דו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.
-
@אבי-ים כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
@שמו כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
פרוג
אאל"ט גם שם זה העתקה ממקום שלישי שזכור לי שקראתי
זה כבר מאמר 'עתיק' יכולת למצוא את זה בעשרות מקורות, פלוס דיונים אם זה רלוונטי או לא או בערך........
-
@YKingsmart כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
מטורףףף! על כמה נסעת?
המצלמה טוענת 38 מעל המותר... לא נגלה כמה.
אבל זה מקום שמשום מה נחשב דרך עירונית -
מסכים עם החברים ואשתף אתכם בפעם ההיא בה עצר אותי שוטר באלעד
ברחוב אבן גבירול אשר הוא חד סטרי הסדר הוא כדלהלן:
נכנסים לרחוב, בצד שמאל יש כניסה לחניות הכביש עדיין מוגדר כדו סטרי, לאחר מכן יש תמרור של חד סטרי, וקצת אחרי כניסה ימינה לחניות (משם יצאתי) לנגד כיוון התנועה, הכביש ממשיך ויש עוד תמרור של חד סטרי ומצידו השני תמרור אין כניסה, למעשה מהחניות שיצאתי מהם אין תמרור של אין כניסה או אסור לפנות שמאלה, וכשיצאתי בא אוטובוס (@EBA כמובן חברת קווים ) הנהג האיץ כדי לחסום אותי מלצאת ובחיוך רחב התחיל ליסוע אחורה הייתי בטוח שהבן דוד לא שם לב והא מתחרט ונותן לי לעבור, עד שיצאתי והבנתי למה הוא עשה את זה. הייתה מאחוריו ניידת! ועוד שיטור עירוני הידועים ב... נתתי פול גז וניסיתי לחמוק אך לא עזר ושמעתי קול ארור ומתכתי ''כחכח מאזדה תעצור בצד''. ובכן השוטר חמור הסבר אמר לי 'שמת לב מה עשית? החזרת אוטובוס ברוורס במקום עם שדה ראיה קלוש והרבה ילדים אתה עכשיו מקבל דוח ונקודות'
ובכן כמו שנכתב לעייל: עניתי לו בצורה החלטית, בטח תעשה מה שאתה מבין, רק חשוב לי שתבין, יצאתי ממקום שאין שום תמרור שמורה לי לא לבצע את הפניה הזו. הוא ענה לי שלא מעניין אותו ושהוא מתחיל לרשום את הדו''ח, חיכיתי רגע ואמרתי לו גם כאן בהחלטיות: כבר אמרתי לך שתעשה מה שאתה מבין רק שחשוב לי שתיסע אחרי לראות את זה שאין שם שום תמרור או לכל הפחות תרשום את זה בתמליל הדו''ח. אויש אני זוכר את המבט שלו מבעד למשקפי השמש הבהירות כשהוא סינן לעברי יאלה סע סע פעם אחרונה שאני רואה אותך עושה את זה וכך נפשי וכספי היו לי לשוללֱֱ! -
גם אני עכשיו בתהליך כזה ואני מקווה ששיטת מוצלאחי תעבוד גם אצלי
בגדול כמה חברים סיפרו לי שזה עבד אצלם ועבר שנה מהדוח ולכן הוא בטל
אז ככה קיבלתי 750 ש"ח ו8 נקודות אמממ שאני עדיין נהג חדש ולכן אם אני משלם את הדוח זה אומר שאני מודה בעבירה ואז נרשמות לי הנקודות וכשיעבור לי השנתיים אני לא אקבל רשיון קבוע לפני תאוריה חדשה ושנתיים נוספות של נהג חדש
הגשתי ערעור כמובן בדואר רשום רגיל (לא אקספרס) וקיבלתי דחיה גם בדואר ואז הגשתי בקשה להישפט גם בדואר רגיל ועכשיו אני מחכה שיעבור שנה מקבלת הדו"ח בעז"ה
מה שכן הבנתי שגם אם בסוף יזמנו אותי לפני השנה ואני יגיע להסדר עם התובע ובזמן הזה עבר לי הנהג חדש אז נרשם לי הנקודות מיום שהודיתי ושילמתי ולא מיום העבירה וכביכול יירשם לי הנקודות על נהג קבוע ולא חדש וכך אני יחסוך את התאוריה הנוספת כי כל עוד שלא שילמתי את הדוח אין למשרד התחבורה שום מידע על העבירה הכל בידי המשטרה עד התשלום
ועכשיו אני מצפה לישועה בעז"ה -
זהו, תכלס אם שיטת מוצלחי תעבוד או לא אני לא יודע עדיין, מה שכן הייתי רוצה לסחוב לפחות את הנהג חדש, שמקסימום יפול בנהג קבוע
-
עוד נקודה קטנה, לדעתי לא שווה לפעמים הזמן/עצבים/כסף ללכת למשפט אבל זה לא אומר שאנחהו לא יכולים להשתמש בשיטה עד השלב האחרון, מקסימום לא ילך ואז נשלם.
-
@נייטרון-חפשי אם אני משלם משמע שאני מודה בעבירה, ומתחיל לי נהג חדש שנתיים נוספות, זה אסור לי שיקרה... אני חייב למרוח כמה שיותר את ה9-10 חודשים שנותרו לי.
-
@YKingsmart
זה אחד השרשורים הכי יפה בפורום כמה תובנות לקחתי חברים אתם תותחים
חשבתי, עד עכשיו שרק אני יודע קומבינות עשיתם לי תפנית מצווה לפרסם בשטיבלכים אדיר...זה במקום לייק לכל אחד ואחד העניין של השטיבלכים אמחוק עד מחר בל"נ -
@דוד-המומחה כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
זה במקום לייק לכל אחד ואחד
@דוד-המומחה יקירי אני מקדים ואומר שאני לא מבקש כאן לייק אז תרגיש חפשי לא לשים.
אבל לשאר החברים שנעזרת מהם תתן, הם השקיעו וכתבו והלייקים מדרבנים להמשיך לכתוב ולעזור לאחרים
-
יכול להגיע לי מצב שעשיתי לפי ה"מרשם" של ד''ר מוצלחי, ואשלם בכל זאת סכום גבוה מהסכום המקסימלי בחוק (שאותו כבר קיבלתי מראש...) בשל עיכובי זמן כביכול?
-
@YKingsmart
מעשה שהיה
ושימו לב זה כואב
אחד הציונים דפק לי 750 על לא עוול בכפי כמובן וזימון בי"תמש ושמה פנקו אותי בעוד 750 אממממ
לא יודע למה התעכבתי אולי חודש ואז 750 של (ההוא בעל התרופות שברכתי אותו כהוגן) הפך ל 1500 וגם ביה"...ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל
מקווה שלפחות יפתחו בית מרקחת מכל הברכות שהם מקבלים!! -
@יוסי-התחכמוני כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
וגם ביה"...ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל
באיזו עילה?
-
@YKingsmart
מעשה שהיה
ושימו לב זה כואב
אחד הציונים דפק לי 750 על לא עוול בכפי כמובן וזימון בי"תמש ושמה פנקו אותי בעוד 750 אממממ
לא יודע למה התעכבתי אולי חודש ואז 750 של (ההוא בעל התרופות שברכתי אותו כהוגן) הפך ל 1500 וגם ביה"...ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל
מקווה שלפחות יפתחו בית מרקחת מכל הברכות שהם מקבלים!!@מאיר כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
וגם ביה"...ד גם פינק 1500 סה"כ 3000 זה בערך 3 חודשים בכולל
באיזו עילה?
אני ארחיב את מה ש @מאיר שאל,
נשמח מאד אם תפרט את כל האירוע לפרטיו כדי שאנחנו נוכל ללמוד ממנו.
בנתיים אנחנו רק מרחמים עליך.... -
@תצמנ כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
@אבי-ים כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
@שמו כתב בדו"ח התעבורה הראשון, ובעז"ה האחרון בחיי... תנו ייעוץ.:
פרוג
אאל"ט גם שם זה העתקה ממקום שלישי שזכור לי שקראתי
זה כבר מאמר 'עתיק' יכולת למצוא את זה בעשרות מקורות, פלוס דיונים אם זה רלוונטי או לא או בערך........
אני מצטט מכאן קטע משמעותי שלא הובא כאן בפורום:
*עדכון, ינואר 2021: מעתה ניתן לבקש להישפט עד 90 יום מקבלת הדו"ח המקורי בלבד. בהודעת התשלום השנייה, שתתקבל אחרי הבקשה לביטול הדו"ח, אין אפשרות לבקש להישפט. לכן יש לשלוח בקשה להישפט עד 90 יום מקבלת הדו"ח המקורי – גם אם טרם קיבלתם תשובה ממרכז פניות הנהגים על ביטול הדו"ח.עריכה:
תסתכלו בסעיף ג
-
חברים, קבלו עדכון, בדו"ח שקיבלתי מופיע שיש תמרור חד סטרי מצד אחד, ומצידו השני אין כניסה, הייתי שם היום, יש רק תמרור של אין כניסה, אין ממול חד סטרי
השאלה אם זה מעניין את השופט, או עצם העניין שיש אין כניסה כבר מרשיעה אותי? -
@YKingsmart טעות בדו"ח זו כבר עילה לביטול.
אבל אל תסמוך על אף אחד מהיועצים כאן, גם לא עליי...
תתייעץ עם עו"ד.