לסיים עם העושק
-
@מאיר-ג כתב בלסיים עם העושק:
מה הסיפור זה חיכה במחסנים שלהם חמש שנים? לא! אז מה כן?
מה תאריך ההנפקה של הרישיון?
(מופיע למטה תאריך הדפסה בקטן)מן הסתם אתה צריך כבר רישיון חדש עוד רגע, או שזה הקבוע עד 2069?
-
אני פעם ראשונה מתוודע לכל העניין הזה שצריך לרדוף אחרי הרישיון,
אני שילמתי על רישיון קבוע לפני כשלושה שבועות ועדיין לא הגיע,
זה דבר נורמלי וצריך פשוט לחכות או שכבר עכשיו כדאי ללכת להתלונן? -
לי גם כן קרה שלא שלחו את הרישוין, פניתי למשרד הרישוי וכתבו לי שבגלל שאין להם את השם שלי באנגלית זה מתעכב, ושאני אשלח להם אותו (הם מיזמתם לא חשבו כנראה על הרעיון לפנות אלי אם יש בעיה…) למעיישה שלחתי להם והענין סודר. אולי כדאי למי שנתקל בבעיה הנ’‘ל לנסות ג’'כ.
-
לי גם כן קרה שלא שלחו את הרישוין, פניתי למשרד הרישוי וכתבו לי שבגלל שאין להם את השם שלי באנגלית זה מתעכב, ושאני אשלח להם אותו (הם מיזמתם לא חשבו כנראה על הרעיון לפנות אלי אם יש בעיה…) למעיישה שלחתי להם והענין סודר. אולי כדאי למי שנתקל בבעיה הנ’‘ל לנסות ג’'כ.
אני פניתי למשרד הרישוי וקיבלתי תשובה לאקונית ולא קשורה לכלום.
פניתי למשרד המבקר והיום קיבלתי הודעה שהם יבררו את העניין מול משרד הרישוי ויחזרו אלי.
אני לא כ"כ רואה תועלת בפניה אליהם. לקח להם 3 שבועות עד שמשרד המבקר הבינו שהם צריכים איכשהו לטפל בעניין אם בכלל. -
פניתי למשרד המבקר והיום קיבלתי הודעה שהם יבררו את העניין מול משרד הרישוי ויחזרו אלי.
אני לא כ"כ רואה תועלת בפניה אליהם. לקח להם 3 שבועות עד שמשרד המבקר הבינו שהם צריכים איכשהו לטפל בעניין אם בכלל. -
אני לא כ"כ רואה תועלת בפניה אליהם. לקח להם 3 שבועות עד שמשרד המבקר הבינו שהם צריכים איכשהו לטפל בעניין אם בכלל.@איציק-7 כתב בלסיים עם העושק:
לקח להם 3 שבועות עד שמשרד המבקר הבינו שהם צריכים איכשהו לטפל בעניין אם בכלל.
כהמשך לדברי @מאיר-ג לצפות ממשרד ממשלתי שיענו לך תוך פחות מג’ שבועות זה קצת נאיבי
אני מחכה חודשיים לתשובה מאגף הרישוי על משהו, וקרוב לחודשיים לתו נכה
-
@איציק-7 כתב בלסיים עם העושק:
לקח להם 3 שבועות עד שמשרד המבקר הבינו שהם צריכים איכשהו לטפל בעניין אם בכלל.
כהמשך לדברי @מאיר-ג לצפות ממשרד ממשלתי שיענו לך תוך פחות מג’ שבועות זה קצת נאיבי
אני מחכה חודשיים לתשובה מאגף הרישוי על משהו, וקרוב לחודשיים לתו נכה
@טוסון חוק ההנמקות מחייב כל רשות ציבורית להשיב תוך 45 יום תשובה מנומקת בכתב, לבד ממקרים חריגים
https://www.kolzchut.org.il/he/קבלת_תשובה_מנומקת_על_פניות_הציבור_לרשויות_ציבוריות