דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. משפטי, ביטוח ותאונה
  3. דו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.

דו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, ביטוח ותאונה
דוחשוטרנהג חדש
59 פוסטים 25 כותבים 1.4k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • שלמהש מחובר
    שלמהש מחובר
    שלמה
    מאסטר
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם החברים ואשתף אתכם בפעם ההיא בה עצר אותי שוטר באלעד
    ברחוב אבן גבירול אשר הוא חד סטרי הסדר הוא כדלהלן:
    צילום מסך 2024-03-21 174636.png
    נכנסים לרחוב, בצד שמאל יש כניסה לחניות הכביש עדיין מוגדר כדו סטרי, לאחר מכן יש תמרור של חד סטרי, וקצת אחרי כניסה ימינה לחניות (משם יצאתי) לנגד כיוון התנועה, הכביש ממשיך ויש עוד תמרור של חד סטרי ומצידו השני תמרור אין כניסה, למעשה מהחניות שיצאתי מהם אין תמרור של אין כניסה או אסור לפנות שמאלה, וכשיצאתי בא אוטובוס (@EBA כמובן חברת קווים😉 ) הנהג האיץ כדי לחסום אותי מלצאת ובחיוך רחב התחיל ליסוע אחורה הייתי בטוח שהבן דוד לא שם לב והא מתחרט ונותן לי לעבור, עד שיצאתי והבנתי למה הוא עשה את זה. הייתה מאחוריו ניידת! ועוד שיטור עירוני הידועים ב… נתתי פול גז וניסיתי לחמוק אך לא עזר ושמעתי קול ארור ומתכתי ‘‘כחכח מאזדה תעצור בצד’’. ובכן השוטר חמור הסבר אמר לי ‘שמת לב מה עשית? החזרת אוטובוס ברוורס במקום עם שדה ראיה קלוש והרבה ילדים אתה עכשיו מקבל דוח ונקודות’
    ובכן כמו שנכתב לעייל: עניתי לו בצורה החלטית, בטח תעשה מה שאתה מבין, רק חשוב לי שתבין, יצאתי ממקום שאין שום תמרור שמורה לי לא לבצע את הפניה הזו. הוא ענה לי שלא מעניין אותו ושהוא מתחיל לרשום את הדו’‘ח, חיכיתי רגע ואמרתי לו גם כאן בהחלטיות: כבר אמרתי לך שתעשה מה שאתה מבין רק שחשוב לי שתיסע אחרי לראות את זה שאין שם שום תמרור או לכל הפחות תרשום את זה בתמליל הדו’'ח. אויש אני זוכר את המבט שלו מבעד למשקפי השמש הבהירות כשהוא סינן לעברי יאלה סע סע פעם אחרונה שאני רואה אותך עושה את זה וכך נפשי וכספי היו לי לשוללֱֱ!

כאן בשביל לעזור :)

תגובה 1 תגובה אחרונה
    8
    • אלי 2023א מחובר
      אלי 2023א מחובר
      אלי 2023

גם אני עכשיו בתהליך כזה ואני מקווה ששיטת מוצלאחי תעבוד גם אצלי
      בגדול כמה חברים סיפרו לי שזה עבד אצלם ועבר שנה מהדוח ולכן הוא בטל
      אז ככה קיבלתי 750 ש"ח ו8 נקודות אמממ שאני עדיין נהג חדש ולכן אם אני משלם את הדוח זה אומר שאני מודה בעבירה ואז נרשמות לי הנקודות וכשיעבור לי השנתיים אני לא אקבל רשיון קבוע לפני תאוריה חדשה ושנתיים נוספות של נהג חדש
      הגשתי ערעור כמובן בדואר רשום רגיל (לא אקספרס) וקיבלתי דחיה גם בדואר ואז הגשתי בקשה להישפט גם בדואר רגיל ועכשיו אני מחכה שיעבור שנה מקבלת הדו"ח בעז"ה
      מה שכן הבנתי שגם אם בסוף יזמנו אותי לפני השנה ואני יגיע להסדר עם התובע ובזמן הזה עבר לי הנהג חדש אז נרשם לי הנקודות מיום שהודיתי ושילמתי ולא מיום העבירה וכביכול יירשם לי הנקודות על נהג קבוע ולא חדש וכך אני יחסוך את התאוריה הנוספת כי כל עוד שלא שילמתי את הדוח אין למשרד התחבורה שום מידע על העבירה הכל בידי המשטרה עד התשלום
      ועכשיו אני מצפה לישועה בעז"ה

אלי 2023א תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • YKingsmartY מנותק
        YKingsmartY מנותק
        YKingsmart
        מייבין

זהו, תכלס אם שיטת מוצלחי תעבוד או לא אני לא יודע עדיין, מה שכן הייתי רוצה לסחוב לפחות את הנהג חדש, שמקסימום יפול בנהג קבוע

אני מייבין שאם לא אסתכל על תשובות של אחרים בפורום, לא אהיה מייבין… לא צריך להיות גאון, מספיק להיות נבון.

מייל
        Ykingsmart1@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • נייטרון חפשינ מנותק
          נייטרון חפשינ מנותק
          נייטרון חפשי
          מאסטר

עוד נקודה קטנה, לדעתי לא שווה לפעמים הזמן/עצבים/כסף ללכת למשפט אבל זה לא אומר שאנחהו לא יכולים להשתמש בשיטה עד השלב האחרון, מקסימום לא ילך ואז נשלם.

pikolinou@gmail.com

YKingsmartY תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • נייטרון חפשינ נייטרון חפשי

עוד נקודה קטנה, לדעתי לא שווה לפעמים הזמן/עצבים/כסף ללכת למשפט אבל זה לא אומר שאנחהו לא יכולים להשתמש בשיטה עד השלב האחרון, מקסימום לא ילך ואז נשלם.

YKingsmartY מנותק
            YKingsmartY מנותק
            YKingsmart
            מייבין

@נייטרון-חפשי אם אני משלם משמע שאני מודה בעבירה, ומתחיל לי נהג חדש שנתיים נוספות, זה אסור לי שיקרה… אני חייב למרוח כמה שיותר את ה9-10 חודשים שנותרו לי.

אני מייבין שאם לא אסתכל על תשובות של אחרים בפורום, לא אהיה מייבין… לא צריך להיות גאון, מספיק להיות נבון.

מייל
            Ykingsmart1@gmail.com

דוד המומחהד תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • YKingsmartY YKingsmart

@נייטרון-חפשי אם אני משלם משמע שאני מודה בעבירה, ומתחיל לי נהג חדש שנתיים נוספות, זה אסור לי שיקרה… אני חייב למרוח כמה שיותר את ה9-10 חודשים שנותרו לי.

דוד המומחהד מנותק
              דוד המומחהד מנותק
              דוד המומחה
              כתב ב נערך לאחרונה על ידי דוד המומחה

@YKingsmart
              זה אחד השרשורים הכי יפה בפורום כמה תובנות לקחתי חברים אתם תותחים
              חשבתי, עד עכשיו שרק אני יודע קומבינות עשיתם לי תפנית מצווה לפרסם בשטיבלכים אדיר…

זה במקום לייק לכל אחד ואחד העניין של השטיבלכים אמחוק עד מחר בל"נ

כל דבר בסוללה הבריידי ומפתחות, אני אולי יודע קצת… ואשמח לעזור… 0533162369

שלמהש תגובה 1 תגובה אחרונה
              5
              • דוד המומחהד דוד המומחה

@YKingsmart
                זה אחד השרשורים הכי יפה בפורום כמה תובנות לקחתי חברים אתם תותחים
                חשבתי, עד עכשיו שרק אני יודע קומבינות עשיתם לי תפנית מצווה לפרסם בשטיבלכים אדיר…

זה במקום לייק לכל אחד ואחד העניין של השטיבלכים אמחוק עד מחר בל"נ

שלמהש מחובר
                שלמהש מחובר
                שלמה
                מאסטר

@דוד-המומחה כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

זה במקום לייק לכל אחד ואחד

@דוד-המומחה יקירי אני מקדים ואומר שאני לא מבקש כאן לייק אז תרגיש חפשי לא לשים.
                אבל לשאר החברים שנעזרת מהם תתן, הם השקיעו וכתבו והלייקים מדרבנים להמשיך לכתוב ולעזור לאחרים

כאן בשביל לעזור :)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                4
                • YKingsmartY מנותק
                  YKingsmartY מנותק
                  YKingsmart
                  מייבין

יכול להגיע לי מצב שעשיתי לפי ה"מרשם" של ד’'ר מוצלחי, ואשלם בכל זאת סכום גבוה מהסכום המקסימלי בחוק (שאותו כבר קיבלתי מראש…) בשל עיכובי זמן כביכול?

מייל
                  Ykingsmart1@gmail.com

יוסי התחכמוניי תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • YKingsmartY YKingsmart

יכול להגיע לי מצב שעשיתי לפי ה"מרשם" של ד’'ר מוצלחי, ואשלם בכל זאת סכום גבוה מהסכום המקסימלי בחוק (שאותו כבר קיבלתי מראש…) בשל עיכובי זמן כביכול?

יוסי התחכמוניי מנותק
                    יוסי התחכמוניי מנותק
                    יוסי התחכמוני
                    כתב ב נערך לאחרונה על ידי יוסי התחכמוני

@YKingsmart
                    מעשה שהיה
                    ושימו לב זה כואב
                    אחד הציונים דפק לי 750 על לא עוול בכפי כמובן וזימון בי"תמש ושמה פנקו אותי בעוד 750 אממממ
                    לא יודע למה התעכבתי אולי חודש ואז 750 של (ההוא בעל התרופות שברכתי אותו כהוגן) הפך ל 1500 וגם ביה"…ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל
                    מקווה שלפחות יפתחו בית מרקחת מכל הברכות שהם מקבלים!!

מאירמ KlonimoosK 2 תגובות תגובה אחרונה
                    4
                    • יוסי התחכמוניי יוסי התחכמוני

@YKingsmart
                      מעשה שהיה
                      ושימו לב זה כואב
                      אחד הציונים דפק לי 750 על לא עוול בכפי כמובן וזימון בי"תמש ושמה פנקו אותי בעוד 750 אממממ
                      לא יודע למה התעכבתי אולי חודש ואז 750 של (ההוא בעל התרופות שברכתי אותו כהוגן) הפך ל 1500 וגם ביה"…ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל

מאירמ מנותק
                      מאירמ מנותק
                      מאיר
                      מנהל ראשי

@יוסי-התחכמוני כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

וגם ביה"…ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל

באיזו עילה?

ליצירת קשר לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      1
                      • יוסי התחכמוניי יוסי התחכמוני

@YKingsmart
                        מעשה שהיה
                        ושימו לב זה כואב

KlonimoosK מנותק
                        KlonimoosK מנותק
                        Klonimoos
                        מגיה מייבין

@YKingsmart
                        מעשה שהיה
                        ושימו לב זה כואב

@מאיר כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

וגם ביה"…ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל

באיזו עילה?

אני ארחיב את מה ש @מאיר שאל,
                        נשמח מאד אם תפרט את כל האירוע לפרטיו כדי שאנחנו נוכל ללמוד ממנו.
                        בנתיים אנחנו רק מרחמים עליך…

''חכם לב, יקח מצוות!''
                        🖋כתבתי פוסט, 🧠כיוונתי לשם מצוות גמילות חסדים! 💰הרווחתי את הרווח האמיתי! 🙏

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        2
                        • סמךס מנותק
                          סמךס מנותק
                          סמך

🤔 שאלה טכנית
                          כשאומרים תמתין 30 יום ואז… או 90 יום ואז…

איך סופרים את הימים, כולל יום ביצוע העבירה וכולל יום שליחת הבקשה לביטול/למשפט, או לא כולל?

למדני משהו…

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • סמךס סמך

🤔 שאלה טכנית
                            כשאומרים תמתין 30 יום ואז… או 90 יום ואז…

איך סופרים את הימים, כולל יום ביצוע העבירה וכולל יום שליחת הבקשה לביטול/למשפט, או לא כולל?

למדני משהו…

EBAE מחובר
                            EBAE מחובר
                            EBA
                            מאסטר
                            כתב ב נערך לאחרונה על ידי EBA

@סמך כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

כולל יום ביצוע העבירה וכולל יום שליחת הבקשה לביטול/למשפט, או לא כולל?

כדאי להחמיר, בדרך כלל זה כולל

[כמו בהלכה…]

חסימת אאוטנט למולטימדיה, וסימים מוזלים לחוסמים
                            050-4133851

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            1
                            • תצמנת תצמנ

@אבי-ים כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

@שמו כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

פרוג

אאל"ט גם שם זה העתקה ממקום שלישי שזכור לי שקראתי

זה כבר מאמר ‘עתיק’ יכולת למצוא את זה בעשרות מקורות, פלוס דיונים אם זה רלוונטי או לא או בערך…

https://fullgaz.co.il/שיטת-מוצלאחי-לביטול-דוחות-תנועה/#:~:text=לפני כמעט 20 שנה התפרסם במגזין 'מוטו' מאמר של אנונימי המכנה את עצמו 'ד"ר פאקי מוצלאחי – רופא רפורטים'%2C שבו הוסבר בפירוט כיצד ניתן לבטל%2C או לפחות לעכב%2C דו"חות תנועה

YKingsmartY מנותק
                              YKingsmartY מנותק
                              YKingsmart
                              מייבין
                              כתב ב נערך לאחרונה על ידי YKingsmart

@תצמנ כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

@אבי-ים כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

@שמו כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

פרוג

אאל"ט גם שם זה העתקה ממקום שלישי שזכור לי שקראתי

זה כבר מאמר ‘עתיק’ יכולת למצוא את זה בעשרות מקורות, פלוס דיונים אם זה רלוונטי או לא או בערך…

https://fullgaz.co.il/שיטת-מוצלאחי-לביטול-דוחות-תנועה/#:~:text=לפני כמעט 20 שנה התפרסם במגזין 'מוטו' מאמר של אנונימי המכנה את עצמו 'ד"ר פאקי מוצלאחי – רופא רפורטים'%2C שבו הוסבר בפירוט כיצד ניתן לבטל%2C או לפחות לעכב%2C דו"חות תנועה

אני מצטט מכאן קטע משמעותי שלא הובא כאן בפורום:
                              *עדכון, ינואר 2021: מעתה ניתן לבקש להישפט עד 90 יום מקבלת הדו"ח המקורי בלבד. בהודעת התשלום השנייה, שתתקבל אחרי הבקשה לביטול הדו"ח, אין אפשרות לבקש להישפט. לכן יש לשלוח בקשה להישפט עד 90 יום מקבלת הדו"ח המקורי – גם אם טרם קיבלתם תשובה ממרכז פניות הנהגים על ביטול הדו"ח.

עריכה:
                              תסתכלו בסעיף ג
                              Screenshot_20240331-040815.png

מייל
                              Ykingsmart1@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              5
                              • YKingsmartY מנותק
                                YKingsmartY מנותק
                                YKingsmart
                                מייבין

חברים, קבלו עדכון, בדו"ח שקיבלתי מופיע שיש תמרור חד סטרי מצד אחד, ומצידו השני אין כניסה, הייתי שם היום, יש רק תמרור של אין כניסה, אין ממול חד סטרי
                                השאלה אם זה מעניין את השופט, או עצם העניין שיש אין כניסה כבר מרשיעה אותי?

מייל
                                Ykingsmart1@gmail.com

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • YKingsmartY YKingsmart

חברים, קבלו עדכון, בדו"ח שקיבלתי מופיע שיש תמרור חד סטרי מצד אחד, ומצידו השני אין כניסה, הייתי שם היום, יש רק תמרור של אין כניסה, אין ממול חד סטרי
                                  השאלה אם זה מעניין את השופט, או עצם העניין שיש אין כניסה כבר מרשיעה אותי?

EBAE מחובר
                                  EBAE מחובר
                                  EBA
                                  מאסטר

@YKingsmart טעות בדו"ח זו כבר עילה לביטול.
                                  אבל אל תסמוך על אף אחד מהיועצים כאן, גם לא עליי…
                                  תתייעץ עם עו"ד.

חסימת אאוטנט למולטימדיה, וסימים מוזלים לחוסמים
                                  050-4133851

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  3
                                  • אלי 2023א מחובר
                                    אלי 2023א מחובר
                                    אלי 2023

כל טעות בדוח אפילו בצבע הרכב או פרט אחר גם טכני זאת עילה לביטול הדוח במידי
                                    אבל נראה לי שאת זה היית צריך לכתוב בערעור על הדוח
                                    בכל אופן שווה לך להתייעץ עם עו"ד או מישהו מייבין אחר איך עושים את זה בצורה המיטבית
                                    בהצלחה

אבי יםא ראובן שבתיר 2 תגובות תגובה אחרונה
                                    1
                                    • אלי 2023א אלי 2023

בכל אופן שווה לך להתייעץ עם עו"ד או מישהו מייבין אחר איך עושים את זה בצורה המיטבית
                                      בהצלחה

אבי יםא מחובר
                                      אבי יםא מחובר
                                      אבי ים
                                      מייבין

המורה לדיקדוק סיפר לנו על אדם שקיבל דו"ח משוטר אידיוט שכתב שהוא נסע ללא עור אחורי או משהו דומה
                                      והוא הלך להוציא מהרופא אישור שיש לו עור אחורי ובוטל לו הדו"ח

יכול להיות שזה רק בגדר סיפור

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      👍
                                      5
                                      • אלי 2023א אלי 2023

בהצלחה

ראובן שבתיר מנותק
                                        ראובן שבתיר מנותק
                                        ראובן שבתי
                                        סיירת פיקוח
                                        כתב ב נערך לאחרונה על ידי ראובן שבתי

@אלי-2023 כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

לא נכון לא כל טעות, רק טעות משמעותית. אבל טעות בצבע, או במספר רכב בקטנה, או במספר תעודת זהות בקטנה וכדו’ לא פוסל דוח!

ניתן ליצור קשר במייל 👈👈 7548612@gmail.com

אלי 2023א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        2
                                        • ראובן שבתיר ראובן שבתי

לא נכון לא כל טעות, רק טעות משמעותית. אבל טעות בצבע, או במספר רכב בקטנה, או במספר תעודת זהות בקטנה וכדו’ לא פוסל דוח!

אלי 2023א מחובר
                                          אלי 2023א מחובר
                                          אלי 2023

@ראובן-שבתי כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:

משוטטות ברשת הבנתי שכל הפרטים האלה כמו כתובת העבירה צבע רכב או מספר באות לטובתנו במשפט בטענה שזה לא הרכב שאני נהגתי בו ושופטים מזכים על זה מספק וקושי להביא ראיות שאני בעל העבירה

ראובן שבתיר תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          2

• 1
                                          • 2
                                          • 3

65

1.4k

משתמשים

4.7k

נושאים

64.3k

פוסטים