דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
  3. האם אפשר לתבוע אותי?

האם אפשר לתבוע אותי?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
4 פוסטים 2 כותבים 40 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • נ מנותק
    נ מנותק
    נהג מתחיל
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
    עשיתי היום פניה מהנתיב הכי שמאלי לנתיב הכי ימני, תוך כדי שנדחסתי בין שני רכבים בנתיב האמצעי.
    אחרי שסיימתי לבצע את הפניה ואני כבר חצי בנתיב היותר ימני, צופר לי הרכב שנדחסתי לפניו בנתיב האמצעי וצועק לי מי שישב ליד הנהג שנתתי לו מכה בקדימה של הרכב.
    הוא לא יצא לבדוק, ואני לא הרגשתי כלום והכל שיח מהחלון תוך כדי נהיגה בפקק, הוא ביקש ממני את המס’ פלא’ שלי וכיון שהוא היה ‘בן דוד’ [זה עיקר הסיפור…] לא רציתי לתת לו, אז אמרתי לו שיתן את המס’ שלו הוא נתן ורשמתי ולאחר מעשה גיליתי שחסר לי ספרה.

תכלס’, אחר שעייפתי אתכם בפרטים לא לגמרי חשובים…, הוא צילם את המס’ רכב שלי, וטוען שנתתי לו מכה, ואני לא הרגשתי ואני בכלל לא מאמין לו ולדעתי הוא סתם ניסה את מזלו אולי יצליח להוציא ממני כסף על כלום.
    יש לי את המס’ רכב שלו.
    האם יש לי מה לפחד ממנו?
    האם הוא יוכל לטעון לחברת ביטוח/גוף משפטי כל שהו שהזקתי לו?
    האם הוא יכול להשיג את המס’ פלאפון שלי דרך הרשת לפי המס’ רכב ולאיים או להטריד אותי?

ישר כוח גדול לכולם!!

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • נ נהג מתחיל

שלום לכולם
      עשיתי היום פניה מהנתיב הכי שמאלי לנתיב הכי ימני, תוך כדי שנדחסתי בין שני רכבים בנתיב האמצעי.
      אחרי שסיימתי לבצע את הפניה ואני כבר חצי בנתיב היותר ימני, צופר לי הרכב שנדחסתי לפניו בנתיב האמצעי וצועק לי מי שישב ליד הנהג שנתתי לו מכה בקדימה של הרכב.
      הוא לא יצא לבדוק, ואני לא הרגשתי כלום והכל שיח מהחלון תוך כדי נהיגה בפקק, הוא ביקש ממני את המס’ פלא’ שלי וכיון שהוא היה ‘בן דוד’ [זה עיקר הסיפור…] לא רציתי לתת לו, אז אמרתי לו שיתן את המס’ שלו הוא נתן ורשמתי ולאחר מעשה גיליתי שחסר לי ספרה.

תכלס’, אחר שעייפתי אתכם בפרטים לא לגמרי חשובים…, הוא צילם את המס’ רכב שלי, וטוען שנתתי לו מכה, ואני לא הרגשתי ואני בכלל לא מאמין לו ולדעתי הוא סתם ניסה את מזלו אולי יצליח להוציא ממני כסף על כלום.
      יש לי את המס’ רכב שלו.
      האם יש לי מה לפחד ממנו?
      האם הוא יוכל לטעון לחברת ביטוח/גוף משפטי כל שהו שהזקתי לו?
      האם הוא יכול להשיג את המס’ פלאפון שלי דרך הרשת לפי המס’ רכב ולאיים או להטריד אותי?

ישר כוח גדול לכולם!!

מ מנותק
      מ מנותק
      מיכלין שמאי רכב
      שמאי עורך דין
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@נהג-מתחיל
      מספר הטלפון שלך הוא יכול לקבל ממשטרה.
      במידה ונגרם לרכבו נזק הוא או חברת הביטוח יכולים לדרוש ממך שיפוי.
      במידה ותקבל דרישת תשלום תצטרך להודיע לחברת הביטוח שלך ע’‘י טופס הודעה(במידה ויש לך ביטוח מקיף או צד ג’). התיאור שלך ‘‘נדחסתי’’ לא לטובתך.

שמאות רכב מקצועית 054-7531425.

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מ מיכלין שמאי רכב

@נהג-מתחיל
        מספר הטלפון שלך הוא יכול לקבל ממשטרה.
        במידה ונגרם לרכבו נזק הוא או חברת הביטוח יכולים לדרוש ממך שיפוי.
        במידה ותקבל דרישת תשלום תצטרך להודיע לחברת הביטוח שלך ע’‘י טופס הודעה(במידה ויש לך ביטוח מקיף או צד ג’). התיאור שלך ‘‘נדחסתי’’ לא לטובתך.

נ מנותק
        נ מנותק
        נהג מתחיל
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מיכלין-שמאי-רכב
        תודה על התגובה!
        אבל למה שמישהו [חברת ביטוח וכדו’] יאמין לו שהזקתי לו, הוא אפי’ לא יצא מהרכב וצילם במקום, סתם טען שפגעתי בו ולא יצא לבדוק אם יש נזק בכלל. איזה הוכחה יכול להיות לו?
        ולגבי הטלפון מהמשטרה, המשטרה נותנת לכל אחד? אני אמור לפחד שהוא יטריד אותי עכשיו, או יברר איפה אני גר? בכל זאת בן בן דוד…

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • נ נהג מתחיל

@מיכלין-שמאי-רכב
          תודה על התגובה!
          אבל למה שמישהו [חברת ביטוח וכדו’] יאמין לו שהזקתי לו, הוא אפי’ לא יצא מהרכב וצילם במקום, סתם טען שפגעתי בו ולא יצא לבדוק אם יש נזק בכלל. איזה הוכחה יכול להיות לו?
          ולגבי הטלפון מהמשטרה, המשטרה נותנת לכל אחד? אני אמור לפחד שהוא יטריד אותי עכשיו, או יברר איפה אני גר? בכל זאת בן בן דוד…

מ מנותק
          מ מנותק
          מיכלין שמאי רכב
          שמאי עורך דין
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@נהג-מתחיל
          הוא יכול לטעון שפגעת ברכבו, מדובר בגרסה מול גרסה. במידה ויש לו סרטון או עדים לעניין שפגעת ברכבו אז זה יחזק את טענתו.
          אתה לא מכחיש ש’‘נדחסתי’’ בין המכוניות. עצם האמירה ‘‘נדחסתי’’ כבר בעייתית ואין נפקא מינה האם הרגשת מכה או לא הרגשת.
          משטרה מוסרת פרטים לכל מי שפותח תלונה במשטרה.

שמאות רכב מקצועית 054-7531425.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0

40

2.4k

משתמשים

8.1k

נושאים

106.9k

פוסטים
          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה