכל המדינה והגלילות, כידוע אני משפיענית גדולה וכו’ -
@א.ב. כמובן מסכים עם קודמי שכדאי מהר לחפש מורה אחרת,
אבל לפעמים עזר"נ מבינות במקל וגזר, כדאי לעשות שיחה בסגנון של, עקרונית אני רוצה לעבור למורה אחרת, ואם אשאר אצלך ואעבור טסט תוך X שיעורים, אמליץ עליך לכל המדינה והגלילות, כידוע אני משפיענית גדולה וכו’ -
זה הסיבה שאשתי התחילה אצלה, היא הייתה הכי זמינה
הנה לך הסיבה

עצה: להתחיל לחפש אחרת ולהסביר לה שהיא באה עם וותק, מורות עמוסות - יש סיכוי להידחף ל’מספר שיעורי השלמה והגשה לטסט’
בהצלחה רבה!