שרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס
-
@צילפינגים השאלה אם עליאקספרס לא יכולים לעשות לך ''הוצאה לפועל'', לדוגמא - לחסום לך את החשבון
ואם יש לך תוכנית שותפים, יכולים גם לקחת משם את הכסף, או לחילופין, לעקל לך את החשבון, ואז, לך תחפש אותם ואת הרובוט הקרצייה שלהם@צילפינגים כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
הזמנתי מנורה מאלי אקספרס ולבסוף קיבלתי מניפה
אני הזמנתי פעם מברגה מעליאקספרס (טוב, זה לא היה אני, אלא אחי) הוא מתקשר אלי ''אל תשאל איזה דיל מצאתי, מברגה של מקיטה ב30 שקל, רוצה גם?'' הודעתי לו חגיגית שהוא נפל בפח ושיתקשר אלי עוד חודש להודיע לי מה באמת הגיע, אחרי חודש הגיעה אליו, לא פחות ולא יותר - תמונה של מברגה... אבל משהו מושקע, מודפס על מתכת, בסגנון רטרו, כמובן שתרמתי את שירותיי בתור עו''ד מול עליאקספרס, שם לא הסכימו להחזיר את הכסף, שלחתי למוכר הודעה ובירכתי אותו בכל הברכות שנכתבו בתורה, הוא רק החזיר לי: '' ''..., קדיש על הכסף
-
@יוסי-התחכמוני כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
שאלה לחברים
הייתי רוצה לפתוח תת קטגוריה בשם פשלות בהזמנות אלי אקספרס מה דעדכם
למשל קניתי כמה מוצרים ופשוט רימו אותי וכו...תתחיל עם שרשור חדש ונראה איך זה מתקדם.
לדאבון הלב, לדעתי זה לא ממש יעזור משום שעל כל מוצר שתדווח יצוצו מאה אחרים כנגדו וגם זה אופטימי.. מה גם שמוצרי בלוף נשארים כמה חודשים, נמחקים, וחוזרים כמוצר חדש...
@אושר-מתקרב כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
הוא רק החזיר לי: '' ''..., קדיש על הכסף
בהחלט מוכר אדיב..
-
@אושר-מתקרב כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
@צילפינגים השאלה אם עליאקספרס לא יכולים לעשות לך ''הוצאה לפועל'', לדוגמא - לחסום לך את החשבון
ואם יש לך תוכנית שותפים, יכולים גם לקחת משם את הכסף, או לחילופין, לעקל לך את החשבון, ואז, לך תחפש אותם ואת הרובוט הקרצייה שלהם@צילפינגים כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
הזמנתי מנורה מאלי אקספרס ולבסוף קיבלתי מניפה
אני הזמנתי פעם מברגה מעליאקספרס (טוב, זה לא היה אני, אלא אחי) הוא מתקשר אלי ''אל תשאל איזה דיל מצאתי, מברגה של מקיטה ב30 שקל, רוצה גם?'' הודעתי לו חגיגית שהוא נפל בפח ושיתקשר אלי עוד חודש להודיע לי מה באמת הגיע, אחרי חודש הגיעה אליו, לא פחות ולא יותר - תמונה של מברגה... אבל משהו מושקע, מודפס על מתכת, בסגנון רטרו, כמובן שתרמתי את שירותיי בתור עו''ד מול עליאקספרס, שם לא הסכימו להחזיר את הכסף, שלחתי למוכר הודעה ובירכתי אותו בכל הברכות שנכתבו בתורה, הוא רק החזיר לי: '' ''..., קדיש על הכסף
זה בדיוק אחד מהדוגמאות לרמאויות,
הם כותבים שזה תמונה רק מאוד קטן,לדעתי הכלל הגדול בעלי אקספרס זה לקרוא את כל האותיות הקטנות, בדגש על הקטנות, ולבדוק עם מטר את הסנטימטרים,ולקרוא את הביקורות, לראות כמה אחוז טובות וכמה לא, ולקרוא את הביקורות הרעות [אפשר לסמן את הכוכב אחד],
כמובן שיש חנויות מצוינות שאז אפשר לסמוך די בעינים עצומות כמו באזוס ואנקר,
אבל על פי רוב זה כמו שכתבתי, -
@יוסי-התחכמוני רעיון פגז
אבל תתמקד שיהיה קשור לרכבים בדווקא !! -
סייל חדש של עלי אקספרס החל ממוצאי שבת קודש 1.6.2024 ועד ל7.6.2024
בסייל יהיו הנחות על המון מוצרים וכן קופונים למוצרים ספציפיים ובנוסף גם קופונים כלליים לכל האתר (ניתן להשתמש בשתי קופנים יחד - דהיינו אחד של המוכר ואחד כללי של עלי אקספרס) שאותם ניתן לאסוף כבר עכשיו ולהשתמש בהם בזמן הסייל (בלבד)
מכאן אוספים את הקופונים
וכאן זה הדף שבו מתפרסמים הקופונים למוצרים ספציפיים
חשוב לדעת שלפעמים נגמר מלאי של קופונים מסויימים ולכן נשתדל להעלות כאן כמה שיותר קופונים
וגם קופונים שאינם זמינים הם מתחדשים בהמשך במהלך הסייל
בקניה מעל $19 קבלו $3 הנחה עם הקופון SCSDIL (15.7% הנחה)
בקניה מעל 29$ קבלו 4$ הנחה עם הקופון SCA4 או rechavim4 או scil01 או SCAZUZU4 או BeeDealsSCA4 (13.7% הנחה)
בקניה מעל 59$ קבלו 8$ הנחה עם הקופון SCA8 או rechavim8 או scil02 או SCAZUZU8 או BeeDealsSCA8 (13.5% הנחה)
בקניה מעל 89$ קבלו 12$ הנחה עם הקופון SCA12 או rechavim12 או scil03 או SCAZUZU12 או BeeDealsSCA12 (13.4% הנחה)
בקניה מעל 139$ קבלו 20$ הנחה עם הקופון SCA20 או rechavim20 או scil04 או SCAZUZU20 או BeeDealsSCA20 (14.3% הנחה)
בקניה מעל 219$ קבלו 30$ הנחה עם הקופון scil07 (13.7% הנחה)
בקניה מעל 299$ קבלו 50$ הנחה עם הקופון SCA50 או rechavim50 או scil05 או SCAZUZU50 או BeeDealsSCA50 (16.7% הנחה)
בקניה מעל 399$ קבלו 60$ הנחה עם הקופון scil08 (15% הנחה)
ובקניה מעל 499$ קבלו 80$ הנחה עם הקופון SCA80 או rechavim80 או scil06 או SCAZUZU80 או BeeDealsSCA80 (16% הנחה) -
@מרדכי-MC זה די פשוט
ישנם שתי דרכים להשתמש בקוד דרך אחת היא לאסוף אותו ע"י לחיצה על המילה קבלו ואז זה נראה ככה
ובהמשך בקופה זה יקפוץ אוטומטית (אין לי איך להראות כי כרגע הקופונים עדיין לא בתוקף)
וכמובן שאם ישנם שתי קופונים שאספת (אחד של המוכר כמו בתמונה למעלה ואחד של עלי אקספרס כמו הקופונים שבראש העמוד שגם אותם אפשר לאסוף עכשיו - אבל הם עדיין לא בתוקף)
אז תראה את שניהם עם ההנחה שלהם
כאן ניתן לאסוף את הקופונים
וכאן ניתן לצפות בכל הקופונים שאספת ולראות את התנאים שלהם (תוקף או סכום מינימום וכו')
ודרך שניה היא להקיש את קוד הקופון בקופה לפני התשלום בפועל
וגם אז אם ישנם שתי קופונים אז להקיש אותם אחד ולאשר ולאחר מכן גם את השני ולאשר ושוב תראה את ההנחה של שניהם
הדרך הראשונה מומלצת יותר מכיוון שלפעמים נגמרים הקופונים אבל אם אתה כבר אספת אותם אז הם נשארים לך עד שתשתמש בהם (כמובן כל עוד הם בתוקף)
מאידך אי אפשר לאסוף כל קופון ולפעמים גם אינם במלאי ואז צריך להשתמש בדרך השניה ולהקיש את הקודים בקופה (שגם אז לפעמים יהיה כתוב שאינם במלאי או הודעה אחרת שפירושה שכרגע הם לא עובדים)
עריכה: מצרף תמונות של מוצר עם שני קופונים
-
מישהו יכול להגיד לי אם יכול להיות שחבילה שמזמינים כמה פריטים ביחד יכולה להתפצל למס' חבילות (מההזמנות של 3 פריטים ב- X $)
כתוב לי שחלק בנקודת האיסוף, השאלה אם השאר יגיעו בהמשך?
חלק הגיעו בחבילה וחלק לאחבל, דווקא התאים לי להחליף בליל שישי את המחברים של המצבר.... -
@אבי-ים מהניסיון שלי בד"כ מה שנמצא באותו משלוח כמו בתמונה שלך מגיע הכל יחד וכאשר הם מפצלים את זה אתה תראה את זה כשתי משלוחים נפרדים בעלי אקספרס ולכן יותר נראה שמישהו שם בסין שכח את המחברים של המצבר שלך
כדאי לפתוח מחלוקת בעניין
עריכה: אם @EBA האלוף אומר שמנסיונו זה אחרת אז תתעלם ממה שאמרתי כי אמנם לי זה לא קרה אף פעם אבל ייתכן שזה כן קייםלי קרה הפוך שקיבלתי יום אחד בתוך החבילה שלי עוד כמה דברים שלא הזמנתי - אל תמהרו לשמוח כי זה היה בגדים שאינם רלוונטים עבורי ואין לי שום דרך למצוא של מי זה -
@צילפינגים רק אחד נמצא בעלי אקספרס השאר ממקומות אחרים אבל בכל מצב כולם מוגדרים קופונים כלליים ולכן אי אפשר להשתמש בשני קופונים יחד רק קופון כללי יחד עם קופון מוכר
כל העניין להביא עוד קופונים זה משום שלפעמים אחד לא עובד ואז אולי אחר יעבוד אבל יש גם מצבים שאף אחד לא עובד לכן מומלץ להזמין כמה שיותר מהר ולא להמתין לסוף כי אז הם עלולים לא לעבוד -
@יוסי-התחכמוני כל קופון הוא חד פעמי ולכן אם השתמשת בקופון מסויים ואתה רוצה להזמין שוב תנסה להשתמש בקופון אחר כדי לקבל את ההנחה
מעבר לכך כמו שאמרתי למעלה לפעמים מלאי הקופונים נגמר והוא מתחדש שוב בהמשך -
@EBA כתב בשרשור הסיילים והקופונים של עלי אקספרס:
ברגעים אלו התחדשו כל הקופונים. הקודם זוכה.
כנסו מהר לרוקן עגלות: https://s.click.aliexpress.com/e/_DeZq5Ibלמה לא לעשות גם אני קישור שיווקי? אני הולך להתעשר!!! 24 אגורות!! בערך...כעת התחדש שוב, כנראה בפעם האחרונה לסייל זה.