פגעו לי ברכב מה אני אמור לעשות
-
מישהו פגע לי ברכב בחניה (אני לא הייתי שם בכלל) והשאיר פרטים בפתק על האוטו.
זה הפגיעה.

מה אני אמור לעשות? איך אני יודע כמה לבקש ממנו?
(אני טירון לחלוטין בענין)
תודה רבה -
מישהו פגע לי ברכב בחניה (אני לא הייתי שם בכלל) והשאיר פרטים בפתק על האוטו.
זה הפגיעה.

מה אני אמור לעשות? איך אני יודע כמה לבקש ממנו?
(אני טירון לחלוטין בענין)
תודה רבה@יורם-בוסקילה
קודם כל תקח פרטים.
תשלח תמונות באור יום כדי לראות האם יש נזקים נוספים למעט סורג שבור(אולי מכסה מנוע עקום, פנימי למגן, קילופי צבע, שריטות כתוצאה מהמכה, קרעים/התנפחות במגן, תפסים של פנסים, פנסים סדוקים/שרוטים).
תשלח מס’ רכב אברר לך כמה עולה סורג עם סמל. יש לך רדאר ברכב? -
@יורם-בוסקילה
קודם כל תקח פרטים.
תשלח תמונות באור יום כדי לראות האם יש נזקים נוספים למעט סורג שבור(אולי מכסה מנוע עקום, פנימי למגן, קילופי צבע, שריטות כתוצאה מהמכה, קרעים/התנפחות במגן, תפסים של פנסים, פנסים סדוקים/שרוטים).
תשלח מס’ רכב אברר לך כמה עולה סורג עם סמל. יש לך רדאר ברכב?@מיכלין-שמאי-רכב
תודה רבה רבה
358-95-601
רדאר כנראה שאין לי כי אין לי מושג מה זה, יש לי מובילאיי וזהו ככל הנראה.
אצלם בעז"ה בבוקר כשיהיה אור.
פרטים לבקש עכשיו או להתקשר כשאני יודע פחות או יותר מה אני רוצה ממנו? -
@יורם-בוסקילה
קודם כל תקח פרטים.
תשלח מס’ רכב אברר לך כמה עולה סורג עם סמל. יש לך רדאר ברכב?@יורם-בוסקילה
.
@יורם-בוסקילה כתב בפגעו לי ברכב מה אני אמור לעשות:פרטים לבקש עכשיו או להתקשר כשאני יודע פחות או יותר מה אני רוצה ממנו?
@מיכלין-שמאי-רכב כתב בפגעו לי ברכב מה אני אמור לעשות:
קודם כל תקח פרטים
זה ממש חשוב שיידע שאתה קיים ומודע לנזק, וגם מעוניין בכסף לתיקון, ולא שבעוד שבוע הוא יצטרך להיזכר מה היה ומה לא היה, ואיך היה וכו’.
-
@יורם-בוסקילה
קודם כל תקח פרטים.
תשלח מס’ רכב אברר לך כמה עולה סורג עם סמל. יש לך רדאר ברכב?@מיכלין-שמאי-רכב כתב בפגעו לי ברכב מה אני אמור לעשות:
מצרף תמונות:

ושוב תודה רבה על העזרה המדהימה שאתה נותן כאן כל הזמן! -
@יורם-בוסקילה
.
@יורם-בוסקילה כתב בפגעו לי ברכב מה אני אמור לעשות:פרטים לבקש עכשיו או להתקשר כשאני יודע פחות או יותר מה אני רוצה ממנו?
קודם כל תקח פרטים
זה ממש חשוב שיידע שאתה קיים ומודע לנזק, וגם מעוניין בכסף לתיקון, ולא שבעוד שבוע הוא יצטרך להיזכר מה היה ומה לא היה, ואיך היה וכו’.
@איציק-1 כתב בפגעו לי ברכב מה אני אמור לעשות:
@יורם-בוסקילה
.
קודם כל תקח פרטים
כל מילה פנינה
מנסיון…
לטובת שניכם תגיד לו שראית ואתה בודק עלויות - אל תאמר מילה על סכום וכו’ שלא יהיה אח"כ בלאגן - רק תשאל אותו האם הוא רוצה להפעיל ביטוח או לשמוע קודם סכום ואז להחליט