רכב ממכירה פומבית
-
@טייס-קרבי לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים. אני פעם אחת עשיתי וזה מה שהיה. קיבלתי צעטלע שאני מיופה כח להעביר את בעלות הרכב לכל מאן דבעי. לאחר שאתה בא עם רישיון על שמך הם משחררים לך (לי) את הרכב.
כששאלתי אם אפשר לקחת את הרכב לפני העברת בעלות (הרי שילמתי!) נעניתי במבט האומר “מוטב שלא היית שואל” (וזה גם הגיוני, דוחות וכבישי אגרה ומה לא. אבל בארצנו המקומבנת הכל יכול להיות) -
@אלעדי כתב ברכב ממכירה פומבית:
קיבלתי צעטלע שאני מיופה כח להעביר את בעלות הרכב לכל מאן דבעי.
בצטלע כתוב השם והת.ז. שלך וכן רשום את השם של אלכסנדר בלובשטין שהוא המיופה כוח של רשות האכיפה
@טייס-קרבי דיברתי על מכרז של מנהל הרכב הממשלתי, כנראה ששם זה קצת שונה
-
@טייס-קרבי כתב ברכב ממכירה פומבית:
1 בצו העברת בעלות רשום השם שלך ואין לך שום אפשרות לשנות אותו .
רשמית נכון, מעשית אפשר, תשאל את @שלמה
2- אתה כן יכול להראות את הרכב כי הם משחררים לך אותו לפני העברת בעלות אתה חותם שם על טופס שתוך חודש אתה מעביר בעלות
במכרז ממשלתי? חידוש עצום אתה אומר. @שלמה??
-
@טייס-קרבי דיברתי על מכרז של מנהל הרכב הממשלתי, כנראה ששם זה קצת שונה
דיברתי על מכרז ממשלתי, כנראה ששם זה קצת שונה. יישר כח על חידוד הדברים
הה נכון ,
אני מדבר על מכירות של רשות האכיפה בבידספירט
(אגב במכירות האחרות בבידספירט זה עוד יותר קשוח והם עושים לך את ההעברת בעלות לשם שלך אחרי שאתה שולח ת.ז. -
דיברתי על מכרז ממשלתי, כנראה ששם זה קצת שונה. יישר כח על חידוד הדברים
הה נכון ,
אני מדבר על מכירות של רשות האכיפה בבידספירט
(אגב במכירות האחרות בבידספירט זה עוד יותר קשוח והם עושים לך את ההעברת בעלות לשם שלך אחרי שאתה שולח ת.ז.@טייס-קרבי לרשות האכיפה אפשר להגיש הצעה לבד? אני מרגיש שבידספיריט מרוויחים את ה-10% של כל אלה שזוכים ולא לוקחים
-
@טייס-קרבי לרשות האכיפה אפשר להגיש הצעה לבד? אני מרגיש שבידספיריט מרוויחים את ה-10% של כל אלה שזוכים ולא לוקחים
@אלעדי
נכון מאד לכן לא כדאי להציע סתם…
אבל זה עדיין יותר טוב (מהבחינה הזאת) ממכרזים ממשלתיים שאתה מציע על עיוור וצריך לשלם 25 ש"ח על כל הצעה מה שמטרפד לך את כל המהלכים… (כי אתה לא תציע המון הצעות לא ריאליות בתקווה שמשהוא יזכה כי יעלה לך הון ומצד שני אתה מנסה להציע מחיר שיזכה והוא מתקרב למחירון לכן אני פחות אוהב את השיטה הזאת על פני השיטה של מחיר פטיש בבידספירט -
@אלעדי
נכון מאד לכן לא כדאי להציע סתם…
אבל זה עדיין יותר טוב (מהבחינה הזאת) ממכרזים ממשלתיים שאתה מציע על עיוור וצריך לשלם 25 ש"ח על כל הצעה מה שמטרפד לך את כל המהלכים… (כי אתה לא תציע המון הצעות לא ריאליות בתקווה שמשהוא יזכה כי יעלה לך הון ומצד שני אתה מנסה להציע מחיר שיזכה והוא מתקרב למחירון לכן אני פחות אוהב את השיטה הזאת על פני השיטה של מחיר פטיש בבידספירט@טייס-קרבי כתב ברכב ממכירה פומבית:
צריך לשלם 25 ש"ח על כל הצעה
לא שילמתי על כל הצעה. אשמח שתסביר יותר
-
צריך לשלם 25 ש"ח על כל הצעה
לא שילמתי על כל הצעה. אשמח שתסביר יותר
-
@טייס-קרבי מנהל הרכב הממשלתי, רחוב קלאוזנר רמלה
ד"א שם אתה גם רואה את הרכב (לפחות מבחוץ) מה שאין כן בבידספיריט (האמנם?) -
@טייס-קרבי מנהל הרכב הממשלתי, רחוב קלאוזנר רמלה
ד"א שם אתה גם רואה את הרכב (לפחות מבחוץ) מה שאין כן בבידספיריט (האמנם?) -
@טייס-קרבי מחילה אבל כל הנכתב בשרשור בהקשר למנהל הרכב הממשלתי והמשטרתי הפך למוטעה ומטעה אני בטוח שבלא כוונה אבל חייב לעשות כאן סדר ולתקן או למחוק את ההודעות
ולמען הסדר הטוב
כשזוכים במכרז ממשלתי משלמים באמצעות אתר מאובטח את התשלום בבנק או באשראי
המנהל מתקשר אליך ומודיע לך שהתשלום נקלט ואתה יכול לבא ולאסוף את הרכב
אתה מגיע לשם ומקבל את הרישיון וייפוי כח להעברת בעלות
בשלב הזה אתה יכול לנסות להגיע עם הקונה (לא בטוח שיסכימו) ולבקש מהם להראות לקונה את הרכב
אתה ממלא את הת’'ז שלך כמיופה כח ומעביר לכל אדם אחר שתחפוץ בוואז אתה מגיע למנהל עם הרישיון החדש והשובר למוכר אותו קיבלת בדואר ויוצא עם אוטו שהיה לו אבא ואמא וטופל ותוחזק ברמה גבוהה בשונה מכל הרכבים בכונס
-
@טייס-קרבי מחילה אבל כל הנכתב בשרשור בהקשר למנהל הרכב הממשלתי והמשטרתי הפך למוטעה ומטעה אני בטוח שבלא כוונה אבל חייב לעשות כאן סדר ולתקן או למחוק את ההודעות
ולמען הסדר הטוב
כשזוכים במכרז ממשלתי משלמים באמצעות אתר מאובטח את התשלום בבנק או באשראי
המנהל מתקשר אליך ומודיע לך שהתשלום נקלט ואתה יכול לבא ולאסוף את הרכב
אתה מגיע לשם ומקבל את הרישיון וייפוי כח להעברת בעלות
בשלב הזה אתה יכול לנסות להגיע עם הקונה (לא בטוח שיסכימו) ולבקש מהם להראות לקונה את הרכב
אתה ממלא את הת’'ז שלך כמיופה כח ומעביר לכל אדם אחר שתחפוץ בוואז אתה מגיע למנהל עם הרישיון החדש והשובר למוכר אותו קיבלת בדואר ויוצא עם אוטו שהיה לו אבא ואמא וטופל ותוחזק ברמה גבוהה בשונה מכל הרכבים בכונס
@שלמה כתב ברכב ממכירה פומבית:
בהקשר למנהל הרכב הממשלתי והמשטרתי
אני לא יודע מאיזה כיתה למדת לקרוא אבל כתבתי בפירוש ש:
אוקי לא מכיר את האירוע הזה לא השתתפתי ולכן אין לי דעה בעניין אני מכיר את כל המערכות שנמצאות בבידספירט וכן את המכרזים של המשטרה.
כאמור אין לי מושג איך זה הולך בנהל הרכב הממשלתי ולא הטעתי עם או בלי כוונה…
מה כן בכל מה שקשור לבידספירט אני עומד מאחורי הדברים החל מהפרטים הקטנים וכלה בהכרות יחסית אישית עם כל מנהלי המגרשים במרכז (פי גלילות ורמת השרון) מנהלי המכירות וכונסי הנכסים ככה שבזה אני חושב שיש לי מה לומר…