בדיקת מערכת גז
-
@פתוח-לשמוע אתה מדבר על תיקון או על בדיקה?
אם אתה מדבר על בדיקה ובסוף הבדיקה מתברר שאני צריך גם תיקון הוא עושה במקום או שצריך לחזור ולהזמין תור
וחוזר חלילה… -
רכשתי לאחרונה רכב שמוסב לגז הרכב נוסע מצוין אבל מבדיקת מחשב יש לו בעיה במערכת הגז
א איפה מומלץ לעשות בדיקה מקיפה למערכת גז?
ב במידה ואכן יש בעיה איפה מומלץ לתקן?
ג האם יש עדיפות לבדוק מראש במקום המומלץ גם לתיקון?
ד כמה אמור לעלות בדיקה כזו -
@דוד-100 והוא אמין?
מקצוען?
אולי כבר עדיף ללכת למישהו רשמי ומקצועי
(את כל התיקונים האחרים ברכב אני מתקן בכפר)@יוסף-4 שמעתי שהוא טוב
-
@דוד-100 והוא אמין?
מקצוען?
(את כל התיקונים האחרים ברכב אני מתקן בכפר) -
@פתוח-לשמוע ראיתי את זה כבר
מה זה קשור למה ששאלתי? -
רכשתי לאחרונה רכב שמוסב לגז הרכב נוסע מצוין אבל מבדיקת מחשב יש לו בעיה במערכת הגז
א איפה מומלץ לעשות בדיקה מקיפה למערכת גז?
ב במידה ואכן יש בעיה איפה מומלץ לתקן?
ג האם יש עדיפות לבדוק מראש במקום המומלץ גם לתיקון?
ד כמה אמור לעלות בדיקה כזו@יוסף-4 כתב בבדיקת מערכת גז:
בדיקת מחשב גז?
מי בדק? ולמה לא טיפל?
ואם זה לא מחשב גז אז מי החליט שזה קשור לגז?מאוד מצוי שמוסכים שלא יודעים לאבחן ‘מפילים’ את זה על הגז.
-
@יוסף-4 כתב בבדיקת מערכת גז:
בדיקת מחשב גז?
מי בדק? ולמה לא טיפל?
ואם זה לא מחשב גז אז מי החליט שזה קשור לגז?מאוד מצוי שמוסכים שלא יודעים לאבחן ‘מפילים’ את זה על הגז.
@נייטרון-חפשי אז זהו כמו שאמרתי פה אני מתקן בכפר
בכפר אין אף אחד שבאמת מבין בגז (בעבר חפרתי על הנושא הזה קצת אין להם איפה ללמוד את זה כי אין באינטרנט וגם לא בראמללה אף אחד שמלמד) אבל הוא בדק במחשב שיש לו (לא מחשב של גז) כשהרכב היה על גז המחשב הראה לו שאיניג’קטורים 3 ו4 לא תקינים וכשהרכב היה על דלק לא היה את הבעיה הזו…
יותר מזה אני לא יודע
לכן רציתי דבר ראשון לעשות בדיקה לרכב האם אכן יש דברים בגו -
מה זה קשור למה ששאלתי?@יוסף-4 כתב בבדיקת מערכת גז:
מה זה קשור למה ששאלתי?זה אותו אחד
@דוד-100 כתב בבדיקת מערכת גז:
אם אתה באזור ירושלים יש איזה ערבי שמתעסק עם זה בכניסה לחוסאן ליד ביתר עילית
ושאלת
והוא אמין?
מקצוען? -
@נייטרון-חפשי אז זהו כמו שאמרתי פה אני מתקן בכפר
בכפר אין אף אחד שבאמת מבין בגז (בעבר חפרתי על הנושא הזה קצת אין להם איפה ללמוד את זה כי אין באינטרנט וגם לא בראמללה אף אחד שמלמד) אבל הוא בדק במחשב שיש לו (לא מחשב של גז) כשהרכב היה על גז המחשב הראה לו שאיניג’קטורים 3 ו4 לא תקינים וכשהרכב היה על דלק לא היה את הבעיה הזו…
יותר מזה אני לא יודע
לכן רציתי דבר ראשון לעשות בדיקה לרכב האם אכן יש דברים בגו@יוסף-4 כתב בבדיקת מערכת גז:
אז זהו כמו שאמרתי פה אני מתקן בכפר
זהו שלא אמרת! או שטעית בציטוט.
למעשה, טוב שסיפרת את הסיפור המלא כי מה שאתה מתאר זה כמעט בוודאות מזרקים תקולים (המערכת בטח די ישנה)וזה יכול להיות שצריך שיפוץ או בעיה בחיווט, סיפור פשוט מאוד ואם אתה בעניין לעשות לבד ספר לי ואשמח לעזור. אין צורך באבחון מיווחד.
-
@דוד-100 והוא אמין?
מקצוען?
(את כל התיקונים האחרים ברכב אני מתקן בכפר) -
אז זהו כמו שאמרתי פה אני מתקן בכפר
זהו שלא אמרת! או שטעית בציטוט.
למעשה, טוב שסיפרת את הסיפור המלא כי מה שאתה מתאר זה כמעט בוודאות מזרקים תקולים (המערכת בטח די ישנה)וזה יכול להיות שצריך שיפוץ או בעיה בחיווט, סיפור פשוט מאוד ואם אתה בעניין לעשות לבד ספר לי ואשמח לעזור. אין צורך באבחון מיווחד.