משוב לבעלי טויוטה פריוס
-
@mik6868 כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
אם אין לי פילטר חיצוני שאני יכול לראות בכיסא האחורי אז יש במיקום אחר?
וחוץ מזה הבטריה יש לה תחזוקה נוספת משהו שידוע לך?הפילטר הוא לא חיצוני
בפריוס הפילטר בצד ימין (בכיוון הנסיעה) צריך להגיע עם רצארט ארוך כדי לפרק את הבורג שתופס את הפרפיל ואז תגיע לפילטראם אין לך פילטר אז כנראה שהמאורר שלך מלא באבק ומרעין בישין ואז כדאי לנקות אותו כדי שיתן קירור מיקסימלי אבל זה כבר יותר מורכב להגיע אליו צריך לפרק מאחורה בבאגז’ עדיין לא סוף העולם, יש על זה סרטונים ביוטיוב בשפע.
מה עוד חוץ מפילטר ומאוורר ?
-
לשמור שלא יהיו שקיות או כל חפץ אחר שחוסם את פתח האוורור
-
למנוע לחות מהסוללה
-
ושהיה אויר קר בתא הנוסעים. למשל, לא כדאי לחסוך בדלק ולנסוע ביום חם עם חלונות פתוחים עדיף אויר קר בתוך תא הנוסעים כדי לשמור על הסוללה (פרדוקס האא?)
@מאיר-ג כעעעע, התכוונתי לפילטר הפנימי שלהגיע אליו עם הראצ׳ט… התכוונתי “חיצוני” שאפשר לראות אותו (חשבתי שאולי יש איזה פילטר פנימי יותר שלא רואים שצריך לנקות… )
ואין לי אז כנראה אני יצטרך לנקות שם , רק ידוע לך אם יש בזה סכנת התחשמלות או אם צריך לנתק חשמל משהו?
@טרנטע כמה דולרםם עלה לך התענוג הזה אצלו?
וסוללה גם אצלו החלפת אצלו?
ואני יודה לך אם יסתדר להעלות תמונה אני סקרן לראות איך זה יושב שם ואם לתכנן את צעדי… -
-
@מאיר-ג כעעעע, התכוונתי לפילטר הפנימי שלהגיע אליו עם הראצ׳ט… התכוונתי “חיצוני” שאפשר לראות אותו (חשבתי שאולי יש איזה פילטר פנימי יותר שלא רואים שצריך לנקות… )
ואין לי אז כנראה אני יצטרך לנקות שם , רק ידוע לך אם יש בזה סכנת התחשמלות או אם צריך לנתק חשמל משהו?
ואני יודה לך אם יסתדר להעלות תמונה אני סקרן לראות איך זה יושב שם ואם לתכנן את צעדי… -
-
@טרנטע תודה רבה.

תגיד רק נקודה רשת מטבעה חוסמת חלק מהאויר להיכנס האם בה אתה חושב שזה יותר חוסם מהרשת המקורית?@mik6868 זה בוודאי יותר חוסם, אבל מ 2014 יש פילטר פנימי מאחורי הפלסטיק, שהוא הרבה יותר צפוף מהפילטר הזה
ובכל זאת חברת טויוטה חשבה לנכון להשימו
כך שצ"ל שהוא לא חוסם אויר אלא רק חלקיקי אבקהדבר היחיד שאני מבואס זה מהמחיר ששילמתי עליו, לעומת המחיר שאתה הולך לשלם עליו
-
@mik6868 זה בוודאי יותר חוסם, אבל מ 2014 יש פילטר פנימי מאחורי הפלסטיק, שהוא הרבה יותר צפוף מהפילטר הזה
כך שצ"ל שהוא לא חוסם אויר אלא רק חלקיקי אבקהדבר היחיד שאני מבואס זה מהמחיר ששילמתי עליו, לעומת המחיר שאתה הולך לשלם עליו
@טרנטע כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
זה בוודאי יותר חוסם, אבל מ 2014 יש פילטר פנימי מאחורי הפלסטיק, שהוא הרבה יותר צפוף מהפילטר הזה
בעצם אני חושב על זה גם אם זה יותר חסום מקסימום המאוורר יעבוד יותר חזק לקרר זה לא בעיה, (טיקי בתוכנה שלו שהוא מתקין מראש הוא מגדיר את המאוורר לעבוד חזק יותר…)
@טרנטע כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
הדבר היחיד שאני מבואס זה מהמחיר ששילמתי עליו, לעומת המחיר שאתה הולך לשלם עליו
איזה אחלה גבר אין עליך, ממש ליבּא גדול

אפילו שכבר שילמת מחיר יקר בכל זאת הצעת שיהיה בזול,
מאמין שבכל זאת יש איזה עקצוץ כזה על זה שאדם משלם יקר וקולט בבאסטה ממול ביותר זול ולא יכאב לו על הפציינט שיוצא אחריו שגם שילם ביקר בכל זאת “צרת רבים חצי נחמה” אז פה השארת את עצמך מראש בלי הסיכוי של צרת רבים אחלה גבר לא?(רבּ לוי יצחקּ מברדיצ׳ב או לא?
) -
@mik6868 זה בוודאי יותר חוסם, אבל מ 2014 יש פילטר פנימי מאחורי הפלסטיק, שהוא הרבה יותר צפוף מהפילטר הזה
@טרנטע אני רואה שיש גם כמו המקורי נראה לך זה עדיף https://he.aliexpress.com/item/1005009322636484.html?spm=a2g0o.detail.similar_items.6.4e2415H915H9HP&utparam-url=scene%3Aimage_search|query_from%3Aback_detail_bigimg|x_object_id%3A1005009322636484|_p_origin_prod%3A&algo_pvid=bb357c64-8d8d-41f8-a8da-ab68f2a3a904&algo_exp_id=bb357c64-8d8d-41f8-a8da-ab68f2a3a904&pdp_ext_f={"order"%3A"11"%2C"spu_best_type"%3A"price"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!ILS!64.56!46.49!!!141.26!101.71!%400b88ab8a17836367283625329e1233!12000048748404186!sea!IL!4542950663!X!1!0!n_tag%3A-29919%3Bd%3Aa1a35516%3Bm03_new_user%3A-29895
-
@טרנטע אני רואה שיש גם כמו המקורי נראה לך זה עדיף https://he.aliexpress.com/item/1005009322636484.html?spm=a2g0o.detail.similar_items.6.4e2415H915H9HP&utparam-url=scene%3Aimage_search|query_from%3Aback_detail_bigimg|x_object_id%3A1005009322636484|_p_origin_prod%3A&algo_pvid=bb357c64-8d8d-41f8-a8da-ab68f2a3a904&algo_exp_id=bb357c64-8d8d-41f8-a8da-ab68f2a3a904&pdp_ext_f={"order"%3A"11"%2C"spu_best_type"%3A"price"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!ILS!64.56!46.49!!!141.26!101.71!%400b88ab8a17836367283625329e1233!12000048748404186!sea!IL!4542950663!X!1!0!n_tag%3A-29919%3Bd%3Aa1a35516%3Bm03_new_user%3A-29895
-
@mik6868 יש לך פריוס??
הבנתי שזה הרבה יותר קל הקורולה סטיישן (אצלי הכל צפוף להחריד)
הבנתי שבפריוס יש הרבה יותר מקום לעבודלא לשכח להשתמש בהרבה מסיר שומנים
-
אלעזר-3 כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
הבנתי שבפריוס יש הרבה יותר מקום לעבודאלעזר עשה לידי ניקוי אי ג’י אר לקורולה סטיישן ועזרתי לו בהדרכה וכלים שם זה באמת נורא צפוף והיה חייב לפרק את האינורטר ומלבד זאת מומלץ גם להוציא את הסעפת יניקה ולנקות גם אותה כל הכבוד לו עשה באמת עבודה יפה
לגבי המחיר אני לוקח על זה אלף חמש מאות שקל ככה ששלוש אלף נראה לי קצת יקר מידי עשיתי מלא כאלה וחברים שלי שגם עושים עבודות כאלה לא לוקחים יותר מאלפים שקל על זה
לגבי ההגה אם הוא החליף מסרק זה מחיר בסדר אבל אם זה היה זרועות הגה גם אם החליף בנוסף תפוחי הגה היה אמור לעלות לא יותר משמונה מאות או אלף שקל
לגבי השמן טויוטה משתמשת אם לא מקורי כי השמן המקורי לא איכותי אבל מה שאני ראיתי איפה שעבדתי בטויוטה היתה חברה אחרת ממה שצוין פה לא זוכר את השם שלה אבל לא בשמן של פז -
אלעזר-3 כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
הבנתי שבפריוס יש הרבה יותר מקום לעבודאלעזר עשה לידי ניקוי אי ג’י אר לקורולה סטיישן ועזרתי לו בהדרכה וכלים שם זה באמת נורא צפוף והיה חייב לפרק את האינורטר ומלבד זאת מומלץ גם להוציא את הסעפת יניקה ולנקות גם אותה כל הכבוד לו עשה באמת עבודה יפה
לגבי המחיר אני לוקח על זה אלף חמש מאות שקל ככה ששלוש אלף נראה לי קצת יקר מידי עשיתי מלא כאלה וחברים שלי שגם עושים עבודות כאלה לא לוקחים יותר מאלפים שקל על זה
לגבי ההגה אם הוא החליף מסרק זה מחיר בסדר אבל אם זה היה זרועות הגה גם אם החליף בנוסף תפוחי הגה היה אמור לעלות לא יותר משמונה מאות או אלף שקל
לגבי השמן טויוטה משתמשת אם לא מקורי כי השמן המקורי לא איכותי אבל מה שאני ראיתי איפה שעבדתי בטויוטה היתה חברה אחרת ממה שצוין פה לא זוכר את השם שלה אבל לא בשמן של פז@87878787 כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
מסתבר שזה בוקסה הגה, אלא א’'כ אני לא מבין על מה זה הולך. [לטעמי גם יקר אפילו למוסך, אם כי בשנתון הזה אני לא יודע אם יש תפיסה להגה כשהוא באויר, כי בשנתונים הישנים אין תפיסה וזה לא כמו יונדאי שיש תפיסה, אבל אני משער שיש תפיסה ואז העבודה יותר קלה]
-
אם יש רעש תקתוקים נוראים בכל במפר דרך כלל בטויוטה זה לא מסרק [גם ביונדאי, מסרק לא משמיע כזה רעשים], הבוקסה קופלונג וכו’ נמצא בסה’'כ במנוע הגה, זה כמין גלגל שינים גיר מפלסיק, זה נמצא מאזור ה2007 עד השנתונים הגבוהים.
-
@מיוחד כתב במשוב לבעלי טויוטה פריוס:
בוקסה קופלונג
הבנתי אותך עכשיו תודה על ההסבר
עדין נראה לי יקר על העבודה אני לוקח באיזור ה300 ןהחלק לא יותר מ400 שקל מקורי מפירוק אולי חדש עולה את כל שאר הסכום מענין לברר@87878787
אנחנו לא מדברים על אותו דבר?, אתה מדבר על הזרוע?, אני מדבר על הגלגל שינים החלק עצמו זה בגודל 5 ס’‘מ בערך בעובי 1 סנטימטר, אני בגמ’‘ח ‘‘מוכר’’ ב10 ש’‘ח. [למרות שאמרו לי שבמוסך טויוטה החלק יקר ‘‘מאוד’’] [גם העבודה 300 זה נמוך, כי יש לך שם מעל 1 עבודה, וההגה נופל על הראש שלך אלא א’'כ יש לך 4 ידים
]. עשיתי כמה כאלו עבודה יחסית פשוטה אבל ארוכה…