תצוגה דיגיטלית עילית
-
@אושר-מתקרב
יכול להיות שזה יבלבל את מחשב הרכב ויגרום לו להדליק נורת מנוע?
כי שמתי כזה לאבא שלי וכמה ימים אח"כ נדלק נורת מנוע אז הוא הלך למוסכניק שלו ובדק ואמר אין כלום ואז כשהוא סרק אז זה כיבה את הנורה ואחרי קצת זמן היא נדלקה שוב (הוא בדק בהתחלה דרך הסורק במכשיר הזה ואז בפעם השניה שאבי הגיע אליו הוא בדק עם שלו) ואז הוא אמר לאבי פעם אחת שיכול להיות שזה מבלבל את המחשב רכב וגורם לו להדליק נורת מנוע (או המכשיר או שזה שאני מחבר דרך מפצל גם את המכשיר הזה וגם דלקן)
מאז אבי מפחד לחבר את זה שוב וסתם חבל לי על הכסף -
@אושר-מתקרב
כי שמתי כזה לאבא שלי וכמה ימים אח"כ נדלק נורת מנוע אז הוא הלך למוסכניק שלו ובדק ואמר אין כלום ואז כשהוא סרק אז זה כיבה את הנורה ואחרי קצת זמן היא נדלקה שוב (הוא בדק בהתחלה דרך הסורק במכשיר הזה ואז בפעם השניה שאבי הגיע אליו הוא בדק עם שלו) ואז הוא אמר לאבי פעם אחת שיכול להיות שזה מבלבל את המחשב רכב וגורם לו להדליק נורת מנוע (או המכשיר או שזה שאני מחבר דרך מפצל גם את המכשיר הזה וגם דלקן)
@אושר-מתקרב
@אושר-מתקרב
@א.ב. כתב בתצוגה דיגיטלית עילית:
איזה רכב יש לאבא שלך?
אולי שימכור לי את זה?מאזדה 2
@מנאששש כתב בתצוגה דיגיטלית עילית:
דלקן? זה בשקע OBD?
כן
@אושר-מתקרב כתב בתצוגה דיגיטלית עילית:
מה רע בנורת מנוע דולקת?
אני הייתי שם את זה אבל אבא שלי מפחד שיגרום לבעיות
-
@א.ב. גם אני ממליץ. מצאתי בו כמה שימושים, למרות שבלוח שעונים אצלי לא חסר שום מד.
וגם זה עזר לי להקל את הרגל מעל דוושת התאוצה. -
@א.ב. גם אני ממליץ. מצאתי בו כמה שימושים, למרות שבלוח שעונים אצלי לא חסר שום מד.
וגם זה עזר לי להקל את הרגל מעל דוושת התאוצה. -
@גיל
לי אין צריכת דלק כוללת של הנסיעה ויש לי את הצג הנ"ל השאלה איפה אני רואה נתונים שקשורים לצריכת דלק
הדבר היחיד שראיתי זה צריכת דלק רגעית
העבר מישהוא העלה הסבר לכל האפשרויות של המערכת הנ"ל ררק מחיפוש מעמיק בפורום נראה שהדף נמחק…
אשמח לעזרה
תודהב!@טייס-קרבי כתב בתצוגה דיגיטלית עילית:
העבר מישהוא העלה הסבר לכל האפשרויות של המערכת הנ"ל ררק מחיפוש מעמיק בפורום נראה שהדף נמחק…
אתה מתכוון לזה?
-
@טייס-קרבי כתב בתצוגה דיגיטלית עילית:
אתה מתכוון לזה?
-
@טייס-קרבי

תרגום מימין לשמאל:- טמפרטורת נוזל קירור (חום מנוע), סל"ד (סיבובי מנוע לדקה), שעון, מהירות.
- מרחק נסיעה (לכאורה מהפעלת המנוע), זמן נסיעה (כנ"ל), צריכת דלק (כנראה ג"כ, עכשוית), מצבר.
- מבחן ביצועים (לכאורה כמה זמן לוקח למנוע מ0 ל100 וכד’) מצפן, קליטת לווינים (כנראה מספר לווינים שיש לGPS), גובה מעל פני הים.
- מחיקת קודי תקלה, נתוני מנוע בזמן אמת (מצערת חיישני אוויר ודלק), טורבו (אם קיים ברכב. אני לא מבין בזה), בדיקת בלמים (כנראה מרחק בלימה עד לעצירה מוחלטת)
- התראת טורים גבוהים, התראת חום מנוע, התראת מתח מצבר (גבוה/נמוך), התראת מהירות (לא יודע איך הוא יודע).
-
@גיל
לי אין צריכת דלק כוללת של הנסיעה ויש לי את הצג הנ"ל השאלה איפה אני רואה נתונים שקשורים לצריכת דלק
הדבר היחיד שראיתי זה צריכת דלק רגעית
אשמח לעזרה
תודהב!@טייס-קרבי אחרי שנענית על הכל, אענה רק על עצם ההפניה - התכוונתי בעיקר לצריכה הרגעית, למרות שיש לי ברכב תצוגה מובנית של צריכה רגעית וכוללת, אבל אני נוטה יותר להאמין ל-OBD, וזה גם מפורט יותר…
@א.ב. כתב בתצוגה דיגיטלית עילית:
בגלל הטורים
לאו דווקא לגבַּי.
מנוע 2000 לא כזה מתרגש בעניין הטורים, בטח שלא כשמדובר בגיר רציף.
זו יותר תחושת “לאן אני ממהר” סתם לחיצות שאין בהם נפק"מ אמיתית, רק “הרגעת” הצורך להזדרז. לא התחלתי לנסוע על 80 בבינעירוני או 15 בעירוני בגלל זה.