הוויז שלי לא מצליח להתחבר למיקום GPS. משהו חדש מהשבוע האחרון
-
@טוסון ענית את התשובה שענו מקודם.
12.בזמני מלחמה אין מה לעשות רק להתפלל.
@אליהו-הת-ח היום אכלתי מזה חצץ רציני, הייתי צריך לסוע לחור בת"א, וכשהגיפיאס לוקר כבר צלצל שננעל על לוויין, מצאתי את עצמי רגע אחד בים ורגע במלכה עליא
(לדעתי אצלנו האנטנה גם בעייתית, כי בטלפון עובד לי הרבה יותר טוב, למרות שהתחבר לי אחרי כמה דקות להרבה לוויינים, נחכה ל5 אחרי המלחמה) -
@אליהו-הת-ח היום אכלתי מזה חצץ רציני, הייתי צריך לסוע לחור בת"א, וכשהגיפיאס לוקר כבר צלצל שננעל על לוויין, מצאתי את עצמי רגע אחד בים ורגע במלכה עליא
(לדעתי אצלנו האנטנה גם בעייתית, כי בטלפון עובד לי הרבה יותר טוב, למרות שהתחבר לי אחרי כמה דקות להרבה לוויינים, נחכה ל5 אחרי המלחמה)@טוסון אגב, משהו מענין ממש.
אני נוסע עם וויז פתוח ברקע כל הזמן, כדי שאם לרגע יהיה קליטה אז המכשיר יקלוט איפה אני. ונחשפתי למשהו מעניין
בגוש דן אין קליטת GPS בכלל (בכ"א מה שאני ניסיתי = ב"ב, פ"ת, ת"א, ר"ג, 4 צפון ודרום.
משא"כ בערים אחרות יש מקומות שעובד ויש שלא (באלעד עבד לי חלקי, ובמ"ע עבד לי מצויין)אני לאחרונה נוסע לכל מקום עם וויז פתוח ברקע בשביל לבדוק את זה. וזה מתחיל להשמע שהטענות של האיראנים על בסיס טילים בב"ב נכונות.
כי משום מה בב"ב אין קליטת GPS בכלל -
@טוסון אגב, משהו מענין ממש.
אני נוסע עם וויז פתוח ברקע כל הזמן, כדי שאם לרגע יהיה קליטה אז המכשיר יקלוט איפה אני. ונחשפתי למשהו מעניין
בגוש דן אין קליטת GPS בכלל (בכ"א מה שאני ניסיתי = ב"ב, פ"ת, ת"א, ר"ג, 4 צפון ודרום.
משא"כ בערים אחרות יש מקומות שעובד ויש שלא (באלעד עבד לי חלקי, ובמ"ע עבד לי מצויין)אני לאחרונה נוסע לכל מקום עם וויז פתוח ברקע בשביל לבדוק את זה. וזה מתחיל להשמע שהטענות של האיראנים על בסיס טילים בב"ב נכונות.
כי משום מה בב"ב אין קליטת GPS בכלל@אליהו-הת-ח ביום ראשון נסעתי בתל אביב, כבר כתבתי ע"ז למעלה, חצי מהזמן לא היה בכלל gps באזור מסוים הייתי בירדן, ואחר כך חזר הקליטה
בטלפון כן עבד לי יותר, יש כאן סוגיא סבוכה
אני עדיין עומד על דעתי, שיש בעיה במולטימדיות, והסינים כמנהגם שלחו חומר גלם דפוק -
@אליהו-הת-ח ביום ראשון נסעתי בתל אביב, כבר כתבתי ע"ז למעלה, חצי מהזמן לא היה בכלל gps באזור מסוים הייתי בירדן, ואחר כך חזר הקליטה
בטלפון כן עבד לי יותר, יש כאן סוגיא סבוכה
אני עדיין עומד על דעתי, שיש בעיה במולטימדיות, והסינים כמנהגם שלחו חומר גלם דפוק -
נראה לי שהאשכול הזה מתחיל להיות קצת בעייה חוקית של מסירת מידע לאויב.

(אחרי הכל ניתוק GPS באיזורים מסוימים מוכיח על פעילות בטחונית באיזור) -
נראה לי שהאשכול הזה מתחיל להיות קצת בעייה חוקית של מסירת מידע לאויב.

(אחרי הכל ניתוק GPS באיזורים מסוימים מוכיח על פעילות בטחונית באיזור) -
@אליהו-הת-ח צודק גם לי זה עבר בראש
-
@טכנולוג לכן כתבתי ברמז, אבל ערכתי
תוך כדי עולה לי קונספירציה חדשה, שאת המכשירים הסיניים ישראל משבשת יותר
מה שלא הגיוני כי גם הטלפון שלי סיני -
@טוסון הוייז שלי הוא סמארטפון של הדרן (כמובן המיועד לשימוש הולכי דרכים בלבד, וויז ודומיו) מהמכשירים המתקדמים שלהם והוא עושה לי בעיות, וא"כ צע"ג.
אם כי מקום מגוריי עונה להגדרה של אזור רגיש
@טרנטע א"כ אני חוזר בי
והסיבה שכך, היא שעד עכשיו כל התלונות שנשמעו כאן, היה נשמע שזה במערכות מולטימדיה, ואני עשיתי יותר משתי נסיעות שהמערכת לא עבדה, והטלפון כן, (אחר כך לא היה לי כח לחבר את הטל’ לאינטרנט כל פעם מחדש)
אבל אם לך זה המצב בטלפון גם, ואתה נוסע כנראה יותר ממני, זה אומר שהבעיה קיימת ויותר ממה שחשבתי, אולי צ"ל, שברכב לוקח יותר זמן להתפס על לוויין, ולכן אם הקליטה חלשה או מוחלשת, הרכב לא יקלוט בכלל, והטלפון עיתים כך ועיתים כךבשביל לעשות ספויילר צריך להשאיר שורה ריקה בין הטקסט לספויילר
-
לא מבין מידי בזה, אבל יכול להיות שאנטנות חלשות קולטות פחות לווינים והחדישות יותר, ולכן החלשות מתבלבלות יותר מהמיסוך?! [גמיני אישר שהסברא סבירה]