רעש של אוויר בלחיצה על הבלמים
-
עשיתי לאחרונה החלפת רפידות (4 גלגלים) וצלחות (2 גלגלים קדמיים) אצל מישהו חאפר. מאז כשאני לוחץ על הבלמים, בעיקר בתחילת נסיעה, יש רעש של אוויר יוצא. בנוסף, ציפיתי שאחרי ההחלפה הברקס יגיב באגרסיביות מורגשת, ולא, ממש לא, הרכב בולם אבבל לא יותר מזה, בעבר היה יותר חזק.
השאלה היא אם ההחלפה נעשתה כמו שצריך או לא. אציין שהעבודה היתה בחושך (!)
תודה רבה
נ.ב. שילמתי לו בינתיים רק חצי, אני מסופק אם מגיע לו עוד. (הוא רצה על ההחלפה בלי החומרים 500.) -
עשיתי לאחרונה החלפת רפידות (4 גלגלים) וצלחות (2 גלגלים קדמיים) אצל מישהו חאפר. מאז כשאני לוחץ על הבלמים, בעיקר בתחילת נסיעה, יש רעש של אוויר יוצא. בנוסף, ציפיתי שאחרי ההחלפה הברקס יגיב באגרסיביות מורגשת, ולא, ממש לא, הרכב בולם אבבל לא יותר מזה, בעבר היה יותר חזק.
תודה רבה
נ.ב. שילמתי לו בינתיים רק חצי, אני מסופק אם מגיע לו עוד. (הוא רצה על ההחלפה בלי החומרים 500.) -
@בור-סיד אני שהחלפתי רפידות שמעתי את המוסכניק אומר לעוזר שלו לפמפם בדוושה של הבלמים
וראיתי שהוא לוחץ חזק עד הסוף כמה פעמים והיה רעש של אוויר יוצא אולי זה מה שחסר אצלך
ותלמד שלא כדאי ללכת לחאפרים -
תודה רבה
נ.ב. שילמתי לו בינתיים רק חצי, אני מסופק אם מגיע לו עוד. (הוא רצה על ההחלפה בלי החומרים 500.)