דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
מיצובישי אאוטלנדר
למבחן דרכים המלא של מיצובישי אאוטלנדר לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
  3. האם כדאי לתבוע את הסוכן ביטוח שלי

האם כדאי לתבוע את הסוכן ביטוח שלי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
12 פוסטים 7 כותבים 185 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ישראלייי מנותק
    ישראלייי מנותק
    ישראליי
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

שלום וברכה
    היה לי ביטוח אצל סוכן מסוים
    מהתחלה התחיל על צד שמאל
    בהתחלה אני התקשרתי לבטח את הרכב שלי הובטח לי שמשות ופנסים במחיר 3800 בערך ואני סוגר והוא שולח לי את הפוליסה ואני מזהה שמספר הרכב לא תקין אני מתקשר אליו מזה הוא טוען שהוא מיד מסדר את זה
    כעבור שבועיים שזה נמשך אני כותב לו מייל שמכיוון שאין החלפה של מספר הרכב בפוליסה אני מבקש לבטל את הפוליסה …
    ואז הוא מתקשר ומתחנן אלי אני מחתן את הבת שלי אל תדאג עלי אתה מבוטח אני כבר 40 שנה בזה לא הייתי נותן לך לנסוע בלי ביטוח
    אני אומר אין בעיה תשנה ותשלח לי ודרך אגב קבלתי הצעה יותר זולה ממך אני רוצה או הנחה גם בגלל העוגמת נפש הזאת שבועיים שאני לא יודע אם אני מבוטח הוא אמר לי אין בעיה אני כרגע מתחתן את הבת תהיה בקשר אני יוריד לך את המחיר לאחר חודשיים אני מתקשר אלי והוא דוחה אותי כבר אני חוזר אליך כך באופן קבוע עד שהתקשרתי אליו ואמרתי לו אני לא מוכן להמשיך אצלך ביטוח בבקשה סוף החודש תבטל לי את הפוליסה הוא אמר אין בעיה זה בסוף החודש מבוטל עד סוף החודש נשבר לי השמשה האחורית אני מתקשר אליו הוא עונה אין בעיה יש לך ביטוח באוטו גלס אני מיד שולח להם ומקבל מענה אין כיסוי בחברתנו אני מדווח לו מה עושים כמובן עד שהוא עונה… והוא אומר אני מטפל כבר אני חוזר אליך כך כל יום קבוע היום עבר שבועיים וחצי ועדיין אין שמשה אני מתקשר בבוקר הוא עונה אני בתפילה כבר חוזר אליך עד הצהרים לא היה מענה מצדו אליו אין מענה אני לוקח שיחה ממישהו ואני מתקשר אליו והוא אומר אני לא יכול לדבר אני בניתוח של הבת שלי אמרתי לו אני לקוח שלך אני לא יכול עם התירוצים האלה לן לי עכשיו מוסך ואז הוא מתחמק ומפיל עלי את האשמה שבכלל כרגע הוא כבר לא הסוכן שלי כבר נגמר החודש
    שאלתי מה אני יכול לעשות?
    תודה רבה

ש EBAE 2 תגובות תגובה אחרונה
    2
    • ישראלייי ישראליי

שלום וברכה
      מהתחלה התחיל על צד שמאל
      בהתחלה אני התקשרתי לבטח את הרכב שלי הובטח לי שמשות ופנסים במחיר 3800 בערך ואני סוגר והוא שולח לי את הפוליסה ואני מזהה שמספר הרכב לא תקין אני מתקשר אליו מזה הוא טוען שהוא מיד מסדר את זה
      כעבור שבועיים שזה נמשך אני כותב לו מייל שמכיוון שאין החלפה של מספר הרכב בפוליסה אני מבקש לבטל את הפוליסה …
      ואז הוא מתקשר ומתחנן אלי אני מחתן את הבת שלי אל תדאג עלי אתה מבוטח אני כבר 40 שנה בזה לא הייתי נותן לך לנסוע בלי ביטוח
      אני אומר אין בעיה תשנה ותשלח לי ודרך אגב קבלתי הצעה יותר זולה ממך אני רוצה או הנחה גם בגלל העוגמת נפש הזאת שבועיים שאני לא יודע אם אני מבוטח הוא אמר לי אין בעיה אני כרגע מתחתן את הבת תהיה בקשר אני יוריד לך את המחיר לאחר חודשיים אני מתקשר אלי והוא דוחה אותי כבר אני חוזר אליך כך באופן קבוע עד שהתקשרתי אליו ואמרתי לו אני לא מוכן להמשיך אצלך ביטוח בבקשה סוף החודש תבטל לי את הפוליסה הוא אמר אין בעיה זה בסוף החודש מבוטל עד סוף החודש נשבר לי השמשה האחורית אני מתקשר אליו הוא עונה אין בעיה יש לך ביטוח באוטו גלס אני מיד שולח להם ומקבל מענה אין כיסוי בחברתנו אני מדווח לו מה עושים כמובן עד שהוא עונה… והוא אומר אני מטפל כבר אני חוזר אליך כך כל יום קבוע היום עבר שבועיים וחצי ועדיין אין שמשה אני מתקשר בבוקר הוא עונה אני בתפילה כבר חוזר אליך עד הצהרים לא היה מענה מצדו אליו אין מענה אני לוקח שיחה ממישהו ואני מתקשר אליו והוא אומר אני לא יכול לדבר אני בניתוח של הבת שלי אמרתי לו אני לקוח שלך אני לא יכול עם התירוצים האלה לן לי עכשיו מוסך ואז הוא מתחמק ומפיל עלי את האשמה שבכלל כרגע הוא כבר לא הסוכן שלי כבר נגמר החודש
      שאלתי מה אני יכול לעשות?
      תודה רבה

ש מנותק
      ש מנותק
      שרולצ'ה
      כתב נערך לאחרונה על ידי שרולצ'ה

@ישראליי
      לא מבין גדול בענייני ביטוח
      רק מעלה נקודות

1. הוא רק סוכן תנסה לפנות ישירות לחברה שבה אתה מבוטח
      2. במידה ומדובר באדם יר"ש (אפי’ ברשמית)
        תנסה ללכת איתו לרב באזור שלך או שלו, אולי תשיג שם תשלום על השמשה לפחות ואז תוכל לבדוק את הביטול של הפוליסה וקבלת החזר…
        (ממקרה דומה לפעמים מההרתעה להתקדם לדין תורה הוא ינסה להסתדר איתך.)

היו מקרים של סוכנים שביטחו בחברה מסוימת ובפועל הרכב לא באמת היה מבוטח, רק מסמכים… ממליץ לך להתקשר ישירות לחברה לוודא שהרכב באמת עם ביטוח פעיל

ישראלייי תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ש שרולצ'ה

@ישראליי
        לא מבין גדול בענייני ביטוח
        רק מעלה נקודות

1. הוא רק סוכן תנסה לפנות ישירות לחברה שבה אתה מבוטח
        2. במידה ומדובר באדם יר"ש (אפי’ ברשמית)
          תנסה ללכת איתו לרב באזור שלך או שלו, אולי תשיג שם תשלום על השמשה לפחות ואז תוכל לבדוק את הביטול של הפוליסה וקבלת החזר…
          (ממקרה דומה לפעמים מההרתעה להתקדם לדין תורה הוא ינסה להסתדר איתך.)

היו מקרים של סוכנים שביטחו בחברה מסוימת ובפועל הרכב לא באמת היה מבוטח, רק מסמכים… ממליץ לך להתקשר ישירות לחברה לוודא שהרכב באמת עם ביטוח פעיל

ישראלייי מנותק
        ישראלייי מנותק
        ישראליי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@שרולצ-ה פניתי לחברה של הביטוח אמרו שלי שאין לי כיסוי של שמשות והסוכן בדך כלל עושה במקום אחר צריך לבדוק רק מולו והוא כמובן גורר אותי עוד מעט אני יחזור אליך ולפעמים אינו עונה כלל

נתי 2נ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ישראלייי ישראליי

@שרולצ-ה פניתי לחברה של הביטוח אמרו שלי שאין לי כיסוי של שמשות והסוכן בדך כלל עושה במקום אחר צריך לבדוק רק מולו והוא כמובן גורר אותי עוד מעט אני יחזור אליך ולפעמים אינו עונה כלל

נתי 2נ מנותק
          נתי 2נ מנותק
          נתי 2
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראליי קודם תבטל את הפוליסה דרך החברה כדי שתיהיה מסודר
          אח"כ תתחיל עם איסוף ראיות כנגד הסוכן ותציג בפניו 2 ברירות או תביעה/בית דין או שיסדר לך את השמשה בהקדם האפשרי

ישראלייי תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • נתי 2נ נתי 2

@ישראליי קודם תבטל את הפוליסה דרך החברה כדי שתיהיה מסודר
            אח"כ תתחיל עם איסוף ראיות כנגד הסוכן ותציג בפניו 2 ברירות או תביעה/בית דין או שיסדר לך את השמשה בהקדם האפשרי

ישראלייי מנותק
            ישראלייי מנותק
            ישראליי
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתי-2 כמובן שפניתי לחברה ובטלתי עצמי והביא לה ראיות את הפוליסה בחברה החדשה
            אבל הוא עצמו אומר לי תתבעה אותי
            עכשיו מה זה עניין של סביב ה1000 שח

ש נתי 2נ 2 תגובות תגובה אחרונה
            0
            • יוניי מנותק
              יוניי מנותק
              יוני
              מגיה
              כתב נערך לאחרונה על ידי

תודיע לו שאתה תובע אותו תוך פרסום שמו
              ולהבא אם לא מופיע הפרטים המדוייקים אין תשלום
              מה זה צריך להיות כבר אני מבטח אותך?

רכב=ההכנסת אורחים כמעט היחידה שיש היום
              גמ"ח מוצרים להעברת דירה בעיר אופקים

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ישראלייי ישראליי

ש מנותק
                ש מנותק
                שמואל10
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראליי
                אם הביטוח לא היה תקף והוא לא עשה דבר לתקן זאת, יתכן והוא חייב לך את עלות הביטוח ששילמת למשך כמה חודשים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ישראלייי ישראליי

שלום וברכה
                  מהתחלה התחיל על צד שמאל
                  שאלתי מה אני יכול לעשות?
                  תודה רבה

EBAE מנותק
                  EBAE מנותק
                  EBA
                  מאסטר מייבין
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישראליי אנחנו כמובן מאמינים לכל מילה שלך, ומזדעזעים כנדרש, אבל שום בית דין או בית משפט לא יאמין לזה בלי הוכחות ותיעודים מפורטים, הסוכן תמיד יכול לטעון להד"ם.

התקנת מולטימדיות במודיעין עילית, חסימה למולטימדיה וסימים מוזלים
                  050-4133851
                  מחפש מולטימדיה? תתחיל כאן

טוסוןט ש 2 תגובות תגובה אחרונה
                  0
                  • EBAE EBA

@ישראליי אנחנו כמובן מאמינים לכל מילה שלך, ומזדעזעים כנדרש, אבל שום בית דין או בית משפט לא יאמין לזה בלי הוכחות ותיעודים מפורטים, הסוכן תמיד יכול לטעון להד"ם.

טוסוןט מנותק
                    טוסוןט מנותק
                    טוסון
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@EBA גם אם אין לו תיעודים, שיימינג יוכל לעזור

ויסעו
                    ה' צילך על יד ימינך
                    יפול מצדך… אליך לא ייגש
                    ובני ישראל יוצאים ביד רמה

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • טוסוןט טוסון

@EBA גם אם אין לו תיעודים, שיימינג יוכל לעזור

EBAE מנותק
                      EBAE מנותק
                      EBA
                      מאסטר מייבין
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@טוסון כתב בהאם כדאי לתבוע את הסוכן ביטוח שלי:

שיימינג יוכל לעזור

ותביעת דיבה תוכל לגמור את הסיפור, לא לטובתו.

התקנת מולטימדיות במודיעין עילית, חסימה למולטימדיה וסימים מוזלים
                      050-4133851
                      מחפש מולטימדיה? תתחיל כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      2
                      • EBAE EBA

ש מנותק
                        ש מנותק
                        שרולצ'ה
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@EBA כתב בהאם כדאי לתבוע את הסוכן ביטוח שלי:

בלי הוכחות ותיעודים מפורטים, הסוכן תמיד יכול לטעון להד"ם

אני חושב שמיילים שהסוכן שלח לו ששם רשום שהפוליסה הופעלה, זה הוכחה מספיקה שהוא ביטח דרכו בשביל שלא יוכל לטעון להד"מ, בנוסף איך שאני מבין מ- @ישראליי הוא פנה אליו לגבי הביטוח שמשות והוא גם שלח אותו לתיקון…אם זה גם היה במייל אני חושב שלרב זה אמור להספיק…
                        לפעמים דברים כאלה נגמרים בתיאום מול רב בלי הזמנה לבי"ד וכדו’ במידה ומדובר באדם עם קצת ייר"ש

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • ישראלייי ישראליי

נתי 2נ מנותק
                          נתי 2נ מנותק
                          נתי 2
                          כתב נערך לאחרונה על ידי נתי 2

@ישראליי בתביעות קטנות זה מתחיל מ- 1000 שקל עד 30+ והעלות זה אחוז מהתביעה והמינימום 50
                          אתה יכול לתבוע וככה יראה שאתה רציני מאוד ואם יתעקש תוציא ממנו בבית משפט
                          וכמו שאמרו פה גם את החודשים שבדיעבד לא היית מבוטח

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0

19

2.7k

משתמשים

8.9k

נושאים

118.6k

פוסטים
                          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה