דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
מיצובישי אאוטלנדר
למבחן דרכים המלא של מיצובישי אאוטלנדר לחץ כאן
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. מסקנה מוזרה לקניית רכב

מסקנה מוזרה לקניית רכב

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
5 פוסטים 5 כותבים 120 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ס מנותק
    ס מנותק
    סאנגיונג
    כתב נערך לאחרונה על ידי

לכל המחפשי רכבים למיניהם 
    רציתי לשתף אתכם בתהליך שעברתי לאחרונה בחיפוש מייגע אחרי רכב בתקווה שמישהו אולי יוכל ללמוד מזה.
    כמו כולם, גם אני רציתי “ללכת על בטוח” חיפשתי רכב עם שוק חזק ואמינות ללא פשרות ולאחר מאמצים מצאתי אחת ב-31,000 אש"ח, שילמתי מחיר שוק מלא מתוך מחשבה שזה יקנה לי שקט נפשי.
    וכמובן לא עבר הרבה זמן והמציאות טפחה לי על הפנים התברר שנפלתי בפח, הרכב עבר החלפת מנוע שלא דווחה לי והתחזוקה הייתה רחוקה מההצהרות של המוכר, וזה אחרי שבדקתי את האוטו בצורה יסודית, וכמובן זה היה מפרטי!!!

ואז הגעתי למסקנא שבמקום לרדוף אחרי המותגים שכולם רוצים (ומשלמים עליהם ביוקר), התחלתי לחפש “פנינים” מתחת לרדאר. וכך לאחר בירורים וכו’ הגעתי לסאנגיונג טיבולי . רכב נדיר שכמעט לא קיים בשוק אבל מציע חבילה מפתיעה.
    קודם כל זה רכב קוריאני [כמעט כמו יונדאי וקיה] ג’יפון מפנק עם 70,000 ק"מ בסך הכול והדבר הכי חשוב  הרכב מטופל במוסך מורשה של החברה מהיום הראשון. כל בורג, כל החלפת שמן וכל תיקון מתועדים בקבלה מקורית. נכון, זה לא המותג הכי סחיר בארץ, אבל במחיר הזה קיבלתי רכב שמור, שקוף מבחינת היסטוריה, ובמחיר מפתיע 22,000
    נשארתי עם כמעט 10,000 עודף

ולסיכום מה שאני בא לומר אל תלכו ראש בקיר אל תקנו טויוטה קורולה 2009 רק בגלל הסמל, כשאתם יכולים להביא במחיר הזה רכב מגניב 2016.
    כמובן שצריך לברר טוב (ולא ליפול להרפתקאות עם רכבים אירופאים פחות אמינים), אבל אם פותחים קצת תראש אפשר למצוא מציאות!!
    ואולי באמת המבינים פה יוכלו לבנות רשימה של רכבים מהסוג הזה אני חושב שיביא הרבה תועלת…

EBAE E 2 תגובות תגובה אחרונה
    6
    • ס סאנגיונג

לכל המחפשי רכבים למיניהם 
      רציתי לשתף אתכם בתהליך שעברתי לאחרונה בחיפוש מייגע אחרי רכב בתקווה שמישהו אולי יוכל ללמוד מזה.
      כמו כולם, גם אני רציתי “ללכת על בטוח” חיפשתי רכב עם שוק חזק ואמינות ללא פשרות ולאחר מאמצים מצאתי אחת ב-31,000 אש"ח, שילמתי מחיר שוק מלא מתוך מחשבה שזה יקנה לי שקט נפשי.
      וכמובן לא עבר הרבה זמן והמציאות טפחה לי על הפנים התברר שנפלתי בפח, הרכב עבר החלפת מנוע שלא דווחה לי והתחזוקה הייתה רחוקה מההצהרות של המוכר, וזה אחרי שבדקתי את האוטו בצורה יסודית, וכמובן זה היה מפרטי!!!

ואז הגעתי למסקנא שבמקום לרדוף אחרי המותגים שכולם רוצים (ומשלמים עליהם ביוקר), התחלתי לחפש “פנינים” מתחת לרדאר. וכך לאחר בירורים וכו’ הגעתי לסאנגיונג טיבולי . רכב נדיר שכמעט לא קיים בשוק אבל מציע חבילה מפתיעה.
      קודם כל זה רכב קוריאני [כמעט כמו יונדאי וקיה] ג’יפון מפנק עם 70,000 ק"מ בסך הכול והדבר הכי חשוב  הרכב מטופל במוסך מורשה של החברה מהיום הראשון. כל בורג, כל החלפת שמן וכל תיקון מתועדים בקבלה מקורית. נכון, זה לא המותג הכי סחיר בארץ, אבל במחיר הזה קיבלתי רכב שמור, שקוף מבחינת היסטוריה, ובמחיר מפתיע 22,000

ולסיכום מה שאני בא לומר אל תלכו ראש בקיר אל תקנו טויוטה קורולה 2009 רק בגלל הסמל, כשאתם יכולים להביא במחיר הזה רכב מגניב 2016.
      כמובן שצריך לברר טוב (ולא ליפול להרפתקאות עם רכבים אירופאים פחות אמינים), אבל אם פותחים קצת תראש אפשר למצוא מציאות!!
      ואולי באמת המבינים פה יוכלו לבנות רשימה של רכבים מהסוג הזה אני חושב שיביא הרבה תועלת…

EBAE מחובר
      EBAE מחובר
      EBA
      מאסטר מייבין
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@סאנגיונג כתב במסקנה מוזרה לקניית רכב:

הרכב מטופל במוסך מורשה של החברה מהיום הראשון.

לא באמת היתה לו ברירה… קשה למצוא את החלקים לרכב כזה, שלא לדבר על חלפים. אם נשבר פנס - אך ורק בחברה.

התקנת מולטימדיות במודיעין עילית, חסימה למולטימדיה וסימים מוזלים
      050-4133851
      מחפש מולטימדיה? תתחיל כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • זה לזהז מנותק
        זה לזהז מנותק
        זה לזה
        כתב נערך לאחרונה על ידי זה לזה

חוץ מהעניין של חיוב טיפולים בחברה
        הרכב אמין?
        איך הדלק?
        יש דגם מומלץ? שנתון מומלץ?

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ס סאנגיונג

לכל המחפשי רכבים למיניהם 

E מנותק
          E מנותק
          ez058
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@סאנגיונג
          מעניין מאוד למה הוא כזה זול?
          ד"א עכשיו הוא ניהיה מאוד נפוץ בציי הרכב…

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • E ez058

@סאנגיונג
            מעניין מאוד למה הוא כזה זול?
            ד"א עכשיו הוא ניהיה מאוד נפוץ בציי הרכב…

מ מחובר
            מ מחובר
            מאיר ג
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@ez058 לא יודע עם זה מצדיק לגמרי מחיר כזה
            אבל הוא רכב יחסית פשוט ובסיסי

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

70

2.7k

משתמשים

8.9k