מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל
-
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@לך-תדע כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
אממה, בדולרים זה יצא 9.64 = 35.31, ואילו בשקלים זה יצא 34.13 = 9.32.
קניתי בשקלים, כמובן.
פספסתי משהו?
(מציין ששילמתי דרך פייפאל, אך הוא מוגדר אצלי לדולרים בברירת מחדל, כנ"ל גם אלי אקספרס)כנראה משהו לא היה נכון ניסיתי עכשיו וגם אתמול בערב כמה פעמים ובשקלים זה 34₪ ובדולרים זה 9.18 ולפי שער הדולר (3.6) זה יוצא 33.04 אז איך לך יצא שבדולרים זה יקר יותר?
אאוריקה!
החשבון שלי בפייפאל מוגדר על דולרים, ומוגדר בנוסף לבצע את ההמרה דרך חברת האשראי, אלא מה? באלי מוגדר עדיין שהחשבון בפייפאל הוא בשקלים (למרות שבאלי עצמו מוגדר דולרים).
יש מוצא מהמבוך?
מניח שזו איזושהי הגדרה באלי, רק שלא מצאתיה.
הנחתי את ההודעה גופא בספוילר מאחר ואני חושש שלגמרי סטינו מתחום הרכב, ועדיין - אשמח לתשובתך.
-
@מוטי-56 ישנם שטוענים שזה פיתרון קבוע (כך אמר לי אחד האנשים הבכירים בידידים) אני עצמי נסעתי כחצי שנה עם בורג כזה (זה עדיין לא אומר שזה בטיחותי אבל זה החזיק מעמד)
יכול להיות שזה מחזיק לפעמים חצי שנה
לי פעם אחת זה החזיק שבוע
וכשהבורג הזה יוצא כל האויר בורח בשניה
היה לי נס שזה ברח בדיוק בתחנת דלק שהיה לי איך למלאות אויר ובס"ד גם היתה שם חנות בשיפוצים שהשגתי ממישהו מברג (האמת שצריך שיהיה באוטו אחרת לא הרווחנו כלום)
אבל תכלס' כל העסק לקח זמן והפסדתי משהו חשוב
קיצער אף פעם א"א לדעת איפה ומתי תתקע עם זה ולכן לא כדאי להשאיר את זה ככה -
-
ומחברים את המשדר המצורף לחיבור usb פנוי שיוצא מהמערכת (זה צריך להשאר שם קבוע)
אצלי יש 2 יציאות שאחת תפוסה למצלמה והשניה זה נראה לי סתם מטען ולא נקלט במערכת
השאלה אם יש איפה להכניס את זה
מפצל יעזור? או שזה לא יעבוד -
@נייטרון-חפשי גם אני כך ופעם ראשונה שאני שומע על מישהו שבכלל יצא אצלו הבורג ועוד אחרי 10 דקות זה יותר נראה שמשהו שם לא הוכנס כראוי
-
@נייטרון-חפשי דווקא עשה לי את זה מישהו מידידים אני מניח שהוא עשה את זה כמו שצריך
והחור היה מבורג ממש קטן
למען האמת זה בל מקרה לא יעיל אם אין לך מברג וקומפרסור אז זה לא כ"כ נורא שזה יוצא שמים חדש -
אז הדגם הזול ביותר ללא סוללה שעושה את העבודה הוא זה בעלות של כ33 ש"ח בעלי אקספרס
הזמנתי, ונשרף לי כבר בשימוש הראשון
עכשיו ראיתי בחוות דעת שלהמון אנשים זה קרה
מי ששם 5 כוכבים כנראה התלהב מהמשלוח או שמנפח עם זה בלוניםאם יש למישהו המלצה על משהו איכותי במחיר סביר אני אשמח
-
@טכנולוג
בהקשר לחיישנים בוינטיל.
פעם אחרי סוכות והמסמרים שמפוזרים בחנייה בכל פינה וריבוי פנצ'רים, נאלצתי לרכוש 4 צמיגים חדשים, אלא שהאויר היה יורד מהם בעקביות, חזרתי לפנצ'ריה, והוא ניפח שוב ואחרי כמה ימים באתי וראינו ששוב ירד בכולם, ואז הוא ביקש ממני להעיף את החיישנים הללו ולבדוק שוב...
והתברר שהוא צדק, האויר בורח מהם לאט לאט, למרות שהיה לי סוג ממש טוב ומדוייק. -
-
@דוד-שמש כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
אז הדגם הזול ביותר ללא סוללה שעושה את העבודה הוא זה בעלות של כ33 ש"ח בעלי אקספרס או 100 ש"ח בישראל יש לו מיכל מתכת
לתשומת לב גם המכשיר המומלץ עשוי פלסטיק ולא מתכת כפי שנראה
כך כותבים שם אנשים בחוות הדעתאולי @דורש-טוב יאיר את עינינו האם זה פלסטיק או מתכת
(שוב אחדד את הדברים אני קניתי דגם כזה בדיוק - שכבר אינו זמין - והוא מתכת ומשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים ייתכן שמה שהבאתי הוא פלסטיק למרות שהוא נראה בדיוק אותו דבר לכן אשמח אם מישהו שהזמין כזה יכתוב כאן האם זה פלסטיק או מתכת) -
@simon כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל:
@טכנולוג
בהקשר לחיישנים בוינטיל.
פעם אחרי סוכות והמסמרים שמפוזרים בחנייה בכל פינה וריבוי פנצ'רים, נאלצתי לרכוש 4 צמיגים חדשים, אלא שהאויר היה יורד מהם בעקביות, חזרתי לפנצ'ריה, והוא ניפח שוב ואחרי כמה ימים באתי וראינו ששוב ירד בכולם, ואז הוא ביקש ממני להעיף את החיישנים הללו ולבדוק שוב...
והתברר שהוא צדק, האויר בורח מהם לאט לאט, למרות שהיה לי סוג ממש טוב ומדוייק.אני מבין שאתה מדבר על חיישנים חיצוניים שייתכן שיש להם דליפה קלה של אוויר לי יש ניסיון של כשנה רק עם החיישנים הפנימיים האלה והם עובדים מצויין ללא שום בריחת אוויר