דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. טיפים להחלפת פלאגים בטויוטה יאריס היבריד 2020

טיפים להחלפת פלאגים בטויוטה יאריס היבריד 2020

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
11 פוסטים 5 כותבים 94 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ה החפץ בעילום שמו

שלום לכל המקצוענים היקרים.
    אני מעוניין להחליף בכוחות עצמי (פעם ראשונה בחיי) את הפלאגים של הרכב.
    אצלי ברכב יש את הקוילים מחוברים עם שני ברגים משושה למעלה במנוע, 4 במספר, ומתחתיהם יש את הפלאגים.

מישהו יודע איזה מפתח צריך? איזה כלים צריך? הפלאגים שלי מסוג אירידיום והבנתי שצריך ליזהר מאוד בהברגה שלא יהיה יותר מידי ויהרוס את המנוע.

הבנתי שצריך גם להיות מפתח עם גומייה ש"ידביק" את הפלאג.

אשמח לקבל מידע, תודה רבה לכולם.

נ.ב - הפלאג שאני שם לפי ההתאמה של הרכב המעודכנת הוא:
    NGK DIFR5C11
    https://www.ngk.com/ngk-1311-difr5c11-laser-iridium-spark-plug

מצאתי אותם ב-11 דולר כל אחד באמיימה, מחיר מציאה של ממש.

פתוח לשמועפ מנותק
    פתוח לשמועפ מנותק
    פתוח לשמוע
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@החפץ-בעילום-שמו מוכרים בעלי בוקסה[16] לפלאגים בכמה שקלים

אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
    הם אלו שיודעים לשאול
    מתקין וחוסם מולטימדיות + סים של RL באשדוד

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ה החפץ בעילום שמו

אצלי ברכב יש את הקוילים מחוברים עם שני ברגים משושה למעלה במנוע, 4 במספר, ומתחתיהם יש את הפלאגים.

מישהו יודע איזה מפתח צריך? איזה כלים צריך? הפלאגים שלי מסוג אירידיום והבנתי שצריך ליזהר מאוד בהברגה שלא יהיה יותר מידי ויהרוס את המנוע.

NGK DIFR5C11

ג מנותק
      ג מנותק
      כתב נערך לאחרונה על ידי גיל

@החפץ-בעילום-שמו מאיזה אזור אתה?
      ב"ה הפורום מציע גמ"חים בפריסה מתרחבת, וגם חברים שירצו - ישמחו לקיים בך גמ"ח…
      תוכל לצפות בזה כדי לקבל את הכיוון הכללי.

דבר שצריך להרגיל, להאיר פנים לאדם "רגיל", וזה בעצם כל התרגיל.
      למדריכים שכתבתי בס"ד 🙏 לחץ כאן

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • פתוח לשמועפ פתוח לשמוע

@החפץ-בעילום-שמו מוכרים בעלי בוקסה[16] לפלאגים בכמה שקלים

ה מנותק
        ה מנותק
        החפץ בעילום שמו
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@פתוח-לשמוע אבל איזה צריך?

פתוח לשמועפ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ג גיל

@החפץ-בעילום-שמו מאיזה אזור אתה?
          ב"ה הפורום מציע גמ"חים בפריסה מתרחבת, וגם חברים שירצו - ישמחו לקיים בך גמ"ח…
          תוכל לצפות בזה כדי לקבל את הכיוון הכללי.

ה מנותק
          ה מנותק
          החפץ בעילום שמו
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@גיל שלום וברכה. אין לי בעיה אני אשמח. פשוט אני רוצה ללמוד לבד גם לדעת לעתיד.
          ראשון לציון מערב.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ה החפץ בעילום שמו

@פתוח-לשמוע אבל איזה צריך?

פתוח לשמועפ מנותק
            פתוח לשמועפ מנותק
            פתוח לשמוע
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@החפץ-בעילום-שמו את זה

אנשים חכמים הם אינם אלה שמוצאים את הדרך בעצמם
            הם אלו שיודעים לשאול
            מתקין וחוסם מולטימדיות + סים של RL באשדוד

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ה החפץ בעילום שמו

NGK DIFR5C11

מ מנותק
              מ מנותק
              מתלמד 0
              מייבין
              כתב נערך לאחרונה על ידי מתלמד 0

@החפץ-בעילום-שמו לא נכנסתי לקישורים שצירפו. אני החלפתי פעם וגם בשבוע שעבר רביעיה במיצובישי ספייס ואגון שלי, ובשמחה אתן לך כמה טיפים.
              א. שהמנוע יהיה קר שאתה מבצע את העבודה בגלל ההתפשטות הטרמית בחום, כשהוא מתקרר שלא יהיה לחץ מידי על הפלאג, כך שמעתי. ויש מוסכניקים שלא מקפידים במיוחד, לא יודע אם גם ברכב שלהם הם נוהגים כך…
              ב. לא יודע מה מבנה הקוילים אצלך, אצלי זה גומי בלחץ ולשחרר אותם מהמכסה שסתומים עוזר ספריי שמן.
              ג, שהמרווח יהיה כנדרש בפלאג, למיטב ידיעתי זה מגיע מכוון, רק שים לב לא להוציא אותו מהמגן לפני שאתה מניח אותו בבוקסה המגנטית שלא יקבל מכה וילך לו המרווח, אם זה קרה אתה צריך מכשיר יעודי לכוין אותו שוב (חובה בוקסה עם גומי או מגנט, אחרת הוא יכול להשתחרר לך ולטייל בגל הזיזים) וגם לא לנגוע בו ביד בכלל ומלוכלכת בפרט.
              ד. לעבוד אחד אחד, ולהשתדל שכמה שפחות יהיה פתוח בלי כיסוי שלא יכנס לך לכלוך למנוע.
              ה. לכתוב מספרים על הקופסאות של הפלאגים ולשמור את הישנים בתוכם, זה יכול לתת לך אינדיקציה על צילינדר ספציפי, תנסה להיעזר במידע שמסתובב ברשת, במידה ולא תצליח תמיד תוכל ללכת לקורא בפלאגים…
              ו. אם יש לך ידית מומנט, ואתה יודע להשתמש, זה הכי טוב. אם לא יש על הפלאג הנחיות. בדרך כלל אתה מסובב ביד עד הסוף, ורק אז עם מפתח בין חצי לשני שליש סיבוב, לא יותר!!! אם יש לך ספק אם זה מספיק חזק, תעצור ותשאיל מפתח, אל תנסה בניחושים.
              ז. תעדכן.
              ח. בהצלחה!!!

א ה 2 תגובות תגובה אחרונה
              4
              • מ מתלמד 0

@החפץ-בעילום-שמו לא נכנסתי לקישורים שצירפו. אני החלפתי פעם וגם בשבוע שעבר רביעיה במיצובישי ספייס ואגון שלי, ובשמחה אתן לך כמה טיפים.
                א. שהמנוע יהיה קר שאתה מבצע את העבודה בגלל ההתפשטות הטרמית בחום, כשהוא מתקרר שלא יהיה לחץ מידי על הפלאג, כך שמעתי. ויש מוסכניקים שלא מקפידים במיוחד, לא יודע אם גם ברכב שלהם הם נוהגים כך…
                ב. לא יודע מה מבנה הקוילים אצלך, אצלי זה גומי בלחץ ולשחרר אותם מהמכסה שסתומים עוזר ספריי שמן.
                ג, שהמרווח יהיה כנדרש בפלאג, למיטב ידיעתי זה מגיע מכוון, רק שים לב לא להוציא אותו מהמגן לפני שאתה מניח אותו בבוקסה המגנטית שלא יקבל מכה וילך לו המרווח, אם זה קרה אתה צריך מכשיר יעודי לכוין אותו שוב (חובה בוקסה עם גומי או מגנט, אחרת הוא יכול להשתחרר לך ולטייל בגל הזיזים) וגם לא לנגוע בו ביד בכלל ומלוכלכת בפרט.
                ד. לעבוד אחד אחד, ולהשתדל שכמה שפחות יהיה פתוח בלי כיסוי שלא יכנס לך לכלוך למנוע.
                ה. לכתוב מספרים על הקופסאות של הפלאגים ולשמור את הישנים בתוכם, זה יכול לתת לך אינדיקציה על צילינדר ספציפי, תנסה להיעזר במידע שמסתובב ברשת, במידה ולא תצליח תמיד תוכל ללכת לקורא בפלאגים…
                ו. אם יש לך ידית מומנט, ואתה יודע להשתמש, זה הכי טוב. אם לא יש על הפלאג הנחיות. בדרך כלל אתה מסובב ביד עד הסוף, ורק אז עם מפתח בין חצי לשני שליש סיבוב, לא יותר!!! אם יש לך ספק אם זה מספיק חזק, תעצור ותשאיל מפתח, אל תנסה בניחושים.
                ז. תעדכן.
                ח. בהצלחה!!!

א מנותק
                א מנותק
                אני אני אני
                כתב נערך לאחרונה על ידי גיל

@מתלמד-0 כתב בטיפים להחלפת פלאגים בטויוטה יאריס היבריד 2020:

לכתוב מספרים על הקופסאות של הפלאגים ולשמור את הישנים בתוכם, זה יכול לתת לך אינדיקציה על צילינדר ספציפי, תנסה להיעזר במיד ברשת, במידה ולא תצליח תמיד תוכל ללכת לקורא בפלאגים…

מה אתה מתכוין?
                לראות אם יש בעיה בצילנדר שדופק את הפלאג?

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • מ מתלמד 0

ז. תעדכן.
                  ח. בהצלחה!!!

ה מנותק
                  ה מנותק
                  החפץ בעילום שמו
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתלמד-0 יישר כח !!!

לגבי הערה ב. - אשמח אם תפרט מה הכוונה, לא הבנתי אותך. לפי מה שראיתי בסרטון ששלחו כאן, הקויל יוצא החוצה עם גומי מובנה. זה בטיחותי להשתמש בספריי בכזה מקום?

הערה ה. - לא הבנתי את הכוונה.

הערה ו. - אין לי מפתח מומנט, הבנתי שצריך לעשות עם הרצ’אט כמה “תיקתוקים” עד שזה מסתכם לסכום של חצי שעון, או שני שליש כמו שאמרת. האם זה בסדר ככה?

@פתוח-לשמוע הזמנתי מאלי אקספרס אחד דומה לזה. תודה רבה. אצלי צריך 16. הזמנתי גם 14 שיהיה בבית.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • א אני אני אני

@מתלמד-0 כתב בטיפים להחלפת פלאגים בטויוטה יאריס היבריד 2020:

לכתוב מספרים על הקופסאות של הפלאגים ולשמור את הישנים בתוכם, זה יכול לתת לך אינדיקציה על צילינדר ספציפי, תנסה להיעזר במיד ברשת, במידה ולא תצליח תמיד תוכל ללכת לקורא בפלאגים…

מה אתה מתכוין?
                    לראות אם יש בעיה בצילנדר שדופק את הפלאג?

מ מנותק
                    מ מנותק
                    מתלמד 0
                    מייבין

@אני-אני-אני כן. בעיות כמו רינגים תפוסים=שמן שרוף. תערובת עניה/עשירה ועוד תסתכל כאןוכאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ה החפץ בעילום שמו

@מתלמד-0 יישר כח !!!

לגבי הערה ב. - אשמח אם תפרט מה הכוונה, לא הבנתי אותך. לפי מה שראיתי בסרטון ששלחו כאן, הקויל יוצא החוצה עם גומי מובנה. זה בטיחותי להשתמש בספריי בכזה מקום?

הערה ה. - לא הבנתי את הכוונה.

הערה ו. - אין לי מפתח מומנט, הבנתי שצריך לעשות עם הרצ’אט כמה “תיקתוקים” עד שזה מסתכם לסכום של חצי שעון, או שני שליש כמו שאמרת. האם זה בסדר ככה?

@פתוח-לשמוע הזמנתי מאלי אקספרס אחד דומה לזה. תודה רבה. אצלי צריך 16. הזמנתי גם 14 שיהיה בבית.

מ מנותק
                      מ מנותק
                      מתלמד 0
                      מייבין

@החפץ-בעילום-שמו אצלך באמת אין גומי שזה מתלבש בלחץ, אז לא רלוונטי עבורך. וכן, זה תקין להשתמש בWD40 באיזור של הקוילים, שמעתי ממוסכניק שעושה את זה הרבה.
                      לכתוב מספר ולהניח את הישן, כדי שתוכל לעבור עליהם, ובמידה שתזהה בעיה תוכל לשייך אותה לצילינדר ספציפי ולטפל.
                      צריך לסגור עם היד, ולסובב בין חצי לשני שליש סיבוב, וזהו. זה בסדר גמור.
                      רופף מידי יגרום לקומפרסיה חלשה וחדירת שמן, חזק מידי יהרוס את ההברגה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      2

29

2.4k

משתמשים

7.9k

נושאים

105.3k

פוסטים
                      • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.