דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. התייעצות לגבי צמיגים

התייעצות לגבי צמיגים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
6 פוסטים 4 כותבים 59 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אליעזר לויא מנותק
    אליעזר לויא מנותק
    אליעזר לוי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

ראיתי שיש כבר כמה וכמה שירשורים לגבי צמיגים סינים או אירופאים.
    אני גם מסתפק מאוד. מצד אחד ראיתי שמאוד ממליצים פה על האירופאים ובמיוחד על מישלן. ומאידך גיסא יש כל מיני סיבות שגורמות לצמיגים ללכת לא רק בגלל השחיקה הרגילה. לפעמים בעייה בכיוון פרונט נוצרת עם הזמן, ואז יש שחיקה מהירה בקצה הצמיג שגורמת לו לסיים טרם זמנו. ויש עוד מקרים דומים לזה.
    ואז יוצא שסתם הוצאתי כסף מיותר.
    אשמח לחוות דעת מהמומחים. @גיל

יצחק רשטוני תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • י מנותק
      י מנותק
      י. שטרן
      כתב נערך לאחרונה על ידי

דעתי האישית שלא המותג הוא שקובע אלא דירוג הצמיג
      אם אתה שם צמיג של פאלקן לדוגמה שזה צמיג יפני מעולה ויש לו דירוג בלימה, צריכת דלק והתנגדות לגלגול טובה לא חייב מישלן
      יש הרבה מותגים באמצע שהם לא רעים בכלל
      אחד הטיפים שאני יודע לשמור על צמיגים חוץ מלעקוב אחרי לחץ אוויר תקין, לא לעלות על מדרכות, ולא להיצמד למדרכות, זה שוחק וקורע צמיגים.
      כיוון פרונט לא אמור להישחק מהר מידי, אא"כ יש בעיה שלא מטופלת או שנכנסים לכל בור בכביש.
      צמיג טוב עם נתונים טובים זה לפעמים הבדל בין לעשות תאונה ח"ו לבין בלימה בזמן/ או החלקה בגשם
      בהצלחה!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • אליעזר לויא אליעזר לוי

ראיתי שיש כבר כמה וכמה שירשורים לגבי צמיגים סינים או אירופאים.
        אני גם מסתפק מאוד. מצד אחד ראיתי שמאוד ממליצים פה על האירופאים ובמיוחד על מישלן. ומאידך גיסא יש כל מיני סיבות שגורמות לצמיגים ללכת לא רק בגלל השחיקה הרגילה. לפעמים בעייה בכיוון פרונט נוצרת עם הזמן, ואז יש שחיקה מהירה בקצה הצמיג שגורמת לו לסיים טרם זמנו. ויש עוד מקרים דומים לזה.
        ואז יוצא שסתם הוצאתי כסף מיותר.
        אשמח לחוות דעת מהמומחים. @גיל

יצחק רשטוני מנותק
        יצחק רשטוני מנותק
        יצחק רשטונ
        מאסטר
        כתב נערך לאחרונה על ידי יצחק רשטונ

@אליעזר-לוי כתב בהתייעצות לגבי צמיגים:

ומאידך גיסא יש כל מיני סיבות שגורמות לצמיגים ללכת לא רק בגלל השחיקה הרגילה

צמיג טוב לא נמדד באורך החיים שלו אלא באחיזה ובלימה בכביש יבש+רטוב, איכות הנסיעה [רמת רעש] וצריכת דלק [משקל] וכו’
        בקיצור אם אתה קונה צמיג בעל דירוג טוב אתה קונה לעצמך כמה מטרים של מרחק בלימה כשרכב לפניך דפק בלימת חירום במהירות גבוהה או שהרכב לפניך החליט לעצור בירוק כשאתה עוד בקטע של לעבור בכתום או סיבוב שלקחת בגשם התברר יותר חד ממה שחשבת, הצמיג יקבע אם תשאר על הנתיב או שתסיים בשול. בקיצור העניין הובן אך כמו שאמר קודמי אתה לא חייב דווקא מישלן אתה יכול לקנות מותג אמצע הדרך עם דירוג טוב

אליעזר לויא תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • יצחק רשטוני יצחק רשטונ

ומאידך גיסא יש כל מיני סיבות שגורמות לצמיגים ללכת לא רק בגלל השחיקה הרגילה

צמיג טוב לא נמדד באורך החיים שלו אלא באחיזה ובלימה בכביש יבש+רטוב, איכות הנסיעה [רמת רעש] וצריכת דלק [משקל] וכו’
          בקיצור אם אתה קונה צמיג בעל דירוג טוב אתה קונה לעצמך כמה מטרים של מרחק בלימה כשרכב לפניך דפק בלימת חירום במהירות גבוהה או שהרכב לפניך החליט לעצור בירוק כשאתה עוד בקטע של לעבור בכתום או סיבוב שלקחת בגשם התברר יותר חד ממה שחשבת, הצמיג יקבע אם תשאר על הנתיב או שתסיים בשול. בקיצור העניין הובן אך כמו שאמר קודמי אתה לא חייב דווקא מישלן אתה יכול לקנות מותג אמצע הדרך עם דירוג טוב

אליעזר לויא מנותק
          אליעזר לויא מנותק
          אליעזר לוי
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ הדברים שאתה אומר שמעתי אותם הרבה, אבל בעיקר מהai פחות מנסיון של אנשים. ולכן שאלתי כאן בפורום לרטות האם יש למישהו ניסיון אישי בדברים האלה. לדוגמא האם באמת ראה פער בבלימה בצמיג איכותי ולא איכותי.

יוניי יצחק רשטוני 2 תגובות תגובה אחרונה
          0
          • אליעזר לויא אליעזר לוי

@יצחק-רשטונ הדברים שאתה אומר שמעתי אותם הרבה, אבל בעיקר מהai פחות מנסיון של אנשים. ולכן שאלתי כאן בפורום לרטות האם יש למישהו ניסיון אישי בדברים האלה. לדוגמא האם באמת ראה פער בבלימה בצמיג איכותי ולא איכותי.

יוניי מנותק
            יוניי מנותק
            יוני
            מגיה
            כתב נערך לאחרונה על ידי

אני יש לי סיני וברכב הקודם הייתי בגשם והיה בלימת חירום ממאה פלוס לאפס ואני בלמתי מצויין (אבל אולי היה מרחק יותר גדול ביני לרכב לפני כך שזה לא ראי’ חותכת)

רכב=ההכנסת אורחים כמעט היחידה שיש היום
            גמ"ח מוצרים להעברת דירה בעיר אופקים

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • אליעזר לויא אליעזר לוי

יצחק רשטוני מנותק
              יצחק רשטוני מנותק
              יצחק רשטונ
              מאסטר
              כתב נערך לאחרונה על ידי יצחק רשטונ

@אליעזר-לוי
              אלה לא דברים שאני ואתה יכולים לבדוק מספיק טוב, כי בבלימה רגילה שניהם יעצרו ובבלימת חירום לא בטוח שתדע לשים לב אם הרכב עצר לך אחרי 30 מטר או אחרי 40 מטר, אבל בשביל זה יש לכל צמיג דירוג שהם עושים בצורה רשמיות עם ציוד מדידה ואותם תנאים ולפי זה נקבע הדירוג.
              האמת שבין הצמיג הכי זול באוטו דיפו לבין הצמיד הכי טוב של מישלן או גוד יאר גם אני ואתה נרגיש את ההבדל כשניקח כיכר קצת מהר.

סתם בשביל ההמחשה פעם הייתי עם חבר עם רכב הנעה אחורית באיזה במסלול בערד והוא הביא איתו כמה סטים של צמיגים בשביל לקרוע אותם, הסינים התפרקו [ממש נקרעו לגזרים] אחרי בערך שני דריפיטים והשני היה גודיאר מסדרת הסימטריק במשך שעה הוא התעלל בהם עד שעלו ענני עשן ואחר כך הוא חזר איתם הביתה

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

56

2.4k

משתמשים

8.1k

נושאים

106.6k

פוסטים
              • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.