נורת כרית אויר דולקת, ניסאן טידה
-
@אנונימוס
1+1=... (או שלא )
אחרי שקראתי את מה שצירפת מקארס פורום וראיתי שם שהנושא נסוב בין היתר על עניין המצבר נזכרתי שכתבת אתמול על משהו שקשור לרעש מהמצבר אולי גם אצלך זו התשובה? (זליגת מתח או משהו בסיגנון)@אנונימוס כתב בתכנות חלונות ומדריך כללי לתקלות בחלונות (וחלונות שנסגרים לאט מדי):
יש לי משהו די מוזר,
החלון לא זז, וכשאני לוחץ על הכפתור המצבר מתאמץ עד כדי ששומעים את זה אבל החלון לא זז,
מה זה יכול להיות?@אנונימוס כתב בתכנות חלונות ומדריך כללי לתקלות בחלונות (וחלונות שנסגרים לאט מדי):
אתה בטח מתכוון המנוע של החלון?
לא,
המצבר,
ממש שומעים אני לא זוכר האם שקט או רעש אבל אחד מהם, מכיוון המנוע לא מכיוון החלון,
אולי זה פיוז?
דרך אגב שאר החלונות עובדים מצוין,דרך אגב זה פשוט לפתוח דיפון?
זה עם ברגים או לשלוף פלסטיק? -
לא מחייב שהצופר מפסיק לעבוד כשהולך סליל
זה רק בדיקת מחשב
ויש אוטו הזה מחלה של סליל וזה חתיכת נזק משהו באיזור 1300 ש''ח -
@שמואל-קליין
1300 זה מחיר מקורי במורשה
אפשר להזמין מעלי בשקלים ולרשום למוכר שלא יכתוב על האריזה 'מוצרי רכב כדי שלא ייתקע במכס
סליל הגה ניסאן -
@Klonimoos כתב בנורת כרית אויר דולקת, ניסאן טידה:
@אנונימוס כתב בנורת כרית אויר דולקת, ניסאן טידה:
זה עבד!!!
לתועלת בעלי הניסאן טידה,תוקנה הבעיה? או שרק הסתלקה הנורה? זה בסדר לחיות איתה אם היא עדיין קיימת?
ממליץ סמן את הפוסט הראשון בכלי הנושא כשאלה, ואת הפוסט הנ''ל כתשובה לתועלת הכללאני לא יודע האם היתה בעיה,
מסתבר שאם הנורה כבתה אז הבעיה היתה רק שנגעו בפאנל, אחרת מוזר לי שנורה תיכבה סתם כך,
ולגבי סימון שאלה ותשובה, אני לא מצליח לעשות את זה @מאיר אשמח שתעשה את זה, -
@אנונימוס כתב בנורת כרית אויר דולקת, ניסאן טידה:
ולגבי סימון שאלה ותשובה
ראיתי ש @מאיר כבר טיפל בנושכ בזריזות כהרגלו...🙏
למעישה להבא: יש בפוסא הראשון בנושא סימן של 'הגדרות' בצד ימין למעלה / סמן כשאלה / לאחמ''כ הפוסט שענה תשובה שפתרה את הבעיה, ב3 הנקודות בצד שמאל למטה - ''סמן כתשובה נכונה''. -
-
-
@נייטרון-חפשי כתב בנורת כרית אויר דולקת, ניסאן טידה:
@שמואל-קליין
1300 זה מחיר מקורי במורשה
אפשר להזמין מעלי בשקלים ולרשום למוכר שלא יכתוב על האריזה 'מוצרי רכב כדי שלא ייתקע במכס
סליל הגה ניסאןמה ההבדל בין זה לזה
רק הפלסטיקה?