מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל
-
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
אולי @דורש-טוב יאיר את עינינו האם זה פלסטיק או מתכת
(שוב אחדד את הדברים אני קניתי דגם כזה בדיוק - שכבר אינו זמין - והוא מתכת ומשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים ייתכן שמה שהבאתי הוא פלסטיק למרות שהוא נראה בדיוק אותו דבר לכן אשמח אם מישהו שהזמין כזה יכתוב כאן האם זה פלסטיק או מתכת)קניתי.
הוא אכן נראה כמיכל פלסטיק עם פאנל מתכתי מעליו (והוא נמצא שם לסיבה אחת בלבד - הונאה...).
אך לא מלאני ליבי לפרקו כדי לאמת זאת, עצלות... -
עדכון:
סיבוב ראשון: ניפוח זוג גלגלי אופניים. עבד פרפקט, אפילו כדור נופח במסגרת המבצע. לא נרשמו תקלות.
סיבוב שני: ניפוח גלגל רכב. הרכב נמצא תקור עם כ-15 PSI, נצרך להוסיף כ-20 (כדי לטפל במקור הבעיה במיקום נוח יותר), באיזור 25 PSI הופיע רעש של "טרקטור פוגע בקיר אבנים" (טרטור אופייני-בום-אבנים מתגלגלות-שקט שאחרי הסערה).
זהו.
מסקנה: חינם שווה חינם.
תודה על ההקשבה! -
אז כנראה שצדקת במה שכתבת כאן
@לך-תדע כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
אולי @דורש-טוב יאיר את עינינו האם זה פלסטיק או מתכת
(שוב אחדד את הדברים אני קניתי דגם כזה בדיוק - שכבר אינו זמין - והוא מתכת ומשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים ייתכן שמה שהבאתי הוא פלסטיק למרות שהוא נראה בדיוק אותו דבר לכן אשמח אם מישהו שהזמין כזה יכתוב כאן האם זה פלסטיק או מתכת)קניתי.
הוא אכן נראה כמיכל פלסטיק עם פאנל מתכתי מעליו (והוא נמצא שם לסיבה אחת בלבד - הונאה...).
אך לא מלאני ליבי לפרקו כדי לאמת זאת, עצלות...מסיר את ההמלצה מהפוסט זה ממש דומה למה שאני קניתי וניפחתי איתו עשרות עד מאות פעמים לי ולחברים אבל כנראה שהוא ממש שונה
-
תקשיבו, זה הגיע לי עכשיו
https://s.click.aliexpress.com/e/_DmXMLrD
ממליץ בחום!!!
בוכנה כפולה, מהיר, נוח, יפה, חברה אמינה, מה עוד צריך?? -
@מיישה כמה דברים א. קצת יקר בשביל קומפרסור בלבד
ב. לא עובד אם הסוללה ריקה (זה סוללה של 6000 מיליאמפר) כמו שכתבתי למעלה
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:ומעבר לכך הם רלוונטיים רק כשהבוסטר טעון אבל אם הוא ריק אין שום יכולת לנפח את הגלגל
ולענ"ד אם הולכים לכיוון הזה עדיף להשקיע קצת יותר ולקנות אחד מאלה שהובאו כאן
מוצר של באזוס מומלץ מנסיונו של @נייטרון-חפשי
אבל הוא קצת חלש עם 1000 אמפר וקיבולת של 8000 מיליאמפר וכמו שכתבתי שכדי שהקומפרסור יהיה שימושי צריך בוסטר בנפח גדול ולכן לדעתי יותר מומלץ הדגם של יוטראי עם 24,000 מיליאמפר ו 2000 אמפר גם @פתוח-לשמוע קנה אותו
ויש עוד אחד (אמנם מחברה לא מוכרת) עם נתונים פנטסטיים של 26 מיליאמפר ו3500 אמפר במחיר טוב בהמלצתו ומנסיונו של @הכל-בעז-ה
הזול ביותר לבוסטר משולב עם קומפרסור שהומלץ כאן הוא הבוסטר הזה עם 14,000 מיליאמפר ו 1000 אמפר במחיר מצחיק של פחות מ70 דולר (כולל משלוח) שנותן ביצועים טובים ע"פ המלצתו של @סמך כאן -
@klopkk כוונתך למשהו בסגנון הזה אמנם המחיר ממש זול אבל הוא נראה לי בוכנה אחת (ז"א מאוד איטי) והוא עובד עם סוללה של 3600 מיליאמפר שזה ממש קצת (ניפוח אחד או שניים של צמיג סטנדרטי) ומכיוון שבמשך הזמן נפח הסוללה יורד אז עוד חצי שנה אין מה לעשות עם הקומפרסור הזה כי הסוללה שלו נחלשה ואין לו חיבור למצת או מצבר
ובנוסף עניין האמינות מוטל בספק ויתכן שהוא יסיים את חיו בדיוק כמו הקומפרסור שהיה אצל ר' @לך-תדע -
@טכנולוג
בוסטר משולב קומפרסור הוא דבר פחות מומלץ לדעתי, וכחכם הלומד מטעויות של אחרים, אני מכיר כאלה שיצאו קירחים מכאן ומכאן, מה גם שכפי שציינת זה סוללה קטנה, והבוסטר+קומפרסור של יוטראי הוא ממש ממש ממש יקר.
אחרי חקירה על קומפרסור לבד, חזק ואיכותי, זה לדעתי הכיוון.
ניפחתי איתו כבר 2 גלגלים, גלגל מלא תוך דקה וחצי!!! -
@מיישה כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
בוסטר משולב קומפרסור הוא דבר פחות מומלץ לדעתי,
אני גם חושב כך וכתבתי את זה בפוסט הראשון אבל מאותם סיבות גם המכשיר הזה פחות מומלץ
והבוסטר+קומפרסור של יוטראי הוא ממש ממש ממש יקר.
הנה הוא הרבה יותר זול
אחרי חקירה על קומפרסור לבד, חזק ואיכותי, זה לדעתי הכיוון.
ניפחתי איתו כבר 2 גלגלים, גלגל מלא תוך דקה וחצי!!!ומה מצב הסוללה שלו לאחר ניפוח שתי צמיגים (הם היו ריקים לגמרי?)
אני כבר אמרתי שלדעתי עדיף קומפרסור לבד ובוסטר לבד ואם רוצים דווקא שתי בוכנות אז יש מישראל ב150 ש"ח
-
אתה כנראה מגיב לפוסט הזה אז להבא כאשר מגיבים לפוסט ישן מומלץ לצטט אותו ע"י לחיצה על סימן הגרשיים באותו פוסט או ע"י סימון המילים הרצויות בפוסט המקורי ואז קופצת חלונית ציטוט
אכן זה מוצר מעולה שמהווה פיתרון מצויין למי שאין לו מולטימדיה והוא מציג את הנתונים ע"ג מסך עצמאי כאן יש אותו במחיר זול יותר אבל עם חיישנים חיצוניים או כאן עם פנימיים
והערה קטנה המוצר נטען מהשמש או באמצעות חיבור usb (חיבור הusb משמש לטעינה של המכשיר ולא להטענה של מכשירים אחרים כמו שכתבת) ומסתבר שהאופציה של השמש עובדת רק בקיץ ורק בשמש ולא בלילה ובנוסף כיוון שזה משולב עם סוללה קטנה אז אחרי כמה חודשים היא נהרסת ולכן האופציה להטענה מהשמש לדעתי זה גימיק נחמד ולא יותר והשימוש העיקרי הוא באמצעות חיבור usb רגיל (דהיינו שגם המוצר הזה תופס חיבור usb באופן קבוע) -
פוסט זה נמחק!